anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Lân En Mar Recreatie boeken

Lân En Mar Recreatie is een fijne 4 sterren camping in het Nederlandse Heeg, in de streek Friesland. Dit is een middelgrote camping met ongeveer 64 plaatsen. Een fijne uitvalsbasis voor families met kids en stelletjes. Deze plek is gunstig gelegen, heeft ruim opgezette kampeerplekken met genoeg vermaak voor de kids. Op deze website bieden wij praktische tips over het park en vertellen wij over de beste boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Heeg.

Aanbiedingen Lân En Mar Recreatie april 2024

Heerlijk ontspannen met jouw familie, kinderen of juist met z’n tweeën? Lân En Mar Recreatie reserveren is dan een uitstekende keuze! Dit kindvriendelijke park vinden we terug in het diverse Heeg. Het ligt midden in de regio Friesland in Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende ruime staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Ons advies: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Veel van de beschikbare gezinscampings in Heeg zijn meestal al snel volgeboekt. Je zou kunnen wachten op een last-minute Lân En Mar Recreatie kampeer aanbieding. Echter, in de praktijk is het vaak zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Kamperen met kinderen.

  • Vakantiepark Lân En Mar Recreatie is een prachtig 4 sterren park in Heeg, in de omgeving van Friesland.
  • Een ideale plek om te verblijven met de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Uitstekende bereikbaarheid, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Surf naar de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Lân En Mar Recreatie boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Lân En Mar Recreatie en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je gemakkelijk bij een aantal toonaangevende boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere websites waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Heeg kunt vergelijken zijn: suncamp.nl & allcamps.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Je kunt dit doen per telefoon, door het sturen van een mailtje of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze erkende middelgrote camping heeft plusminus 64 plekjes. De staanplekken zijn heel gemixed. Populair zijn de extra ruime plekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een wat meer intieme en kleine staplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Op of rondom het vakantiepark heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, chalets, bungalows, vakantieboerderij, tiny houses, groepsaccommodaties.

  3. Kies reisperiode

    Kies de gewenste datum van aankomst en de dag van vertrek. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. Veel staplekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de kampeerplekken gewild. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeken en betalen

    Zodra je de staplek en het aantal nachten ingevuld hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de online touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig is een aanbetaling nodig. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Op de dag van aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Kampeerchecklist

    Tijd om in te pakken! Kampeer je in een tent? Wellicht met een vis-à-vis tent, opblaasbare tent, koepeltent, daktent? Zorg dan in ieder geval voor scheerlijnen, tafeltje en stoelen, tentstokken, haringen, tenttapijt, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp, slaapzakken, gasflessen. Ga je met een caravan? Vergeet dan ook niet rubberen hamer, slingers, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, levellers, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, waslijn. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt zo’n 128 km (1,5 uur rijden). Per mail is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Voer de gewenste vertrekdatum in en achterhaal deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Lân En Mar Recreatie is een veel gekozen Nederlandse camping in Heeg in de buurt van Friesland. We spreken over een middelgrote camping met circa 64 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 128 km. De reistijd is ongeveer 1,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De lokale taal is Nederlands. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Het netnummer is +31. Het landelijke voltage is 220 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze regio kost ongeveer €23,75 per staplek. In Nederland wonen hedendaags 18 miljoen inwoners. De hoofdstad van dit land is Amsterdam. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek, protestants, islam. Landelijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeerplaatsen in Wiltz, Labuerda en Lastours.

Naam campingLân En Mar Recreatie
LandNederland
GebiedFriesland
PlaatsHeeg
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken64 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)128 kilometer
Actuele reistijd 1,5 uur

Goedkoop kamperen op Lân En Mar Recreatie

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Lân En Mar Recreatie? Dit park levert allerlei gunstige staanplaatsen. We hebben het dan over de kleinschalige plekken van rond de 30 m2. Voldoende voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Gewoonlijk inclusief 8 / 16 ampère stroom met watertappunt dichtbij. De grote plekken vanaf 110 m2 zijn extra groot en zodoende prettig voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In deze regio is de prijs ongeveer €23,75 per overnachting. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerspullen, vervoer, boodschappen en andere uitstapjes. In de opsomming hieronder check je 6 tips voor een voordelige campingvakantie in Friesland.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Doe vooraf boodschappen en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (doorgaans zo’n €15,25 per overnachting).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Lân En Mar Recreatie zijn uitermate geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Bijgaand vind je de diverse soorten staanplaatsen en welke voordelen daarbij horen. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Camping En Chaletpark Kuiperberg, Camping De Heibloem & Camping Warnstee.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor noktent, vis-à-vis tent, opblaasbare tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Friesland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Lân En Mar Recreatie

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Lân En Mar Recreatie boeken, of iets vergelijkbaars? In het onderstaande stukje delen we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  2. Vacanceselect: Veel verschillende soorten staplekken.
  3. Eurocampings / ACSI: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  4. Allcamps: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  6. ROAN: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  7. Eurocamp: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  8. Rent-a-Tent: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  9. Vacansoleil: Klantgerichte klantenservice die helpt bij jouw boeking.
  10. Booking.com: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
Tip: vergelijk ook alle campingreizen naar Friesland bij erkende reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb, Corendon, TUI & Alltours, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Thomas Cook.

Het weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Heeg? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 14,4 °C. Met gemiddeld 26,8 graden °C is juli de heetste periode. De periode januari is flink kouder met gemiddeld 7,2 graden. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei t/m september. In het volgende blok tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Heeg .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De watersportcamping ligt aan het Heegermeer en de Fluessen, op loopafstand van het dorp Heeg. De staanplaatsen bevinden zich rond een groot grasveld en op een door windsingels beschutte lange kampeerweide. Het is mogelijk om een kampeerplaats te boeken in combinatie met de huur van een zeilboot. De stad Sneek ligt op fietsafstand. De camping maakt onderdeel uit van een melkveebedrijf. Zwemmen in het Heegermeer is mogelijk. Hier zijn een zonneweide, steiger en trapje om het water te verlaten.

Waar kan ik camping Lân En Mar Recreatie voordelig boeken?

Lân En Mar Recreatie is een gezellig recreatiepark in het Nederlandse Heeg. De kosten voor een overnachting liggen redelijk gelijk met campingplekken in de regio (vanaf €23,75 voor een staplek p/ nacht). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een heerlijk plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Friesland. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op erkende campingketens zoals Yelloh! Village, Alannia, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Capfun, First Camp en Huttopia, Ciela Village, Sandaya, LeadingCampings, Flower Campings, Campéole campings.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Friesland is een geliefde vakantiebestemming. Er is hier een prachtige natuur. Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Zowel aan het water als in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Zoals bijv. kajakken of racefietsen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. In dit gebied bekijk je mooie plaatsen waar je kennismaakt met de lokale cultuur en gebruiken. Bezoek ook eens de typische Nederlandse speciaalzaken en maak kennis met de lokale keuken. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij of een apotheek.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Lân En Mar Recreatie is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie ligt op 128 kilometer reisafstand van Utrecht. Dat komt neer op 1,5 uur in de auto. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres voor navigatie naar de camping (De Burd 14) is online op te vragen.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Dit is een middelgrote camping met op dit moment 64 staplekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Er zijn kleine plekken tot circa 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens ruim opgezette plekken tot 90 m2 voor grote gezinnen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Er is stroom en een waterpunt. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie