anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping De Grienduil boeken

Camping De Grienduil is een vaak geboekte 4 sterren camping in het Nederlandse Nieuwland, in de streek Zuid-Holland. Dit is een kleine camping met zo’n 38 plaatsen. Een geschikte kampeerplek voor families met jonge kids maar ook zeker voor senioren. De camping is uitstekend bereikbaar, heeft ruim opgezette kampeerplekken met lekker veel rust en privacy. In ons overzicht bekijk je relevante tips over het kampeerterrein en check je de meest populaire boekingssites voor de beste deals en last-minute kampeervakanties in Nieuwland.

Aanbiedingen Camping De Grienduil april 2024

Heerlijk ontspannen met de hele familie, kinderen of met zijn tweetjes? Camping De Grienduil reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke kampeerplek is gelegen in het levendige Nieuwland. Dit is een plaats in de regio Zuid-Holland in Nederland. Het is heerlijk vertoeven op de voordelige staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Handig: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel van de ANWB-gezinscampings in Nieuwland zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Camping De Grienduil kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: we zien vaak dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Of klik door naar onze pagina over Kamperen in Griekenland.

  • Vakantiepark De Grienduil is een rustgevend 4 sterren kampeerbestemming in Nieuwland, in de regio Zuid-Holland.
  • Grote en kleine staplekken voor de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Uitstekende bereikbaarheid, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping De Grienduil boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping De Grienduil en soortgelijke accommodaties reserveer je gemakkelijk bij verschillende populaire boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Nieuwland kunt vinden zijn: roan.nl en campingplekken.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan via het telefoonnummer, door het sturen van een mailtje of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze fraaie kleine camping heeft om en nabij de 38 plekjes. De staanplekken zijn heel gemixed. Je kunt gaan voor grote ruime plekken plaatsen voor een grote caravan of camper. Andere mensen gaan liever voor een wat meer intieme en kleine plaats, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. In de buurt van het park zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantieboerderij, chalets, groepsaccommodaties, tiny houses, bungalows.

  3. Kies reisperiode

    Kies een gewenste aankomstdatum en de dag van vertrek. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De tofste plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen zijn de kampeerplekken gewild. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Zodra je jouw staplek hebt gekozen vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij veel van de moderne touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken is een aanbetaling nodig. Het restant van de reissom betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Print deze uit. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Kampeerchecklist

    Het inpakken kan beginnen! Ga je met de tent? Misschien met een tunneltent, vis-à-vis tent, belltent, piramide tent? Denk dan sowieso aan tentstokken, hamer, scheerlijnen, haringen, tafeltje en stoelen, verlichting, voortent/luifel, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, gasflessen. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, disselslot, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, waslijn, disselweger. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 28 km (0,5 uur reistijd). Per mail kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Bepaal de vertrekdatum en doorzoek de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping De Grienduil is een geweldige Nederlandse camping in Nieuwland in de regio Zuid-Holland. Het is een kleine camping met om en nabij de 38 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 28 km. De gemiddelde reistijd is 0,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De inwoners spreken Nederlands. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +31. Het net-voltage is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze streek kost zo’n €24,75 per overnachting. In Nederland wonen hedendaags 18 miljoen ingeschreven inwoners. De hoofdstad is Amsterdam. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek, protestants, islam. Beschikbare luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Check ook staanplaatsen in Somme, Spaden & Ambazac.

Naam campingCamping De Grienduil
LandNederland
GebiedZuid-Holland
PlaatsNieuwland
Type campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken38 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)28 kilometer
Reistijd 0,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping De Grienduil

Wil je goedkoop kamperen op Camping De Grienduil? Deze plek beheert een aantal voordelige staplekken. We hebben het dan over de kleinschalige plekken van zo’n 35 m2. Perfect voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Meestal inclusief 8 / 16 ampère stroom en watervoorzieningen. De grote staanplaatsen vanaf 100 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarom ideaal voor een grotere caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. Rondom deze plek betaal je als kampeerder zo’n €24,75 per dag/nacht. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeeruitrusting, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen of uit eten en excursies. Hieronder delen wij 6 tips om te besparen op jouw campingvakantie in Zuid-Holland.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (doorgaans zo’n €15,75 per 24 uur).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping De Grienduil zijn ruim opgezet, perfect voor jouw caravan, vouwwagen, tent of camper. In het onderstaande gedeelte beschrijven wij in het kort de belangrijkste type staplekken en wat de voordelen hiervan zijn. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Camping De Toffe Peer, Minicamping Het Twiskerveld of Minicamping Landgoed Het Geuzenbos.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor piramide tent, familietent, pop-up tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Het gemakkelijkste middel om rond te trekken. Je ontdekt ook de andere stukken van Zuid-Holland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark De Grienduil

Ontdek vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping De Grienduil boeken, of een gerelateerde camping? Onderstaand vergelijk je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  4. Allcamps: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  5. Suncamp Holidays: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  6. ROAN: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
  7. Eurocamp: Heerlijk genieten met de hele familie.
  8. Rent-a-Tent: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  9. Vacansoleil: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  10. Booking.com: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
Tip: analyseer ook de beschikbare campingreizen naar Zuid-Holland bij populaire reisbureaus zoals Corendon, Prijsvrij, TUI, Sunweb, D-reizen & de Jong Intra Vakanties, Alltours, BeachCheck, Thomas Cook, Reisknaller.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Deze zomer luxe kamperen in Nieuwland? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 14,1 graden °C. Met 26,1 graden is juli de heetste maand. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 7,0 graden celsius °C. Een heerlijke reistijd is mei t/m september. Hieronder ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Nieuwland .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Een compact, parkachtig terrein met gevarieerde flora en fauna. Een restaurantje, speeltuin, voliere en kookplek voor kampeerders vormen het hart van de camping. Op het autovrije terrein hebben de plaatsen een groene afscheiding en een aantal heeft uitzicht over de weilanden. Diverse plaatsen hebben een verhard gedeelte met (gras)tegels. Er is een broodservice en ontbijtservice. Een dartbord en een jeu-de-boulesbaan zijn aanwezig. Vrijdag kun je onbeperkt pizza eten voor een schappelijke prijs.

Hoe kan ik camping De Grienduil goedkoop reserveren?

Camping De Grienduil is een prachtig recreatiepark in het Nederlandse Nieuwland. De actuele tarieven zijn redelijk gelijk aan vakantieparken in de buurt (vanaf €24,75 voor een staplek p/ nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi schaduwrijke plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij de ANWB of via de website van de camping in Zuid-Holland. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Capfun, Alannia, First Camp, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs en LeadingCampings, Huttopia, Sandaya, Campéole campings, Orbitur, Flower Campings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Zuid-Holland is een populair en veel gekozen reisdoel. In de omgeving is veel natuur te vinden. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Geniet aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Wat dacht je van hiken of mountainbiken. In de regio is er ook een zwembad. In dit gebied ontdek je gemoedelijke plekjes waar je helemaal op kunt gaan in de plaatselijke cultuur. Bezoek ook eens de typische Nederlandse cafeetjes en maak kennis met de lokale keuken. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en kledingwinkels.

Is het kampeerpark goed bereikbaar?

Camping De Grienduil is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 28 km afstand van Utrecht. Dit houdt in 0,5 uur reistijd. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het volledige adres van de camping (Geer 25) is te vinden op de website.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Het betreft een kleine camping met nu 38 plekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 40 m2 voor 2 personen, maar ook wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor complete gezinnen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. De plekken hebben elektriciteit en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Check ook even of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie