anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Europarcs Marina Strandbad boeken

Europarcs Marina Strandbad is een mooie sterren camping in het Nederlandse Olburgen, in de vakantieregio Gelderland. Een moderne middelgrote camping met zo’n 190 plaatsen. Een ontspannen locatie voor jonge kinderen en ouderen. Het park heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft ruim opgezette staplekjes en er zijn voldoende voorzieningen. Hier lees je bruikbare gegevens en info over deze vakantiebestemming en zie je in 1 overzicht de meest populaire boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Olburgen.

Aanbiedingen Europarcs Marina Strandbad april 2024

Even tijd voor vakantie met jouw familie, kids of met je partner? Europarcs Marina Strandbad reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Dit kindvriendelijke park is een van de mooiste verblijven in het veelzijdige Olburgen. Deze plek ligt midden in de regio Gelderland in Nederland. Je vindt hier zeer betaalbare staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Tip: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Een deel van de gezinscampings in Olburgen zijn vaak al vroeg in het jaar vol. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Europarcs Marina Strandbad kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: doorgaans is het zo dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Of klik door naar onze pagina over Naturisten vakantieparken.

  • Vakantiepark Marina Strandbad is een fantastisch sterren kampeerbestemming in Olburgen, in het natuurrijke Gelderland.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Het sanitair is ruim voldoende op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Bekijk de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Europarcs Marina Strandbad boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Europarcs Marina Strandbad en omliggende parken reserveer je voordelig en snel bij verschillende erkende boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Olburgen kunt reserveren zijn: vacanceselect.com en vacansoleil.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via het mailadres (zie website) of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze gezellige middelgrote camping heeft ongeveer 190 campingplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Er is keuze uit grote ruime plekken plekken voor een caravan inclusief bijzettent. Anderen prefereren juist een wat meer intieme en kleine campingplek voor een tent of vouwwagen. In de buurt van het vakantiepark zijn er ook wat meer luxe stacaravans, chalets, vakantieboerderij, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies een beschikbare aankomstdag en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of meivakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De meest gewilde plekken zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Afronden en betalen

    Zodra je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt geselecteerd vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Bij de online touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de aankomstdatum zal de receptie hierom vragen.

  5. Een inpaklijst maken

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je met de tent? Denk aan een tunneltent, vis-à-vis tent, daktent, pop-up tent? Denk dan aan zaken als parasol, tenttapijt, haringen, tafeltje en stoelen, grondzeil, koelkast/koelbox, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, verlichting, kooktoestel en kookgerei. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Vergeet dan ook niet voortent, luifel, grondzeil, disselslot, levellers, rubberen hamer, slingers, campingstoel en inklaptafel, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, reserve waterpomp. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt +/- 86 kilometer (1 uur onderweg). Via internet kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Vind geschikte vertrekdatum en bekijk gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Europarcs Marina Strandbad is een populaire Nederlandse camping in Olburgen in de omgeving Gelderland. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met +/- 190 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 86 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 1 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De lokale taal is Nederlands. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +31. Het net-voltage is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €24,75 per plek. In Nederland bevinden zich ongeveer 18 miljoen ingeschreven mensen. De hoofdstad is Amsterdam. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Belangrijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan campingplaatsen in Worcestershire, Flossenbürg of Longueville.

Naam campingEuroparcs Marina Strandbad
LandNederland
RegioGelderland
PlaatsOlburgen
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken190 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)86 kilometer
Huidige reistijd 1 uur

Goedkoop kamperen op Europarcs Marina Strandbad

Wil jij graag goedkoop kamperen op Europarcs Marina Strandbad? Deze kampeerplek verschaft een aantal gunstige staplekken. Dit zijn de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 40 m2. Bedoeld voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Normaal gesproken met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en water. De grote staanplaatsen vanaf 85 m2 zijn extra groot en daardoor dus ook prettig voor een uitkomst voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Overnachten in een eigen caravan of tent is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In dit gebied betaal je als kampeerder zo’n €24,75 per nacht. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerartikelen, tolwegen, brandstof, boodschappen, restaurants en uitstapjes. In het gedeelte hieronder vind je 6 tips voor een voordelige campingvakantie in Gelderland.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (zo’n €15,75 per dag/nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Marina Strandbad zijn ruim opgezet, perfect voor jouw caravan, camper, tent of vouwwagen. In het onderstaande gedeelte beschrijven wij in het kort de diverse soorten staanplaatsen en wat de voordelen hiervan zijn. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Camping Het Kleine Paradijs, Camping De Rammelbeek of Camping Raft.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor familietent, noktent, daktent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Super handig als je een rondreis gaat maken. Ontdek ook andere delen van Gelderland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: De luxe van huis maar dan lekker in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Marina Strandbad

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Europarcs Marina Strandbad boeken, of op een soortgelijk park? In het stukje hieronder geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel keuze, het is gebruiksvriendelijk en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  2. Vacanceselect: Veel beschikbaarheid op verschillende aankomstdatums.
  3. Eurocampings / ACSI: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  4. Allcamps: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
  5. Suncamp Holidays: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  6. ROAN: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  7. Eurocamp: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
  8. Rent-a-Tent: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  9. Vacansoleil: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  10. Booking.com: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
Tip: doorzoek ook toffe campingreizen naar Gelderland bij nationale reisbureaus zoals TUI, Corendon, Sunweb, Vakantiediscounter, Prijsvrij of Thomas Cook, Alltours, Reisknaller, Suntip, BeachCheck.

Het actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Olburgen? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 14,2 graden. Met om en nabij de 26,4 graden is juli de tijd om dit gebied zeker te bezoeken. De periode januari is flink kouder met gemiddeld 7,1 graden celsius. Een heerlijke reistijd is mei t/m september. Hieronder tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Olburgen .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Het terrein bevindt zich aan een dode arm van de IJssel, aan de rand van de Veluwe. Het vakantiepark met camping biedt villas, tiny houses, chalets, waterlodges en kampeerplaatsen. Bij het eigen rivierstrand is een ligweide met speelveld. De goede waterkwaliteit wordt in het zwemseizoen regelmatig gecontroleerd. De aflopende bodem is bij de drijflijn 4 m diep. Het strand is voor iedereen toegankelijk. De oude stad Doesburg, op 8 km, nodigt uit tot een bezoekje.

Op welke manier kan ik camping Marina Strandbad goedkoop reserveren?

Europarcs Marina Strandbad is een gezellig recreatiepark in het Nederlandse Olburgen. De actuele kosten zijn goed te vergelijken met andere parken in de regio (vanaf €24,75 per dag). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een lekker rustig plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Gelderland. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op uitstekende campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Capfun, Alannia, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs & Orbitur, Ciela Village, Sandaya, LeadingCampings, Flower Campings, Campéole campings.

Wat is er in de omgeving te doen?

Gelderland is een plek waar veel kampeerders graag komen. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Zoals in het bos of aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Onder andere kajakken of tafeltennissen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. Nabij bekijk je authentieke plekjes waar je kennismaakt met de regionale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Nederlandse gelateria en maak kennis met de lokale keuken. Nabij deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Is het kampeerpark goed bereikbaar?

Europarcs Marina Strandbad kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie heeft een afstand van 86 km reisafstand van Utrecht. Dat is z’n 1 uur autorijden. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het juiste adres van de camping (Pipeluurseweg 8) kun je nakijken via de website.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Het betreft een middelgrote camping met wel 190 overnachtingsplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 20 m2 voor een kleine tent, maar tevens grote ruime plekken tot 100 m2 voor 5 – 7 personen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Informeer bij eigenaar of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie