anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Het Groene Bos boeken

Camping Het Groene Bos is een heerlijke 3 sterren camping in het Nederlandse Zeewolde, in het rustgevende Flevoland. Het betreft een middelgrote camping met circa 89 plaatsen. Een leuke plaats voor jonge kinderen en solo reizigers. Het kampeerterrein is gunstig gelegen, heeft fijne staanplaatsen met lekker veel rust en privacy. Op campingsoverzicht.nl tref je belangrijke gegevens en info over deze vakantiebestemming en check je de handigste boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Zeewolde.

Aanbiedingen Camping Het Groene Bos april 2024

Eventjes lekker weg met de hele familie, kinderen of met vrienden? Camping Het Groene Bos reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Dit kindvriendelijke kampeerterrein is een van de mooiste plekjes in het prachtige Zeewolde. We vinden het terug in de regio Flevoland in Nederland. Het kampeerterrein herbert verschillende goedkope staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Goed om te weten: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel van de gezinscampings in Zeewolde zijn vaak al vroeg in het jaar vol. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping Het Groene Bos kampeer aanbieding. Echter, meestal is het dan zo dat de meest gewilde staanplaatsen dan al vergeven zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Bekijk ook onze actuele pagina over Stacaravan.

  • Vakantiepark Het Groene Bos is een prachtig 3 sterren kampeerverblijf in Zeewolde, in het groene Flevoland.
  • Lekker vrij in de natuur met jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, klantgericht personeel.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Het Groene Bos boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Het Groene Bos en verwante parken reserveer je snel en eenvoudig via meer dan 10 gecertificeerde boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Zeewolde ontdekt zijn: vacansoleil.nl en allcamps.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan telefonisch, met behulp van een mailtje of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze erkende middelgrote camping heeft ongeveer 89 staanplaatsen. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Veel kampeerders houden van lekker ruime plaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Andere kampeerders houden juist van een kleine plaats voor een tent of vouwwagen. In de buurt van deze accommodatie kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, tiny houses, vakantieboerderij, bungalows, chalets, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies een beschikbare aankomstdag en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Je kunt denken aan de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De meest gewilde plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Betalen en afronden

    Zodra je de staanplaats doorgegeven hebt vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij veel van de moderne touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. De rest van het bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Print deze uit. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Ga je op pad met de tent? Bijvoorbeeld een pop-up tent, opblaasbare tent, daktent, koepeltent? Denk dan aan zaken als tentstokken, scheerlijnen, haringen, tafeltje en stoelen, grondzeil, gasflessen, koelkast/koelbox, verlichting, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als kentekenbewijs, levellers, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, waslijn, bezem en stoffer en blik, koffie en thee, disselweger, campingstoel en inklaptafel. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht is plus minus 48 kilometer (0,5 uur onderweg). Via internet kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Voer de gewenste vertrekdatum in en doorzoek scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Het Groene Bos is een veel gekozen Nederlandse camping in Zeewolde in de streek Flevoland. We noemen dit een middelgrote camping met zo’n 89 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 48 km. Calculeer een reistijd in van 0,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De voertaal is Nederlands. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +31. De stroom voltage is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een doorsnee campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €24,75 voor een staanplaats per nacht). In Nederland bevinden zich zo’n 18 miljoen ingeschreven inwoners. De hoofdstad is Amsterdam. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek, protestants, islam. Belangrijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Er zijn ook nationale feestdagen: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Doorzoek ook ons aanbod kampeermogelijkheden in Savinjska, Quettehou of Guémené-Penfao.

Naam campingCamping Het Groene Bos
LandNederland
RegioFlevoland
PlaatsZeewolde
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken89 plaatsen
Afstand (via Utrecht)48 kilometer
Reistijd 0,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Het Groene Bos

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping Het Groene Bos? Deze plek heeft verschillende betaalbare staplekken. Hiervoor zijn er de kleine plekken met een oppervlakte van circa 35 m2. Ideaal voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. In de regel incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en een watertappunt. De grote plekken vanaf 85 m2 geven extra comfort. en daarom prettig voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. In deze regio rekenen campings ongeveer €24,75 per staplek, per dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeeruitrusting, autokosten (brandstof, onderhoud), eten/drinken en uitstapjes. Bijgaand kan je aan de slag met concrete tips voor een goedkope campingvakantie in Flevoland.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (al vanaf €15,75 per overnachting).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en reserveer in het voorjaar voordelig je zomervakantie.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Het Groene Bos zijn uitermate geschikt voor tent, camper, caravan of camper. In het stukje hieronder bieden we de diverse accommodaties / staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Camping En Lunchcafé Noorderloo, Camping Jacobus Hoeve of Camping De Boomgaard.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor tunneltent, noktent, familietent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Met een eigen keuken, bed, zitruimte en soms toilet.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Flevoland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Het Groene Bos

Controleer vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Het Groene Bos boeken, of op een van de omliggende parken? In het bijgaande gedeelte check je onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in diverse soorten staplekken. Er is veel keuze, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
  2. Vacanceselect: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  3. Eurocampings / ACSI: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
  4. Allcamps: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  6. ROAN: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  7. Eurocamp: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  8. Rent-a-Tent: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  9. Vacansoleil: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  10. Booking.com: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
Tip: check ook last-minute campingreizen naar Flevoland bij grote landelijke reisbureaus zoals TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb, Corendon of BeachCheck, Suntip, Alltours, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties.

Weersverwachtingen

Ga je lekker luxe kamperen in Zeewolde? Let dan goed op het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 14,4 °C. Met om en nabij de 26,7 graden celsius °C is juli een aangename warme maand. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 7,2 graden celsius. Een heerlijke comfortabele reisperiode is mei t/m september. Hierna ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Zeewolde .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Vragen rondom jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De parkachtige, charmante familiecamping ligt in het loofbos Horsterwold bij een ruiterroute (80 km), fietsroutes en wandelpaden. De staanplaatsen liggen deels langs slingerende paden omzoomd door hoge bosschages, deels op ruime open velden. De bibliotheek is in de recreatiezaal. Huisdieren zijn toegestaan. Voor kinderen zijn fietsjes en skelters aanwezig en is er een dierenweide. De camping richt zich op gezinnen met jonge kinderen en 50-plussers. Voor elektrische autos is er een laadpaal.

Op welke manier kan ik camping Het Groene Bos goedkoop boeken?

Camping Het Groene Bos is een natuurrijk recreatiepark in het Nederlandse Zeewolde. De tarieven zijn redelijk gelijk aan kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €24,75 per nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via de site van de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Flevoland. Check ook de accommodaties op bekende campingketens zoals Capfun, Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs of Campéole campings, LeadingCampings, Sandaya, Orbitur, Huttopia, Ciela Village.

Wat is er in de omgeving te doen?

Flevoland is een populair en veel gekozen reisdoel. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Ook in het bos en aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Bijvoorbeeld varen of yoga. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de omgeving vind je toeristische dorpjes waar je kennismaakt met de regionale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Nederlandse horeca en probeer de lokale streekgerechten. In het gebied van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camping Het Groene Bos kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is te bereiken op 48 kilometer van Utrecht. Dat wil zeggen 0,5 uur reistijd met de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het juiste adres van de camping (Groenewoudse Weg 98) vind je op de site.

Welke staplekken kan ik kiezen?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met 89 staanplaatsen. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 20 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens ruim opgezette plekken tot 105 m2 voor grote gezinnen. Het sanitair (WC en douches) is prima. Er zijn ook voldoende stroom en water. Schaduwplekken op aanvraag. Bekijk ook vooraf wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie