anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Charmecamping De Barendonk boeken

Charmecamping De Barendonk is een moderne 4 sterren camping in het Nederlandse Beers, in het bekende Noord-Brabant. We omschrijven dit als een kleine camping met plusminus 48 plaatsen. Een mooie plaats voor families met kids en stelletjes. Deze plek is goed te vinden, heeft fijne plaatsen met genoeg vermaak voor de kids. Op deze pagina bieden wij praktische informatie over deze vakantiebestemming en ontdek je erkende boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Beers.

Aanbiedingen Charmecamping De Barendonk april 2024

Eventjes lekker weg met de hele familie, kinderen (van peuters tot pubers) of even helemaal alleen? Charmecamping De Barendonk reserveren is zeker de overweging waard. Deze kindvriendelijke kampeerplek is gelegen in het schitterende Beers. Het ligt in de regio Noord-Brabant in Nederland. Er zijn hier zeer betaalbare staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Let op: boek ruim voor vertrekdatum. Veel bekende gezinscampings in Beers zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Charmecamping De Barendonk kampeer aanbieding. Maar, we zien steeds vaker dat de gunstigste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Of klik door naar onze pagina over Christelijke camping.

  • Vakantiepark Charme De Barendonk is een fantastisch 4 sterren kampeerverblijf in Beers, in de omgeving Noord-Brabant.
  • Grote en kleine staplekken voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Zie de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Charmecamping De Barendonk boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Charmecamping De Barendonk en verwante parken reserveer je via allerlei gebruiksvriendelijke boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Beers kunt boeken zijn: camping.info & campingplekken.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via het mailadres (zie website) of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze geliefde kleine camping heeft ongeveer 48 plaatsen. Het aanbod staplekken is divers. Er is keuze uit ruim opgezette overnachtingsplekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je kunt ook gaan voor een knusse plek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Rondom het park het vakantiepark vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, vakantiehuisjes, chalets, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, tiny houses.

  3. Kies reisperiode

    Kies de gewenste datum van aankomst en de gewenste dag van vertrek. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld kamperen in de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. De mooiste plekjes zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is het wat drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Zodra je de staplek en het aantal nachten aangegeven hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij een touroperator betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. De rest van het bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Bij aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je met de tent? Zoals een opblaasbare tent, belltent, familietent, tunneltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn haringen, hamer, tenttapijt, scheerlijnen, parasol, voortent/luifel, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp, gasflessen, koelkast/koelbox. Boek je een plekje voor de caravan? Let dan ook op spullen zoals kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, disselslot, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, bezem en stoffer en blik, campinglamp, waslijn, reserve waterpomp, disselweger. Zorg ook voor warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt zo’n 79 km (1 uur rijden). Via de camping is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Voer de gewenste vertrekdatum in en bekijk scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Charmecamping De Barendonk is een veel gekozen Nederlandse camping in Beers in de gemeente Noord-Brabant. Dit is een kleine camping met zo’n 48 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 79 km. Calculeer een reistijd in van 1 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De spreektaal is Nederlands. Het type stekker is C + F. De telefooncode is +31. De stroomspanning is 220 Volt. Het noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in dit gebied kost zo’n €23,75 per staplek. In Nederland leven ongeveer 18 miljoen landgenoten. De hoofdstad van dit land is Amsterdam. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek, protestants, islam. Voorbeelden van luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Let op: nationale feestdag is 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeerplaatsen in Somerset, Sulzberg en Escosse.

Naam campingCharmecamping De Barendonk
LandNederland
StreekNoord-Brabant
PlaatsBeers
Soort campingKleine camping
Aantal plaatsen48 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)79 kilometer
Reistijd 1 uur

Goedkoop kamperen op Charmecamping De Barendonk

Binnenkort goedkoop kamperen op Charmecamping De Barendonk? Deze accommodatie heeft meerdere gunstige staanplaatsen. Je huurt dan de kleine plekken met een oppervlakte van circa 35 m2. Perfect voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. In de regel inclusief 8 / 16 ampère stroom met watertappunt dichtbij. De grote plekken vanaf 120 m2 bieden extra veel ruimte en daarmee ideaal voor een grotere caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In dit gebied betaal je gemiddeld €23,75 voor een overnachting. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerspullen, vervoer, kosten voor eten en drinken en dagjes uit. Hieronder geven wij jou zes tips voor een goedkope campingvakantie in Noord-Brabant.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vermijd zoveel mogelijk het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (al vanaf €15,25 voor een dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Charme De Barendonk zijn doorgaans geschikt voor vouwwagen, tent, camper of caravan. In de opsomming hieronder vergelijk je de belangrijkste soorten staanplaatsen en wat de voordelen hiervan zijn. Vind ook parken in de buurt zoals: Camping Eldorado, Minicamping Damkotshuisje en Minicamping De Vogelpoel.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor tunneltent, vis-à-vis tent, noktent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Een maximaal gevoel van vrijheid en flexibiliteit.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal voor een verre wereldreis. Geniet van de ongekende vrijheid van Noord-Brabant en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Charme De Barendonk

Controleer vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Charmecamping De Barendonk boeken, of een camping in de buurt? Hieronder bekijk je onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van veel kampeerplekken en staplaatsen. Het aanbod is enorm, je kunt supersnel filteren en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Jouw adres voor een onvergetelijke kampeervakantie.
  2. Vacanceselect: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  3. Eurocampings / ACSI: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  4. Allcamps: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  5. Suncamp Holidays: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  6. ROAN: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  7. Eurocamp: Heerlijk genieten met de hele familie.
  8. Rent-a-Tent: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  9. Vacansoleil: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  10. Booking.com: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
Tip: analyseer ook het aanbod van campingreizen naar Noord-Brabant bij grote landelijke reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Corendon, Sunweb, TUI, Prijsvrij en BeachCheck, Alltours, Thomas Cook, Suntip, de Jong Intra Vakanties.

7-daagse weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Beers? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Deze regio heeft een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 14,1 graden celsius. Met 26,3 graden celsius °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 7,1 graden celsius °C. De beste reistijd is mei t/m september. Hierna ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Beers .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Op deze natuurcamping op een particulier landgoed in het Land van Cuyk ervaar je pure natuur en rust. De autovrije staanplaatsen liggen op velden, gescheiden door hagen. Je kunt er comfortabel en divers overnachten van 1 tot 40 personen. Kinderen vermaken zich met een variatie aan skelters, de speeltuin, het koeienpad en kabouterpad met dorpje. Broodservice en huurfietsen zijn beschikbaar. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Op welke manier kan ik camping Charme De Barendonk voordelig reserveren?

Charmecamping De Barendonk is een betaalbaar recreatiepark in het Nederlandse Beers. De actuele kosten zijn ongeveer gelijk aan vakantieparken in de buurt (vanaf €23,75 per staanplaats, per dag). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Je hebt dan vaak een heerlijk plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Noord-Brabant. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Alannia, Yelloh! Village, Qualité campings, Capfun, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs en Campéole campings, Sandaya, Flower Campings, Huttopia, Orbitur, LeadingCampings.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Noord-Brabant is een plek waar veel kampeerders graag komen. Er is hier een prachtige natuur. Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Denk aan in het bos & aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn skeeleren of dagtochten. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Rondom deze plek bezoek je levendige plaatsen waar je helemaal op kunt gaan in de regionale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Nederlandse speciaalzaken en proef de lokale keuken. In de omgeving van deze kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en banken.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Charmecamping De Barendonk is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 79 kilometer vanaf Utrecht. Dat komt neer op 1 uur reizen in de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Parkeerruimte is er voldoende. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres van de camping (Millseweg 13) kan je bekijken via internet.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Het gaat hier om een kleine camping met op dit moment 48 campingplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Er zijn kleine plekken tot circa 20 m2 (ideaal voor stellen), maar tevens extra grote plekken tot 110 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair (WC en douches) is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie