anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Auberge Le Marconnès boeken

Camping Auberge Le Marconnès is een populaire sterren camping in het Franse Saint-Arcons-de-Barges, gelegen in de regio Haute-Loire. Een moderne kleine camping met om en nabij de 39 plaatsen. Een ontspannen uitvalsbasis voor families met kids en solo reizigers. Deze locatie heeft prima toegangswegen, heeft fijne staplekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. In ons overzicht bekijk je uitgebreide tips over het park en ontdek je onze top-10 boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Saint-Arcons-de-Barges.

Aanbiedingen Camping Auberge Le Marconnès april 2024

Even heerlijk genieten met de hele familie, kleuters en kinderen of met een groep vrienden? Camping Auberge Le Marconnès reserveren is dan zeker een goed idee! Dit kindvriendelijke verblijf ligt in het veelzijdige Saint-Arcons-de-Barges. Het ligt in de regio Haute-Loire in Frankrijk. Je kunt kiezen uit ruime staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Belangrijk: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de gezinscampings in Saint-Arcons-de-Barges zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping Auberge Le Marconnès kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: in de praktijk is het vaak zo dat de gunstigste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Op deze website lees je ook alles over Kamperen in Noorwegen.

  • Vakantiepark Auberge Le Marconnès is een modern sterren kampeerbestemming in Saint-Arcons-de-Barges, in de streek Auvergne.
  • Grote en kleine staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Ga naar de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping Auberge Le Marconnès boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Camping Auberge Le Marconnès en omliggende parken reserveer je snel en eenvoudig via verschillende toonaangevende boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere waar je aantrekkelijke, en soms ook 5-sterren campings in Saint-Arcons-de-Barges ontdekt zijn: suncamp.nl & allcamps.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via het mailadres (zie website) of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze fraaie kleine camping heeft om en nabij de 39 kampeerplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Veel kampeerders houden van grote ruime plekken staanplaatsen die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Natuurlijk kan je ook gaan voor een kleinschalige plaats voor een tent of vouwwagen. Op en nabij deze bestemming zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, chalets, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies een beschikbare aankomstdag en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De tofste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag is het vaak drukker. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt geselecteerd voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de meeste touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het resterende bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging volgt per mail. Print deze uit. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Een inpaklijst maken

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je met een eigen tent? Zoals een piramide tent, vis-à-vis tent, familietent, pop-up tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere haringen, tenttapijt, parasol, tentstokken, grondzeil, slaapzakken, verlichting, luchtbed en pomp, gasflessen, waslijn en wasknijpers. Van plan om met de caravan te gaan? Let dan ook op spullen zoals voortent, luifel, grondzeil, haringen en scheerlijnen, caravanspiegels, rubberen hamer, disselslot, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn, bezem en stoffer en blik. Denk ook aan lekkere warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt plusminus 1015 kilometer (11 uur rijden). Via de camping ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Vind geschikte vertrekdatum en vind interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Auberge Le Marconnès is een interessante Franse camping in Saint-Arcons-de-Barges in de regio Auvergne. Dit is een kleine camping met plus minus 39 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 1015 km. De reistijd is ongeveer 11 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. Het net-voltage is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in deze regio kost +/- €26,25 per staplek. In Frankrijk zijn hedendaags 60 miljoen ingeschreven inwoners. De hoofdstad is Parijs. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Voorbeelden van luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Let op: nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook overnachtingsmogelijkheden in Trapani, Éperlecques of Biddinghuizen.

Naam campingCamping Auberge Le Marconnès
LandFrankrijk
GebiedHaute-Loire
PlaatsSaint-Arcons-de-Barges
Type campingKleine camping
Aantal staanplaatsen39 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1015 kilometer
Actuele reistijd 11 uur

Goedkoop kamperen op Camping Auberge Le Marconnès

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping Auberge Le Marconnès? Dit park verhuurt meerdere gunstige staanplaatsen. Vaak kom je dan uit op de kleine plekken van ongeveer 20 m2. Voldoende voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Normaliter met stroom (10 – 16 ampère) met watertappunt dichtbij. De grote plekken vanaf 105 m2 bieden wat meer ruimte en daarom ideaal voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. In dit gebied betaal je als kampeerder zo’n €26,25 per overnachting. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerbenodigdheden, tolwegen, brandstof, eten/drinken en excursies. Bijgaand vind je de beste tips voor een goedkope campingvakantie in Haute-Loire.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (gemiddeld zo’n €18,75 per staanplaats, per dag).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Auberge Le Marconnès zijn doorgaans geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte vind je de belangrijkste kampeervormen met daarbij ook de voordelen. Bekijk ook parken in de omgeving zoals: Camping Im Berg, Camping La Grivelière & Camping Calme Et Nature.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor noktent, pop-up tent, vis-à-vis tent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Je ontdekt ook de andere stukken van Auvergne en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: De luxe van huis maar dan lekker in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Auberge Le Marconnès

Controleer vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping Auberge Le Marconnès boeken, of een vergelijkbare plek? In het stukje hieronder bieden we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze kampeerplek en omliggende parken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt eenvoudig zoeken en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Veilig en eenvoudig online boeken.
  2. Vacanceselect: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  3. Eurocampings / ACSI: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  4. Allcamps: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  5. Suncamp Holidays: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  6. ROAN: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  7. Eurocamp: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  8. Rent-a-Tent: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  9. Vacansoleil: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  10. Booking.com: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
Tip: zie ook toffe campingreizen naar Auvergne bij de grotere reisbureaus zoals Sunweb, Vakantiediscounter, TUI, Corendon, Prijsvrij & Reisknaller, Alltours, BeachCheck, Suntip, de Jong Intra Vakanties.

Het weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Saint-Arcons-de-Barges? Houd rekening met het weer! Dit gebied heeft een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 17,1 graden celsius °C. Met ongeveer 28,2 graden °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De periode januari is echter de meest koude met gem. 9,1 °C. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. Hierna bekijk je het 7-daagse weerbericht voor Saint-Arcons-de-Barges .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en 7-daagse verwachting

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De licht glooiend, landelijk gelegen camping heeft uitzicht over de omgeving. Het terrein beschikt over een eetgelegenheid, een winkeltje, een sauna en een kleine bibliotheek. Er wordt brood verkocht en er is een ontbijtservice. Het zeer eenvoudige sanitair bevindt zich in een middeleeuws gebouwtje en is redelijk schoon. Er is een babywasplaats.

Op welke manier kan ik camping Auberge Le Marconnès goedkoop reserveren?

Camping Auberge Le Marconnès is een veelzijdig recreatiepark in het Franse Saint-Arcons-de-Barges. De actuele tarieven zijn te vergelijken met andere parken in de regio (vanaf €26,25 per nacht). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een van de mooiere plekken en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via de site van de ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Auvergne. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op bekende campingketens zoals First Camp, Yelloh! Village, Qualité campings, Alannia, Capfun, Aquadis Loisirs of LeadingCampings, Ciela Village, Orbitur, Flower Campings, Campéole campings, Huttopia.

Wat zijn de lokale bezienswaardigheden?

Haute-Loire is een echte aanrader voor de kampeerder. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Zoals in het bos of aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Zoals bijv. kanoën of tafeltennissen. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. Nabij zijn er sfeervolle steden waar je kunt opgaan in de regionale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Franse slagerijen en probeer de lokale specialiteiten. In de buurt van de kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Camping Auberge Le Marconnès is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 1015 kilometer vanaf Utrecht. Dit houdt in 11 uur reistijd. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres van de camping (Saint-Arcons-de-Barges) vind je op de site.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Het is een kleine camping met ongeveer 39 campingplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Er zijn kleine plekken tot circa 35 m2 (perfect voor twee), maar tevens speciale XL-plekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Informeer bij eigenaar wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie