anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Gironella boeken

Camping Gironella is een fantastische sterren camping in het Spaanse Gironella, in de bekende regio Barcelona. Dit is een middelgrote camping met ruim 140 plaatsen. Een mooie kampeerplek voor families met jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze kampeerplek heeft een centrale ligging, heeft fijne kampeerplekken met genoeg vermaak voor de kids. In ons overzicht lees je belangrijke uitleg over deze kampeerplek en ontdek je populaire boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Gironella.

Aanbiedingen Camping Gironella april 2024

Even lekker uitrusten met jouw gezin, kids of met zijn tweetjes? Camping Gironella reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Dit kindvriendelijke verblijf is gesitueerd in het sfeervolle Gironella. Deze plek ligt midden in de regio Barcelona in Spanje. Je vindt hier gunstig gelegen staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Belangrijk: boek op tijd. Veel van de gezinscampings in Gironella zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping Gironella kampeer aanbieding. Alleen, meestal is het dan zo dat de mooiste staanplaatsen dan al weg zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Bekijk ook meer informatie over Finland.

  • Vakantiepark Gironella is een prachtig sterren kampeerterrein in Gironella, in de omgeving Catalonie.
  • Lekker vrij in de natuur met de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, klantgericht personeel.
  • Zie de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Gironella boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Camping Gironella en omliggende parken reserveer je voordelig en snel bij een aantal erkende boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere sites waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Gironella bekijkt zijn: campingdirect.com & pitchup.com. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan telefonisch, per mail of via de website van de campinghouder.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze middelgrote camping heeft om en nabij de 140 plekjes. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Er is keuze uit extra grote staanplaatsen die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Je kunt ook gaan voor een kleinschalige plek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op en rondom de camping heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, tiny houses, chalets, vakantieboerderij.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de totale reisperiode. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. Veel plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als volgeboekt. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen zijn de plekjes sneller vol. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt geselecteerd vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de online touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het resterende bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Wanneer je de camping op rijdt kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Reisvoorbereidingen

    Bereid je goed voor. Ga je met de tent? Wellicht met een koepeltent, familietent, tunneltent, belltent? Zorg dan in ieder geval voor tafeltje en stoelen, grondzeil, tentstokken, parasol, hamer, gasflessen, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox. Van plan om met de caravan te gaan? Spullen waar je dan om moet denken zijn kentekenbewijs, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, disselweger, campinglamp, waslijn, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht is +/- 1433 kilometer (16 uur rijden). Via de vakantiepark receptie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en check gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping Gironella is een aantrekkelijke Spaanse camping in Gironella in de buurt van Catalonie. We spreken over een middelgrote camping met zo’n 140 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 1433 km. De actuele inschatting van de reistijd is 16 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De mensen spreken Spaans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. De telefooncode is +34. De netspanning is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112/061. Een normale campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €35,25 per 24 uur. In Spanje leven ongeveer 43 miljoen ingeschreven inwoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Madrid. Een belangrijke religie in dit gebied is: Rooms-katholiek (94%). Voorbeelden van luchthaven(s): Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Zoek ook overnachtingsmogelijkheden in West Midlands, Allensbach en Saint-Paul-en-Forêt.

Naam campingCamping Gironella
LandSpanje
RegioBarcelona
PlaatsGironella
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken140 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1433 kilometer
Reistijd 16 uur

Goedkoop kamperen op Camping Gironella

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Gironella? Het park heeft verschillende voordelige staplekken. Hiervoor zijn er de kleine plekken van plusminus 50 m2. Ruim genoeg voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Meestal met stroom (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De grote plekken vanaf 100 m2 zijn extra ruim en daarmee handig voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Op deze vakantiebestemming rekenen campings ongeveer €35,25 voor een overnachting. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerartikelen, vervoer, eten/drinken en excursies of activiteiten. Onderstaand kan je aan de slag met nuttige tips voor een goedkope campingvakantie in Barcelona.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (zo’n €22,25 per plek, per dag).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Gironella zijn ideaal voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Hieronder check je de mogelijke staplekken en welke voordelen daarbij horen. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Resort Gran Confort Almafra, Camping El Cruce en Naturistencamping Las Grullas.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor belltent, tunneltent, opblaasbare tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Catalonie en Spanje.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Gironella

Controleer vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Gironella boeken, of op een soortgelijk park? In het stukje hieronder delen we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van verschillende soorten kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  2. Vacanceselect: Eenvoudig en snel online betalen.
  3. Eurocampings / ACSI: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  4. Allcamps: Op sommige parken zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.
  5. Suncamp Holidays: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  6. ROAN: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  7. Eurocamp: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  8. Rent-a-Tent: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  9. Vacansoleil: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  10. Booking.com: Wordt goed beoordeeld door gasten.
Tip: doorzoek ook het aanbod van campingreizen naar Catalonie bij de grotere reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb, TUI, D-reizen & de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Thomas Cook, Suntip, BeachCheck.

Het actuele weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Gironella? Houd dan wel het weer in de gaten. Deze regio heeft een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 16,4 graden °C. Met ongeveer 37,0 °C is juli een heerlijke warme maand. De maand januari is echter de meest koude met gem. 13,4 °C. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. Hieronder kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Gironella .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ: een campingvakantie boeken

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Boomrijk kampeerterrein op 2 km van Gironella. Naast huuraccommodatie biedt de camping kampeerplaatsen per maand of voor een jaar aan. De staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit. De camping beschikt over een speeltuin, een zwembad met apart kleuterbad, sportvelden, fitness, een restaurant en winkel. In het hoogseizoen verzorgt een animatieteam entertainment voor jong en oud.

Waar en hoe kan ik camping Gironella goedkoop reserveren?

Camping Gironella is een gezellig recreatiepark in het Spaanse Gironella. De kosten liggen redelijk gelijk met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €35,25 per dag/nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Wacht dan niet te lang met boeken. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi schaduwrijke plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Catalonie. Bekijk ook de accommodaties op bekende campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Yelloh! Village, Capfun, Qualité campings + Campéole campings, Flower Campings, Sandaya, Huttopia, LeadingCampings, Ciela Village.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Barcelona is een populair en veel gekozen reisdoel. Ontdek de prachtige natuur. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Denk aan in het bos & aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Onder andere hiken of golfen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. In de buurt bezoek je toeristische dorpen waar je wordt ondergedompeld in de plaatselijke cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Spaanse slagerijen en probeer de lokale streekgerechten. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en mogelijkheden voor het OV.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Gironella kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 1433 km afstand van Utrecht. Dit is ongeveer 16 uur rijden. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. Het juiste adres van de camping (Carretera C-16 E-19 Sortida 86) is online op te vragen.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Dit is een middelgrote camping met op dit moment 140 plekjes. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 30 m2 (ideaal voor stellen), maar tevens extra grote plekken tot 115 m2 voor 4 – 6 personen. Het sanitair (WC en douches) is prima. Er zijn ook voldoende stroom en water. Een schaduwplek is op aanvraag. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie