anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping De La Boutière boeken

Camping De La Boutière is een welbekende sterren camping in het Franse Saint-Léger-sous-Beuvray, in de regio Saône-et-Loire. Het is een kleine camping met om en nabij de 39 plaatsen. Een heerlijke locatie voor jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze camping is gunstig gelegen, heeft prachtige kampeerplekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op campingsoverzicht.nl geven we bruikbare tips en weetjes over het kampeerterrein en vergelijk je erkende boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Saint-Léger-sous-Beuvray.

Aanbiedingen Camping De La Boutière april 2024

Even lekker uitrusten met jouw familie, kids of met een vriendengroep? Camping De La Boutière reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Dit kindvriendelijke verblijf is een van de hotspots in het aantrekkelijke Saint-Léger-sous-Beuvray. Dit is een plaats in de regio Saône-et-Loire in Frankrijk. Je vindt hier zeer betaalbare staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Let op: boek ruim voor vertrekdatum. Veel van de gezinscampings in Saint-Léger-sous-Beuvray zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping De La Boutière kampeer aanbieding. Maar let op, doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Polen.

  • Vakantiepark De La Boutière is een geliefd sterren kampeerbestemming in Saint-Léger-sous-Beuvray, in het unieke Bourgogne.
  • Je kunt hier kamperen met jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel is erg vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping De La Boutière boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Camping De La Boutière en soortgelijke accommodaties reserveer je snel en eenvoudig via een aantal Nederlandse boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je aantrekkelijke, en soms ook 5-sterren campings in Saint-Léger-sous-Beuvray kunt boeken zijn: campings.nl en pitchup.com. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Dit kan per telefoon, door het sturen van een mailtje of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze gezellige kleine camping heeft ongeveer 39 campingplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Veel kampeerders houden van grote ruime plekken kampeerplekken voor een camper of grotere caravan. Je hebt ook een knusse staanplaats voor een tent of vouwwagen. Op en rondom deze bestemming vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, bungalows, chalets, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de datum dat je wilt aankomen en ook de vertrekdag. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of meivakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. Veel staplekken zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de kampeerplekken gewild. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Op het moment dat je jouw staplek hebt samengesteld moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de erkende touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. In sommige gevallen wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. De rest van het bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Op de dag van aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Ga je met de tent? Zoals een opblaasbare tent, vis-à-vis tent, familietent, koepeltent? Denk dan sowieso aan hamer, haringen, scheerlijnen, parasol, tafeltje en stoelen, voortent/luifel, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei, gasflessen. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan ook niet kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, bezem en stoffer en blik, campinglamp, waslijn, disselweger, reserve waterpomp. Warme kleding is ook erg belangrijk. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is +/- 723 km (8 uur onderweg). Via de boekingssite is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Kies vertrekdatum en check scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping De La Boutière is een aantrekkelijke Franse camping in Saint-Léger-sous-Beuvray in de regio Bourgogne. Het valt in de categorie kleine camping met zo’n 39 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 723 kilometer. De gemiddelde reistijd is 8 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. De telefooncode is +33. De stroom voltage is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in deze streek kost €25,75 per plek. In Frankrijk leven hedendaags 60 miljoen landgenoten. De hoofdstad is Parijs. Beschrijving van de religie: rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Zoek ook kampeermogelijkheden in Finistère, Wald en Bellingwolde.

Naam campingCamping De La Boutière
LandFrankrijk
RegioSaône-et-Loire
PlaatsSaint-Léger-sous-Beuvray
Type campingKleine camping
Aantal staanplaatsen39 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)723 kilometer
Actuele reistijd 8 uur

Goedkoop kamperen op Camping De La Boutière

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping De La Boutière? Deze kampeerplek levert diverse gunstig geprijsde staplekken. We hebben het dan over de kleinschalige plekken van plusminus 40 m2. Ruim genoeg voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. In de regel met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en watervoorzieningen. De grotere plekken vanaf 120 m2 zijn ruimer opgezet en zodoende ideaal voor een grotere caravan of camper. Op een camping staan met eigen tent of caravan is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In dit gebied betaal je gemiddeld €25,75 voor een dag. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerbenodigdheden, tolwegen, brandstof, kosten voor eten en drinken en uitstapjes. Onderstaand kan je aan de slag met praktische tips voor een voordelige campingvakantie in Saône-et-Loire.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Doe vooraf boodschappen en kook je avondeten zelf.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (vanaf €18,75 per nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en boek vlak voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping De La Boutière zijn doorgaans geschikt voor tent, camper, caravan of camper. Onderstaand beschrijven wij in het kort de mogelijke type staplekken met de voordelen. Check ook parken in de buurt zoals: Camping Les Cerisiers Du Jaur, Camping Le Sainte Marie en Camping Les Châtaigniers.

  • Tentplek: Mooie tentplaats geschikt voor noktent, belltent, piramide tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden met voortent.
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Geniet van de ongekende vrijheid van Bourgogne en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark De La Boutière

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping De La Boutière boeken, of een soortgelijke plek? In het stukje hieronder bekijk je onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar veel kampeerplekken en staplaatsen. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  2. Vacanceselect: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  3. Eurocampings / ACSI: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  4. Allcamps: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  5. Suncamp Holidays: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  6. ROAN: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  7. Eurocamp: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  8. Rent-a-Tent: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  9. Vacansoleil: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  10. Booking.com: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
Tip: informeer ook naar de beschikbare campingreizen naar Bourgogne bij de grotere reisbureaus zoals D-reizen, Corendon, Vakantiediscounter, TUI, Sunweb en BeachCheck, Suntip, Thomas Cook, Alltours, de Jong Intra Vakanties.

7-daagse weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Saint-Léger-sous-Beuvray? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 17,2 graden celsius °C. Met 28,3 graden celsius °C is juli een heerlijke warme maand. De periode januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 9,1 °C. Een prettige reisperiode is mei, juni en september. Hierna delen wij het 7-daagse weerbericht voor Saint-Léger-sous-Beuvray .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De camping ligt in een heuvelachtig gebied tussen bossen en weilanden. De staanplaatsen op het langgerekte kampeerterrein, dat zich tegen een bosrand bevindt, zijn duidelijk afgebakend. Een deel van de plaatsen heeft uitzicht over de omgeving. Op de meeste plaatsen is voldoende schaduw. Het sanitair is netjes en schoon. Er zijn geen voorzieningen voor kinderen.

Hoe en waar kan ik camping De La Boutière goedkoop boeken?

Camping De La Boutière is een schitterend recreatiepark in het Franse Saint-Léger-sous-Beuvray. De actuele kosten zijn redelijk gelijk aan omliggende parken (vanaf €25,75 per nacht). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een heerlijk plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Let dan ook op last-minute deals. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Bourgogne. Bekijk ook de accommodaties op bekende campingketens zoals First Camp, Aquadis Loisirs, Alannia, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Capfun + Sandaya, Campéole campings, LeadingCampings, Ciela Village, Flower Campings, Huttopia.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Saône-et-Loire is een geliefde vakantiebestemming. Ben je liefhebber van de natuur? Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Bijvoorbeeld kanoën of dagtochten. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Nabij bekijk je sfeervolle plaatsen waar je duikt in de nationale cultuur. Bezoek ook eens de typische Franse bakkerijen en proef de lokale snacks en lekkernijen. In het gebied van deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen of een apotheek.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping De La Boutière is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 723 kilometer reisafstand van Utrecht. Dat komt neer op 8 uur in de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (La Boutière) vind je ook op de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het gaat hier om een kleine camping met op dit moment 39 plekjes. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 35 m2 voor 2 personen, maar tevens extra grote plekken tot 120 m2 voor 5 – 7 personen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. Er zijn ook voldoende stroom en water. Schaduwplekken op aanvraag. Informeer bij eigenaar of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie