anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Aire Naturelle De Pommerol boeken

Aire Naturelle De Pommerol is een populaire sterren camping in het Franse Pommerol, in de omgeving van Drôme. Het betreft een kleine camping met om en nabij de 27 plaatsen. Een geschikte kampeerplek voor families met jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze camping is gemakkelijk te bereiken, heeft ruim opgezette plekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Op campingsoverzicht.nl bekijk je relevante tips over dit verblijf en informeren wij jou over de beste boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Pommerol.

Aanbiedingen Aire Naturelle De Pommerol april 2024

Wil je er even lekker op uit met familie, peuters en kinderen of juist met z’n tweeën? Aire Naturelle De Pommerol reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Deze kindvriendelijke plek is een van de mooiste plekjes in het groene Pommerol. Het ligt midden in de regio Drôme in Frankrijk. Er zijn hier ruime staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Goed om te weten: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Pommerol zijn meestal al snel volgeboekt. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Aire Naturelle De Pommerol kampeer aanbieding. Echter, de kans is groot dat de meeste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Bekijk ook onze actuele pagina over Kamperen in Portugal.

  • Vakantiepark Aire Naturelle De Pommerol is een prachtig sterren kampeerpark in Pommerol, in de regio Rhone-Alpen.
  • Een ideale plek om te verblijven met jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Aire Naturelle De Pommerol boeken

  1. Kies een boekingssite

    Aire Naturelle De Pommerol en soortgelijke plekken reserveer je voordelig en snel bij verschillende toonaangevende boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Pommerol ontdekt zijn: flowercampings.com & allcamps.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Je kunt dit doen per telefoon, via de e-mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze geliefde kleine camping heeft circa 27 plekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Je kunt kiezen voor grote ruime plekken kampeerplekken voor een camper of grotere caravan. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een kleinschalige staanplaats, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Nabij deze plek heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, bungalows, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes, vakantieboerderij.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de aankomstdatum en de totale reisperiode. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de meivakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De meest gewilde plekken zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen is er veel interesse in de staplekken. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Betalen en afronden

    Als je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt gekozen voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders moet je eerst een aanbetaling doen. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging volgt per mail. Wanneer je aankomt is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Misschien met een vis-à-vis tent, piramide tent, pop-up tent, koepeltent? Belangrijkste spullen zijn dan parasol, grondzeil, hamer, tentstokken, scheerlijnen, gasflessen, koelkast/koelbox, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Denk dan ook aan rubberen hamer, disselslot, kentekenbewijs, levellers, slingers, waslijn, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, koffie en thee. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is om en nabij de 1063 kilometer (11,5 uur rijden). Via de camping kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Klik op een vertrekdatum en doorzoek actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Aire Naturelle De Pommerol is een populaire Franse camping in Pommerol in de gemeente Rhone-Alpen. We spreken over een kleine camping met plus minus 27 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 1063 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 11,5 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Het netnummer is +33. De stroomspanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze regio kost €25,25 per plek. In Frankrijk wonen plus minus 60 miljoen ingeschreven bewoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Parijs. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek. Voorbeelden van luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod overnachtingsmogelijkheden in Hampshire, Crawley & Fayence.

Naam campingAire Naturelle De Pommerol
LandFrankrijk
GebiedDrôme
PlaatsPommerol
Type campingKleine camping
Aantal plekken27 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1063 kilometer
Reistijd 11,5 uur

Goedkoop kamperen op Aire Naturelle De Pommerol

Deze zomer goedkoop kamperen op Aire Naturelle De Pommerol? Deze bestemming levert allerlei voordelige staplekken. Het betreft de kleine plekken van zo’n 20 m2. Bedoeld voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Vaak incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en een watertappunt. De XL-staplekken vanaf 70 m2 geven je extra ruimte en zijn handig voor een grote tent, camper of caravan. Met je eigen tent of caravan kamperen is een van de goedkoopste vormen van vakantie. In de regio betaal je als kampeerder zo’n €25,25 voor een staplek p/ nacht. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, uitgaven bij de supermarkt en dagjes uit. In het gedeelte hieronder vind je concrete tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Drôme.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (al vanaf €18,25 voor een overnachting).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek niet te vroeg je reis.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Aire Naturelle De Pommerol bieden veel mogelijkheden voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Onderstaand vind je de verschillende accommodaties / staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Camping La Garenne, Camping Les Sirènes & Camping Le Roc Del Rey.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor koepeltent, tunneltent, familietent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Super handig als je een rondreis gaat maken. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Rhone-Alpen en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Aire Naturelle De Pommerol

Ontdek vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Aire Naturelle De Pommerol boeken, of een camping in de buurt? In het bijgaande gedeelte delen we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  2. Vacanceselect: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  4. Allcamps: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  5. Suncamp Holidays: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  6. ROAN: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  7. Eurocamp: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  8. Rent-a-Tent: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  9. Vacansoleil: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  10. Booking.com: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
Tip: informeer ook naar de mooiste campingreizen naar Rhone-Alpen bij erkende reisbureaus zoals Prijsvrij, Vakantiediscounter, D-reizen, Corendon, Sunweb of Thomas Cook, Reisknaller, Alltours, de Jong Intra Vakanties, BeachCheck.

Het weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Pommerol? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Je hebt hier het zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,1 graden °C. Met zo’n 28,1 graden °C is juli de meest warme periode. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 9,0 graden. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In de volgende opsomming tref je het 7-daagse weerbericht voor Pommerol .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Het terrein ligt aan een riviertje en heeft een recreatieruimte met een open haard en spelletjes voor de kinderen. Hoger op de berg liggen verspreid nog een tiental staanplaatsen voor wild kamperen met bijzonder fraai uitzicht. Deze kampeerders kunnen gebruikmaken van de voorzieningen van de camping. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. Er zijn maar vier plaatsen geschikt voor het plaatsen van een caravan.

Waar en hoe kan ik camping Aire Naturelle De Pommerol voordelig reserveren?

Aire Naturelle De Pommerol is een heerlijk recreatiepark in het Franse Pommerol. De dagtarieven zijn goed te vergelijken met accommodaties in de buurt (vanaf €25,25 per 24 uur). Ga je in de zomervakantie op pad? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi centraal plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Rhone-Alpen. Doorzoek eventueel ook de accommodaties via populaire campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Capfun, Yelloh! Village, Qualité campings en Campéole campings, Sandaya, Huttopia, Ciela Village, Flower Campings, Orbitur.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Drôme is een geliefde vakantiebestemming. Ontdek de prachtige natuur. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Denk aan in het bos & aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Bijvoorbeeld hardlopen of yoga. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de buurt vind je idyllische dorpjes waar je kennismaakt met de plaatselijke cultuur. Bezoek ook eens de typische Franse winkels en vraag naar typische lokale lekkernijen. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en kledingwinkels.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Aire Naturelle De Pommerol is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie heeft een afstand van 1063 km vanaf Utrecht. Dat is z’n 11,5 uur reizen in de auto. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (le Moulin) is te vinden op de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het is een kleine camping met zo’n 27 plekjes. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 30 m2 voor 2 personen, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 105 m2 voor 5 – 7 personen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Bekijk de boekingsvoorwaarden of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie