anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Domaine Kiesale boeken

Camping Domaine Kiesale is een geliefde 2 sterren camping in het Franse Casalabriva, in de streek Corse-du-Sud. Het is een kleine camping met grofweg 25 plaatsen. Een geschikte stek voor gezinnen met kinderen en stelletjes. Het park heeft prima toegangswegen, heeft mooie grote staplekjes en er zijn voldoende voorzieningen. Op campingsoverzicht.nl bekijk je praktische informatie over het vakantiepark en ontdek je de beste boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Casalabriva.

Aanbiedingen Camping Domaine Kiesale april 2024

Een welverdiende vakantie met familie, kleuters en kinderen of met een vriendengroep? Camping Domaine Kiesale reserveren is dan altijd een goed idee! Dit kindvriendelijke kampeerterrein is een van de hotspots in het gezellige Casalabriva. Het is gelegen in de regio Corse-du-Sud in Frankrijk. Je vindt hier heerlijke staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Tip: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de ANWB-gezinscampings in Casalabriva zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Domaine Kiesale kampeer aanbieding. Echter, meestal is het dan zo dat de meeste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Of klik door naar onze pagina over Kamperen in Hongarije.

  • Vakantiepark Domaine Kiesale is een modern 2 sterren park in Casalabriva, in de regio Corsica.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en elektriciteit is aanwezig.
  • Een mooie centrale ligging, klantgericht personeel.
  • Check de campingwebsite voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Domaine Kiesale boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Domaine Kiesale en soortgelijke plekken reserveer je gemakkelijk bij meer dan 10 populaire boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere plekken waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Casalabriva kunt vinden zijn: campings.com & booking.com. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan telefonisch, via de e-mail of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze populaire kleine camping heeft ongeveer 25 staanplaatsen. Het aanbod staplekken is divers. Veel kampeerders houden van extra grote staanplaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een wat meer intieme en kleine plek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. In de buurt van deze bestemming zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantieboerderij, tiny houses, groepsaccommodaties, bungalows, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de aankomstdatum en de totale reisperiode. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld tijdens de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. Veel staplekken zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is het vaak drukker. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Als je de campingplek en reisperiode ingevuld hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij veel van de moderne touroperators kan je gewoon betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling noodzakelijk. De rest van het bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Bij aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Reisvoorbereidingen

    Het inpakken kan beginnen! Ga je met de tent? Bijvoorbeeld een noktent, koepeltent, tunneltent, vis-à-vis tent? Belangrijkste spullen zijn dan scheerlijnen, parasol, haringen, hamer, tenttapijt, gasflessen, verlichting, slaapzakken, luchtbed en pomp, kooktoestel en kookgerei. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Denk dan ook aan disselslot, haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, kentekenbewijs, caravanspiegels, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, bezem en stoffer en blik, waslijn. Warme kleding is ook erg belangrijk. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt zo’n 1478 kilometer (16,5 uur onderweg). Van de reisorganisatie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en doorzoek aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping Domaine Kiesale is een geweldige Franse camping in Casalabriva in de omgeving Corsica. Het wordt beschreven als een kleine camping met wel 25 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1478 km. De gemiddelde reistijd is 16,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +33. De elektra-spanning is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in deze omgeving kost plus minus €25,75 per staplek. In Frankrijk wonen hedendaags 60 miljoen ingeschreven mensen. Bezoek zeker eens de hoofdstad Parijs. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er zijn ook nationale feestdagen: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Liever een andere bestemming? Spot dan campingplekken in Capellen, Vendôme & Albon.

Naam campingCamping Domaine Kiesale
LandFrankrijk
RegioCorse-du-Sud
PlaatsCasalabriva
Type campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken25 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1478 kilometer
Reistijd indicatie/td>16,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Domaine Kiesale

Ga jij lekker goedkoop kamperen op Camping Domaine Kiesale? Deze accommodatie biedt allerlei gunstig geprijsde staplekken. Hiervoor zijn er de kleine plekken van om en nabij de 30 m2. Ideaal voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Vaak met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en watervoorzieningen. De grote plekken vanaf 70 m2 geven je extra ruimte en om die reden prettig voor een grote familietent, camper of caravan. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. In deze regio is het tarief ongeveer €25,75 per nacht. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeeruitrusting, brandstof, eten/drinken en overige tripjes. In de opsomming hieronder geven wij jou de beste tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Corse-du-Sud.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al vanaf €18,75 voor een dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Domaine Kiesale zijn ruim opgezet, perfect voor jouw camper, tent, vouwwagen of caravan. In de opsomming hieronder lees je over de belangrijkste type staplekken en welke voordelen daarbij horen. Doorzoek ook het aanbod parken in de buurt zoals: Camping Les Chalets Sur La Dordogne, Camping L’hippodrome en Camping Les Berges Du Canal.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor piramide tent, pop-up tent, vis-à-vis tent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Relatief voordelig en veel ruimte.
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Corsica en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Domaine Kiesale

Controleer vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Domaine Kiesale boeken, of een gerelateerde camping? Onderstaand geven we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze kampeerplek en omliggende parken. Je profiteert van een ruim aanbod, het is gebruiksvriendelijk en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  2. Vacanceselect: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  3. Eurocampings / ACSI: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  4. Allcamps: Veilig en eenvoudig online boeken.
  5. Suncamp Holidays: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  6. ROAN: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  7. Eurocamp: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  8. Rent-a-Tent: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  9. Vacansoleil: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  10. Booking.com: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
Tip: vergelijk ook de beschikbare campingreizen naar Corsica bij Nederlandse reisbureaus zoals D-reizen, TUI, Sunweb, Corendon, Prijsvrij of de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Alltours, Suntip, Thomas Cook.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Binnenkort luxe kamperen in Casalabriva? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. In deze omgeving heerst een zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,2 graden celsius. Met gemiddeld 28,3 graden celsius is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De periode januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 9,1 graden °C. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. Hieronder check je het 7-daagse weerbericht voor Casalabriva .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

Een camping voor rustzoekers! De staanplaatsen liggen royaal verspreid over het heuvelachtige terrein in een mooie natuurlijke omgeving. Ze bieden veel privacy en de meeste plaatsen hebben voldoende schaduw. Er zijn niet veel vlakke plaatsen. Het uitzicht is fraai. De camping ligt naast een uitstekend restaurant met een Gault & Millau classificatie (vooraf reserveren is noodzakelijk).

Hoe en waar kan ik camping Domaine Kiesale goedkoop boeken?

Camping Domaine Kiesale is een knus recreatiepark in het Franse Casalabriva. De kosten voor een overnachting liggen redelijk gelijk met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,75 per plek, per dag). Is de zomervakantie voor jou een must? Maak dan snel een reservering. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een van de mooiere plekken en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Campings als deze kan je goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via de website van de camping in Corsica. Bekijk ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, First Camp, Capfun, Alannia + Flower Campings, LeadingCampings, Huttopia, Campéole campings, Ciela Village, Sandaya.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Corse-du-Sud is een geliefde vakantiebestemming. Ben je liefhebber van de natuur? Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Geniet aan het water of in het bos. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Onder andere paardrijden of golfen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Rondom deze plek bestaan levendige stadjes waar je duikt in de lokale cultuur en gebruiken. Ontdek ook zeker de lokale Franse speciaalzaken en maak kennis met de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Domaine Kiesale is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 1478 kilometer afstand van Utrecht. Dit is ongeveer 16,5 uur reizen in de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Lieu dit Calzola, RD 302) is online op te vragen.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het gaat hier om een kleine camping met circa 25 staanplaatsen. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 45 m2 (perfect voor twee), maar ook extra grote plekken tot 100 m2 voor grote gezinnen. het sanitair is dik in orde. Er is stroom en een waterpunt. Schaduwplekken op aanvraag. Bekijk de boekingsvoorwaarden of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie