anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Rural De La Chênaie boeken

Camping Rural De La Chênaie is een heerlijke sterren camping in het Franse Ourches, in de omgeving van Drôme. Een moderne kleine camping met in 2024 zo’n 8 plaatsen. Bij uitstek een geschikte kampeerplek voor gezinnetjes en ouderen. Het park is gunstig gelegen, heeft mooie grote campingplekken met genoeg toiletten en douches. In het campingoverzicht geven we bruikbare tips over het kampeerterrein en vertellen wij over erkende boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Ourches.

Aanbiedingen Camping Rural De La Chênaie april 2024

Lekker genieten met het hele gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of juist met z’n tweeën? Camping Rural De La Chênaie reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke park is een van de hotspots in het natuurrijke Ourches. Het is gelegen in de regio Drôme in Frankrijk. Er zijn hier gunstig gelegen staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Belangrijk: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel bekende gezinscampings in Ourches zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Camping Rural De La Chênaie kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Tsjechië.

  • Vakantiepark Rural De La Chênaie is een geliefd sterren park in Ourches, in het groene Rhone-Alpen.
  • Prachtige plekjes voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Een prettige ligging in het groen, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Rural De La Chênaie boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Camping Rural De La Chênaie en soortgelijke accommodaties reserveer je bij diverse gecertificeerde boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere websites waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Ourches kunt boeken zijn: campings.nl en villatent.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan via het telefoonnummer, met behulp van een mailtje of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze fraaie kleine camping heeft zo’n 8 plaatsen. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Zo heb je XL-plekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Je kunt ook kiezen voor een kleine plek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Rondom het park deze plek zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, bungalows, chalets, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Selecteer de dag van aankomst en de vertrekdag. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De tofste plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Betalen en afronden

    Op het moment dat je jouw plek en periode doorgegeven hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij een touroperator kan je gewoon betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe is een aanbetaling noodzakelijk. Het restant van de reissom betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Bereid je goed voor. Kampeer je in een tent? Misschien met een opblaasbare tent, vis-à-vis tent, koepeltent, belltent? Belangrijkste spullen zijn dan tentstokken, grondzeil, scheerlijnen, tafeltje en stoelen, haringen, koelkast/koelbox, voortent/luifel, luchtbed en pomp, gasflessen, slaapzakken. Neem je de caravan mee? Dingen die je zeker niet mag vergeten zijn levellers, kentekenbewijs, slingers, caravanspiegels, rubberen hamer, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp, koffie en thee, waslijn, campingstoel en inklaptafel. Zorg ook voor warme kleding. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is om en nabij de 1010 km (11 uur reistijd). Via internet kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Bepaal de vertrekdatum en doorzoek actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Rural De La Chênaie is een geweldige Franse camping in Ourches die gelegen is in Rhone-Alpen. Dit is een kleine camping met 8 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1010 kilometer. De reistijd is ongeveer 11 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De lokale taal is Frans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Het netnummer is +33. De elektra-spanning is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost +/- €26,25 per dag/nacht. In Frankrijk wonen plus minus 60 miljoen bewoners. De populairste (hoofd)stad is Parijs. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Bekijk ook overnachtingsmogelijkheden in Zaragoza, Morpeth of Sornac.

Naam campingCamping Rural De La Chênaie
LandFrankrijk
RegioDrôme
PlaatsOurches
Soort campingKleine camping
Aantal plaatsen8 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1010 kilometer
Reistijd indicatie/td>11 uur

Goedkoop kamperen op Camping Rural De La Chênaie

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Rural De La Chênaie? Het park verhuurt ook staplekken tegen een lage prijs. Dit zijn met name de kleine plekken van om en nabij de 20 m2. Bedoeld voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Normaliter met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en water. De XL-staplekken vanaf 95 m2 zijn ruimer opgezet en zijn ook geschikt voor een grote familietent, camper of caravan. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. In deze regio betaal je gemiddeld genomen €26,25 per nacht. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerbenodigdheden, autokosten (brandstof, onderhoud), eten/drinken en andere uitstapjes. Onderstaand check je zes tips voor een betaalbare campingvakantie in Drôme.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (doorgaans zo’n €18,75 per overnachting).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek vlak voor vertrek.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Rural De La Chênaie bieden voldoende ruimte voor je tent, vouwwagen, caravan of camper. Onderstaand check je de verschillende soorten staanplaatsen en welke voordelen daarbij horen. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Camping La Caille, Camping Le Soleillant of Camping Le Curtelet.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor koepeltent, opblaasbare tent, belltent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Rhone-Alpen en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Rural De La Chênaie

Ga voor een vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camping Rural De La Chênaie boeken, of een camping in de buurt? In de opsomming hieronder verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van diverse soorten staplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt supersnel filteren en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  2. Vacanceselect: Jouw adres voor een onvergetelijke kampeervakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  4. Allcamps: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  5. Suncamp Holidays: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  6. ROAN: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  7. Eurocamp: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  8. Rent-a-Tent: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  10. Booking.com: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
Tip: doorzoek ook toffe campingreizen naar Rhone-Alpen bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, Prijsvrij, Sunweb, Vakantiediscounter, TUI of BeachCheck, Suntip, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Reisknaller.

7-daagse weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Ourches? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Deze regio heeft een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 17,5 graden celsius. Met circa 28,8 graden °C is juli de heetste maand. De periode januari is gemiddeld de koudste maand met 9,3 graden celsius. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. In het volgende blok kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Ourches .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De staanplaatsen liggen op een glooiend terrein deels onder bomen, deels minder beschut. Veel staanplaatsen kijken uit op het omringende berglandschap. Op verzoek is ontbijt mogelijk. Vlakbij is een boerderijwinkeltje met biologische groente, fruit, kaas en vruchtensappen. Het eenvoudige en schone sanitair bevindt zich op het hoogste deel van deze eenvoudige camping.

Hoe kan ik camping Rural De La Chênaie goedkoop boeken?

Camping Rural De La Chênaie is een mooi recreatiepark in het Franse Ourches. De tarieven liggen redelijk gelijk met accommodaties in de buurt (vanaf €26,25 voor een staanplaats per nacht). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een lekker rustig plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Rhone-Alpen. Bekijk ook de accommodaties op goede campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, First Camp, Yelloh! Village, Capfun, Aquadis Loisirs, Alannia of Ciela Village, Flower Campings, Sandaya, Huttopia, LeadingCampings, Orbitur.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Drôme is een geliefde vakantiebestemming. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Geniet aan het water of in het bos. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Denk aan ponyrijden of mountainbiken. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Rondom deze plek bestaan toeristische dorpen waar je kunt opgaan in de plaatselijke cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Franse speciaalzaken en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Rural De La Chênaie is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie is gelegen op 1010 km afstand van Utrecht. Dat komt neer op 11 uur reizen in de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (Quartier Les Batailles) is te vinden op de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Dit is een kleine camping met zo’n 8 staplekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt kiezen voor een kleine plek 30 m2 (perfect voor twee), maar ook ruim opgezette plekken tot 120 m2 voor grote gezinnen. Het sanitair (WC en douches) is prima. Er zijn ook voldoende stroom en water. Vraag naar de schaduwplekken. Check ook even of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie