anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Klein Zwitserland boeken

Camping Klein Zwitserland is een vaak geboekte 4 sterren camping in het Nederlandse Zuidwolde, in het welbekende Drenthe. Een moderne middelgrote camping met 95 plaatsen. De perfecte kampeerplek voor gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. Deze plek is uitstekend bereikbaar, heeft diverse (schaduwrijke) plaatsen met genoeg vermaak voor de kids. Op deze website bekijk je uitgebreide informatie over het kampeerterrein en ontdek je populaire boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Zuidwolde.

Aanbiedingen Camping Klein Zwitserland april 2024

Even heerlijk genieten met de hele familie, kleuters en kinderen of met zijn tweetjes? Camping Klein Zwitserland reserveren is dan een uitstekende keuze! Deze kindvriendelijke kampeerplek is een van de mooiste plekjes in het diverse Zuidwolde. Dit is een plaats in de regio Drenthe in Nederland. Je kunt kiezen uit ruim opgezette staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Goed om te weten: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel populaire gezinscampings in Zuidwolde zijn meestal al snel volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Klein Zwitserland kampeer aanbieding. Echter, we zien steeds vaker dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in Griekenland.

  • Vakantiepark Klein Zwitserland is een gunstig gelegen 4 sterren kampeerverblijf in Zuidwolde, in de omgeving van Drenthe.
  • Lekker vrij in de natuur met de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Een prettige ligging in het groen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Klein Zwitserland boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Klein Zwitserland en soortgelijke parken reserveer je via diverse klantgerichte boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere websites waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Zuidwolde kunt vinden zijn: camping.info en glampings.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan telefonisch, met behulp van een mailtje of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Campingplek kiezen

    Deze erkende middelgrote camping heeft ongeveer 95 campingplekken. Er is voor elke kampeerder wat wils. Zo heb je extra grote staanplaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Andere mensen gaan liever voor een knusse campingplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Op en nabij deze accommodatie zijn er ook wat meer luxe stacaravans, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, chalets, bungalows.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies een beschikbare aankomstdag en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de zomervakantie of meivakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. Veel staplekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeken en betalen

    Als je jouw staplek hebt geselecteerd vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de meeste touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling nodig. Het overige bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Op de dag dat je aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Kampeerchecklist

    Tijd om in te pakken! Kampeer je in een tent? Wellicht met een belltent, tunneltent, vis-à-vis tent, familietent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn parasol, hamer, tenttapijt, tafeltje en stoelen, haringen, voortent/luifel, koelkast/koelbox, verlichting, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers. Op pad met de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals rubberen hamer, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, kentekenbewijs, levellers, reserve waterpomp, campinglamp, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, disselweger. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 139 kilometer (1,5 uur reistijd). Via de camping is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Bepaal de vertrekdatum en bekijk scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Klein Zwitserland is een aantrekkelijke Nederlandse camping in Zuidwolde in de regio Drenthe. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met +/- 95 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 139 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 1,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De inwoners spreken Nederlands. Het type stekker is C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +31. De stroomspanning is 220 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een gemiddelde campingovernachting in dit gebied kost ongeveer €24,75 per dag/nacht. In Nederland bevinden zich plus minus 18 miljoen inwoners. De populairste (hoofd)stad is Amsterdam. Beschrijving van de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Voorbeelden van luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Er zijn ook nationale feestdagen: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Bekijk ook kampeermogelijkheden in North Lanarkshire, Mougás & Glen of Aherlow.

Naam campingCamping Klein Zwitserland
LandNederland
OmgevingDrenthe
PlaatsZuidwolde
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen95 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)139 kilometer
Reistijd indicatie/td>1,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Klein Zwitserland

Deze zomer goedkoop kamperen op Camping Klein Zwitserland? Deze accommodatie levert diverse goedkope staanplaatsen. We hebben het dan over de kleine plekken van ongeveer 25 m2. Heel geschikt voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Doorgaans met stroom (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De XL-staplekken vanaf 75 m2 geven extra comfort. en daarmee prettig voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In de regio betaal je als kampeerder zo’n €24,75 per plek, per dag. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeerspullen, tankkosten, laadkosten, kosten voor eten en drinken en excursies. Hieronder geven wij jou praktische tips om te besparen op jouw campingvakantie in Drenthe.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Doe vooraf boodschappen en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (zo’n €15,75 per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Klein Zwitserland zijn doorgaans geschikt voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Hieronder vergelijk je de diverse type verblijfsvormen en wat hiervan de voordelen zijn. Vind ook parken in de omgeving zoals: Camping De Iepenhoeve, Camping ’t Linderhof en Camping D’oute Poppe.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor familietent, koepeltent, vis-à-vis tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Het gemakkelijkste middel om rond te trekken. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Drenthe en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Klein Zwitserland

Controleer vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Klein Zwitserland boeken, of een camping in de buurt? In de opsomming hieronder geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in veel kampeerplekken en staplaatsen. Een ruim aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  2. Vacanceselect: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  3. Eurocampings / ACSI: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  4. Allcamps: Groot aanbod met betaalbare staanplaatsen.
  5. Suncamp Holidays: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  6. ROAN: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  7. Eurocamp: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  8. Rent-a-Tent: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  9. Vacansoleil: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  10. Booking.com: Boek je reis met goed voorwaarden.
Tip: zie ook het aanbod van campingreizen naar Drenthe bij erkende reisbureaus zoals Prijsvrij, TUI, Vakantiediscounter, Sunweb, Corendon en Reisknaller, Thomas Cook, BeachCheck, Alltours, Suntip.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Deze zomer luxe kamperen in Zuidwolde? Houd dan wel het weer in de gaten. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 14,4 graden celsius. Met gemiddeld 26,7 graden celsius is juli de tijd om dit gebied zeker te bezoeken. De maand januari is echter de meest koude met gem. 7,2 graden celsius. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei t/m september. Hierna delen wij het 7-daagse weerbericht voor Zuidwolde .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Dit gemoedelijke terrein ligt in natuurgebied Klein Zwitserland. De staanplaatsen in het bos zijn begroeid met gras en gescheiden door heggetjes. Op 300 m ligt een visgelegenheid. In het bos van de camping mogen hutten worden gebouwd. De diepte van het grote zwembad is 120 cm en het kleine zwembad 60 cm. Er zijn twee paardenweiden ook voor gasten met eigen paard. In de omgeving zijn verschillende wandel- en fietsroutes.

Bij wie kan ik camping Klein Zwitserland voordelig reserveren?

Camping Klein Zwitserland is een betaalbaar recreatiepark in het Nederlandse Zuidwolde. De actuele kosten zijn redelijk gelijk aan kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €24,75 voor een staplek p/ nacht). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Maak dan snel een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Let dan ook op last-minute deals. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Drenthe. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op internationale campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Aquadis Loisirs, Capfun, Yelloh! Village, First Camp of Sandaya, Huttopia, Campéole campings, Flower Campings, LeadingCampings, Orbitur.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Drenthe is een populair en veel gekozen reisdoel. Er is hier een prachtige natuur. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Zoals in het bos of aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Zoals bijv. hardlopen of mountainbiken. In de regio is er ook een zwembad. In de regio vind je levendige dorpen waar je jezelf onderdompelt in de kenmerkende cultuur. Vergeet ook niet de lokale Nederlandse speciaalzaken en proef de lokale keuken. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Klein Zwitserland heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie is gelegen op 139 kilometer vanaf Utrecht. Dit is ongeveer 1,5 uur reistijd met de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Parkeerruimte is er voldoende. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het juiste adres van de camping (De Stuw 12) is op te zoeken via de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met 95 staplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt kiezen voor een kleine plek 25 m2 voor een kleine tent, maar tevens speciale XL-plekken tot 100 m2 voor complete gezinnen. Het sanitair (WC en douches) is prima. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Bekijk de boekingsvoorwaarden of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie