anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Domaine De Loisirs Le Montant boeken

Domaine De Loisirs Le Montant is een welbekende 4 sterren camping in het Franse Sarlat-la-Canéda, in het natuurrijke Dordogne. We omschrijven dit als een middelgrote camping met plusminus 154 plaatsen. Een gezellige kampeerplek voor gezinnen met kinderen en stelletjes. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken, heeft prima staplekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. In het campingoverzicht check je belangrijke uitleg over het kampeerterrein en vertellen wij over de meest gebruiksvriendelijke boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Sarlat-la-Canéda.

Aanbiedingen Domaine De Loisirs Le Montant april 2024

Eventjes lekker weg met het gezin, kleuters en kinderen of met een groep vrienden? Domaine De Loisirs Le Montant reserveren is dan altijd een goed idee! Deze kindvriendelijke kampeerplek is een van de mooiste plekjes in het natuurrijke Sarlat-la-Canéda. Het is gelegen in het populaire Dordogne in Frankrijk. Je hebt de keuze uit voordelige staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Tip: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel bekende gezinscampings in Sarlat-la-Canéda zijn meestal al snel volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Domaine De Loisirs Le Montant kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: in de praktijk is het vaak zo dat de meeste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Hongarije.

  • Vakantiepark Domaine De Loisirs Le Montant is een heel populair 4 sterren park in Sarlat-la-Canéda, in de streek Aquitanie.
  • Je kunt hier kamperen met jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Gunstig gelegen, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Check de campingwebsite om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Domaine De Loisirs Le Montant boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Domaine De Loisirs Le Montant en soortgelijke plekken reserveer je heel eenvoudig via verschillende Nederlandstalige boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere plekken waar je gunstige, en soms ook 5-sterren campings in Sarlat-la-Canéda kunt vergelijken zijn: flowercampings.com & villatent.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via de mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze fraaie middelgrote camping heeft zo’n 154 kampeerplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Zo heb je extra ruime plaatsen die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Andere mensen gaan liever voor een bescheiden plek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Nabij het vakantiepark vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, tiny houses, bungalows, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, groepsaccommodaties.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies de datum dat je wilt aankomen en ook de vertrekdag. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De tofste plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de plekjes sneller gevuld. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt gekozen kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij veel van de moderne touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan moet je eerst een aanbetaling doen. Het openstaande bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Bij aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Kampeerchecklist

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je lekker met de tent? Bijvoorbeeld een koepeltent, noktent, tunneltent, opblaasbare tent? Denk dan ook zeker aan grondzeil, scheerlijnen, tentstokken, tafeltje en stoelen, hamer, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, verlichting, slaapzakken, gasflessen. Ga je met een caravan? Dingen die je zeker niet mag vergeten zijn disselslot, levellers, voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, haringen en scheerlijnen, reserve waterpomp, koffie en thee, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 1068 km (11,5 uur rijden). Van de reisorganisatie ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Kies vertrekdatum en spot gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Domaine De Loisirs Le Montant is een interessante Franse camping in Sarlat-la-Canéda in de buurt van Aquitanie. We spreken over een middelgrote camping met circa 154 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1068 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 11,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De voertaal is Frans. Het type stekker is C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +33. De elektriciteit-spanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze regio kost €25,75 per dag. In Frankrijk bevinden zich tegenwoordig 60 miljoen bewoners. De hoofdstad is Parijs. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook campingplekken in Vercelli, Valkenswaard en IJmuiden.

Naam campingDomaine De Loisirs Le Montant
LandFrankrijk
OmgevingDordogne
PlaatsSarlat-la-Canéda
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plekken154 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1068 kilometer
Actuele reistijd 11,5 uur

Goedkoop kamperen op Domaine De Loisirs Le Montant

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Domaine De Loisirs Le Montant? Deze plek levert diverse staplekken tegen een lage prijs. Je komt dan uit op de kleine plekken van ongeveer 30 m2. Voldoende voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Doorgaans incl. elektriciteit 10 – 16 ampère met watertappunt dichtbij. De grote staplekken vanaf 75 m2 zijn extra ruim en zijn prettig voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In deze regio rekenen campings ongeveer €25,75 per staanplaats, per dag. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerspullen, tankkosten, laadkosten, eten/drinken en uitstapjes. In het gedeelte hieronder delen wij nuttige tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Dordogne.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Boek een staplek buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (al voor €18,25 per staplek, per dag).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en boek niet te vroeg je reis.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Domaine De Loisirs Le Montant zijn uitermate geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Onderstaand bieden we de diverse soorten staanplaatsen en welke voordelen daarbij horen. Check ook parken in de regio zoals: Camping De L’étang Du Goulot, Aire Naturelle Mialanne en Camping Le Cassaduc.

  • Tentplek: Mooie tentplaats geschikt voor piramide tent, opblaasbare tent, daktent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Aquitanie en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Domaine De Loisirs Le Montant

Ontdek vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Domaine De Loisirs Le Montant boeken, of een vergelijkbare plek? In het onderstaande stukje geven we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. verschillende soorten kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  2. Vacanceselect: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  3. Eurocampings / ACSI: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  4. Allcamps: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  5. Suncamp Holidays: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  6. ROAN: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  7. Eurocamp: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
  8. Rent-a-Tent: Boek je reis met goed voorwaarden.
  9. Vacansoleil: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  10. Booking.com: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
Tip: doorzoek ook last-minute campingreizen naar Aquitanie bij Nederlandse reisbureaus zoals D-reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Corendon, Sunweb of Suntip, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Thomas Cook, Alltours.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Binnenkort luxe kamperen in Sarlat-la-Canéda? Houd rekening met het weer! Je verblijft hier in een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 17,0 graden celsius. Met circa 28,0 °C is juli een heerlijke warme maand. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 9,0 graden celsius °C. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. Hieronder delen wij het 7-daagse weerbericht voor Sarlat-la-Canéda .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De ruime staanplaatsen zijn veelal gescheiden door heggen en bomen en bieden veel privacy. De verhuuraccommodaties liggen aan de randen van de camping. Het is bijzonder goed toeven in het tropisch aangelegde zwembad en spannend op de waterglijbanen. De kampeerder kan bij minder weer gebruik maken van het binnenbad met kleuterbad en jacuzzi en of dat nog niet voldoende is, is er de overdekte jacuzzi van 50 m² met schuifdak. Voor sport, speeltuinen en spel kun je op deze camping volop terecht.

Hoe en waar kan ik camping Domaine De Loisirs Le Montant voordelig boeken?

Domaine De Loisirs Le Montant is een knus recreatiepark in het Franse Sarlat-la-Canéda. De kosten zijn redelijk gelijk aan kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,75 per nacht). Zit je vast aan de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Je hebt dan vaak een van de mooiere plekken en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Let dan ook op last-minute deals. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via de website van de camping in Aquitanie. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op internationale campingketens zoals First Camp, Yelloh! Village, Capfun, Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Alannia & Sandaya, Orbitur, Campéole campings, LeadingCampings, Flower Campings, Huttopia.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Dordogne is een zeer aan te raden reisbestemming. Er is hier een prachtige natuur. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Onder andere kajakken of mountainbiken. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de regio vind je toeristische stadjes waar je helemaal op kunt gaan in de plaatselijke cultuur. Probeer ook zeker de lokale Franse horeca en probeer de lokale streekgerechten. In de omgeving van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en banken.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Domaine De Loisirs Le Montant kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is te bereiken op 1068 kilometer afstand van Utrecht. Dit is ongeveer 11,5 uur met de auto. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Rue de la Croix d’Esprit) vind je ook op de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Dit is een middelgrote camping met 154 plekjes. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt kiezen voor een kleine plek 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook ruim opgezette plekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. Het aanbod van sanitair is prima. Er is stroom en een waterpunt. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Informeer bij eigenaar of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie