anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping De Warme Bossen boeken

Camping De Warme Bossen is een welbekende 2 sterren camping in het Nederlandse Schoonloo, in de bekende regio Drenthe. Het is een middelgrote camping met plusminus 93 plaatsen. Een gemoedelijke uitvalsbasis voor jonge gezinnen met kinderen en vrienden. Deze kampeerplek is goed te vinden, heeft nette plekken met genoeg toiletten en douches. Hier tref je handige uitleg over het kampeerterrein en vertellen wij over onze top-10 boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Schoonloo.

Aanbiedingen Camping De Warme Bossen april 2024

Wil je er even lekker op uit met jouw familie, peuters en kinderen of juist met z’n tweeën? Camping De Warme Bossen reserveren is zeker de overweging waard. Deze kindvriendelijke kampeerplek is een van de hotspots in het levendige Schoonloo. Het is gelegen in het mooie groene Drenthe in Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende goedkope staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Let op: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel van de ANWB-gezinscampings in Schoonloo zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping De Warme Bossen kampeer aanbieding. Maar let op, we zien vaak dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Bekijk ook onze actuele pagina over Spanje.

  • Vakantiepark De Warme Bossen is een fantastisch 2 sterren kampeerbestemming in Schoonloo, in de omgeving van Drenthe.
  • Prachtige plekjes voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Een prettige ligging in het groen, klantgericht personeel.
  • Zie de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping De Warme Bossen boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Camping De Warme Bossen en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je snel en eenvoudig via allerlei erkende boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere boekingssites waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Schoonloo kunt reserveren zijn: vacansoleil.nl & campingplekken.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan middels een belletje, via de e-mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Campingplek kiezen

    Deze erkende middelgrote camping heeft ruim 93 plaatsen. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Er zijn lekker ruime kampeerplekken voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook gaan voor een wat meer intieme en kleine staplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op en rondom deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, vakantiehuisjes, bungalows, tiny houses, vakantieboerderij, chalets.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies een gewenste aankomstdatum en de totale reisperiode. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of zomervakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. Veel plekjes zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is er veel interesse in de staplekken. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Afronden en betalen

    Wanneer je jouw plek en periode hebt samengesteld moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de erkende touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe is een aanbetaling nodig. Het restant van de reissom betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Op de dag van aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Tijd om in te pakken! Ga je met de tent? Wellicht met een pop-up tent, vis-à-vis tent, piramide tent, noktent? Belangrijkste spullen zijn dan hamer, tentstokken, parasol, grondzeil, scheerlijnen, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, verlichting, koelkast/koelbox. Ga je met een caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als caravanspiegels, disselslot, kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, reserve waterpomp, campinglamp, campingstoel en inklaptafel, bezem en stoffer en blik, koffie en thee. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 176 km (2 uur onderweg). Door middel van Google Maps kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Klik op een vertrekdatum en check aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping De Warme Bossen is een aantrekkelijke Nederlandse camping in Schoonloo in de gemeente Drenthe. Het valt in de categorie middelgrote camping met om en nabij de 93 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 176 km. Calculeer een reistijd in van 2 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De lokale taal is Nederlands. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. De telefooncode is +31. Het net-voltage is 220 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een standaard campingovernachting in deze omgeving kost plus minus €24,75 per plek. In Nederland leven tegenwoordig 18 miljoen mensen. Bezoek zeker eens de hoofdstad Amsterdam. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek, protestants, islam. Goede luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Er zijn ook nationale feestdagen: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Klik eventueel door naar overnachtingsmogelijkheden in Roma, Santa Susanna en Soulaines-Dhuys.

Naam campingCamping De Warme Bossen
LandNederland
OmgevingDrenthe
PlaatsSchoonloo
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen93 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)176 kilometer
Reistijd indicatie/td>2 uur

Goedkoop kamperen op Camping De Warme Bossen

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping De Warme Bossen? Deze bestemming beheert ook gunstige staplekken. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van rond de 40 m2. Voldoende voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Normaliter met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en waterput. De grote staplekken vanaf 80 m2 zijn ruimer opgezet en zijn prettig voor een grote familietent, camper of caravan. Met je eigen tent of caravan kamperen is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. Rondom deze plek is de prijs ongeveer €24,75 per staplek, per dag. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, uitgaven bij de supermarkt en dagjes uit. Onderstaand check je concrete tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Drenthe.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Doe vooraf boodschappen en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (doorgaans zo’n €15,75 voor een dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping De Warme Bossen bieden voldoende ruimte voor je caravan, camper, tent of vouwwagen. In de opsomming hieronder delen we de verschillende verblijfsvormen en wat de voordelen hiervan zijn. Vind ook parken in de omgeving zoals: Natuurkampeerterrein De Klashorst, Camping De Brem en Camping De Maaneschijn.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor tunneltent, koepeltent, belltent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal voor een verre wereldreis. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Drenthe en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: De luxe van huis maar dan lekker in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Bij aankomst staat alles voor je klaar in je eigen vakantiehuisje (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark De Warme Bossen

Boek met vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping De Warme Bossen boeken, of iets vergelijkbaars? Onderstaand geven we onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van deze kampeerplek en omliggende parken. Het aanbod is enorm, je kunt supersnel filteren en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  4. Allcamps: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  5. Suncamp Holidays: Veel beschikbaarheid op verschillende aankomstdatums.
  6. ROAN: Eenvoudig en snel online betalen.
  7. Eurocamp: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  8. Rent-a-Tent: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
  9. Vacansoleil: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  10. Booking.com: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
Tip: doorzoek ook alle campingreizen naar Drenthe bij Nederlandse reisbureaus zoals Prijsvrij, Corendon, Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb & BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Suntip, Reisknaller, Alltours.

Actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Schoonloo? Check dan vooraf wel even het weer. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 14,1 graden celsius °C. Met ongeveer 26,3 °C is juli een aangename warme maand. De periode januari is flink kouder met gemiddeld 7,1 graden celsius. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei t/m september. Hieronder bekijk je het 7-daagse weerbericht voor Schoonloo .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

FAQ: een campingvakantie boeken

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

In de directe omgeving van deze landelijk gelegen familiecamping liggen drie grote Boswachterijen, ideaal voor wandelingen en fietstochten. De toeristische velden bevinden zich aan de achterzijde van de camping, gescheiden van de vaste plaatsen. Vooraan is een uitspanning, ook voor de wandelaars van het Pieterpad dat hier langsloopt. Even verderop kan je zwemmen in natuurlijke zwemwater. Op het terrein is een overdekte speelplaats met zand en een terras voor de ouders.

Waar kan ik camping De Warme Bossen voordelig boeken?

Camping De Warme Bossen is een geliefd recreatiepark in het Nederlandse Schoonloo. De kosten voor een overnachting zijn te vergelijken met omliggende parken (vanaf €24,75 per dag). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Boek dan bij voorkeur op tijd. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi schaduwrijke plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Drenthe. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op internationale campingketens zoals First Camp, Capfun, Qualité campings, Yelloh! Village, Alannia, Aquadis Loisirs of LeadingCampings, Sandaya, Huttopia, Ciela Village, Campéole campings, Flower Campings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Drenthe is een geliefde vakantiebestemming. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Ook in het bos en aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van tennissen of klimmen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Rondom deze plek vind je idyllische dorpjes waar je helemaal op kunt gaan in de plaatselijke cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Nederlandse cafeetjes en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en andere handige winkels.

Is het kampeerpark goed bereikbaar?

Camping De Warme Bossen is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie is gelegen op 176 km vanaf Utrecht. Dit betekent 2 uur reistijd met de auto. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres voor navigatie naar de camping (Warmebossenweg 7) is online op te vragen.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het betreft een middelgrote camping met wel 93 staanplaatsen. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook speciale XL-plekken tot 90 m2 voor complete gezinnen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie