anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Comfort Camping Tenuta Squaneto boeken

Comfort Camping Tenuta Squaneto is een ideale 4 sterren camping in het Italiaanse Spigno Monferrato, in het rustgevende Alessandria. We omschrijven dit als een middelgrote camping met plusminus 87 plaatsen. Een fijne camping voor gezinnen met kinderen en solo reizigers. De accommodatie is gemakkelijk te bereiken, heeft prima campingplekken met genoeg toiletten en douches. Op onze camping-vergelijker bekijk je praktische informatie over dit verblijf en ontdek je de handigste boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Spigno Monferrato.

Aanbiedingen Comfort Camping Tenuta Squaneto april 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met het hele gezin, kleuters en kinderen of met je partner? Comfort Camping Tenuta Squaneto reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke accommodatie ligt midden in het prachtige Spigno Monferrato. Het ligt in de regio Alessandria in Italië. Ze bieden diverse voordelige staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Handig: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Het merendeel van de gezinscampings in Spigno Monferrato zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je zou kunnen wachten op een last-minute Comfort Camping Tenuta Squaneto kampeer aanbieding. Maar let op, het komt steeds vaker voor dat dan de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al vergeven zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Zie ook onze pagina met alle informatie over Zwitserland.

  • Vakantiepark Comfort Tenuta Squaneto is een heerlijk 4 sterren kampeerterrein in Spigno Monferrato, in het natuurrijke Piemonte.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Uitstekende bereikbaarheid, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Comfort Camping Tenuta Squaneto boeken

  1. Kies een boekingssite

    Comfort Camping Tenuta Squaneto en soortgelijke parken kan je vaak reserveren via meer dan 10 gebruiksvriendelijke boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Spigno Monferrato kunt vinden zijn: eurocampings.nl en casamundo.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Direct boeken kan vaak telefonisch, per mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze populaire middelgrote camping heeft om en nabij de 87 staplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er zijn ruim opgezette plekken voor een grote caravan of camper. Je kunt ook gaan voor een kleine plek voor een tent of vouwwagen. Nabij de camping zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, chalets, bungalows, tiny houses.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Selecteer de dag van aankomst en de totale reisperiode. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Dit kan zijn de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De tofste plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag is er veel interesse in de staplekken. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Betalen en afronden

    Wanneer je de campingplek en reisperiode hebt gekozen vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij een touroperator betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het overige bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Wanneer je de camping op rijdt kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Kampeerchecklist

    Het inpakken kan beginnen! Ga je lekker met de tent? Bijvoorbeeld een koepeltent, belltent, daktent, piramide tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere scheerlijnen, tentstokken, hamer, tenttapijt, tafeltje en stoelen, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei, gasflessen, verlichting, luchtbed en pomp. Neem je de caravan mee? Vergeet dan niet spullen zoals disselslot, voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, kentekenbewijs, rubberen hamer, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, disselweger, waslijn. Denk ook aan lekkere warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt zo’n 1098 kilometer (12 uur onderweg). Via internet is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Klik op een vertrekdatum en vind actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Comfort Camping Tenuta Squaneto is een veel gekozen Italiaanse camping in Spigno Monferrato in de omgeving van Piemonte. Het valt in de categorie middelgrote camping met wel 87 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 1098 km. De gemiddelde reistijd is 12 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De voertaal is Italiaans. De type stekkers die hier werken zijn: F+L. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +39. De elektriciteit-spanning is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in deze omgeving kost +/- €36,75 per plek. In Italië zijn tegenwoordig 58 miljoen landgenoten. De nationale hoofdstad is Rome. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Er zijn ook nationale feestdagen: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Zoek ook kampeeropties in Ticino, Béziers & Corneilla-de-Conflent.

Naam campingComfort Camping Tenuta Squaneto
LandItalië
RegioAlessandria
PlaatsSpigno Monferrato
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen87 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1098 kilometer
Actuele reistijd 12 uur

Goedkoop kamperen op Comfort Camping Tenuta Squaneto

Wil je goedkoop kamperen op Comfort Camping Tenuta Squaneto? Deze kampeerplek biedt ook betaalbare staanplaatsen. Dit zijn de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 30 m2. Heel geschikt voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Vaak incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en watervoorzieningen. De grotere plekken vanaf 90 m2 zijn ruimer opgezet en daarom prettig voor een grote tent, camper of caravan. Met je eigen tent of caravan kamperen is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Op deze vakantiebestemming betaal je gemiddeld genomen €36,75 voor een overnachting. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerartikelen, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen of uit eten en dagjes uit. In het stukje hieronder delen wij een aantal handige tips voor een voordelige campingvakantie in Alessandria.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (gemiddeld zo’n €23,25 per 24 uur).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Comfort Tenuta Squaneto zijn doorgaans geschikt voor caravan, vouwwagen, tent of camper. In de opsomming hieronder lees je over de belangrijkste accommodaties / staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Klik ook verder naar parken in de buurt zoals: Camping Royal, Camping Lago Di Piediluco & Camping Hermitage.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, tunneltent, belltent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Piemonte en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Comfort Tenuta Squaneto

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Comfort Camping Tenuta Squaneto boeken, of een camping in de buurt? Onderstaand bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze kampeerplek en omliggende parken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  2. Vacanceselect: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  3. Eurocampings / ACSI: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  4. Allcamps: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  5. Suncamp Holidays: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  6. ROAN: Voor vakanties voor het hele gezin.
  7. Eurocamp: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  8. Rent-a-Tent: Heerlijk genieten met de hele familie.
  9. Vacansoleil: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  10. Booking.com: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
Tip: informeer ook naar alle campingreizen naar Piemonte bij populaire reisbureaus zoals TUI, Sunweb, Vakantiediscounter, Corendon, D-reizen & Suntip, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Alltours, BeachCheck.

Bekijk het actuele weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Spigno Monferrato? Let dan goed op het weer. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 19,3 graden. Met ongeveer 33,6 graden is augustus de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is flink kouder met gemiddeld 14,3 graden celsius °C. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode april t/m juni, september en oktober. Hieronder delen wij het 7-daagse weerbericht voor Spigno Monferrato .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Het langgerekte terrein ligt in een dal bij een riviertje. De ruime staanplaatsen liggen op een laag en hoog gedeelte omringd door bomen. Er zijn zelfs plaatsen van 200 m2 en een autovrij veld voor gezinnen met kinderen. De vijver heeft een zandstrand. Zwemmen mag echter alleen in het mooi vormgegeven zwembad. Let op Gebruik niet de GPS coordinaten, want die stuurt je over slecht toegankelijke wegen voor caravans. Bij de reservering krijgt men een uitgebreide routebeschrijving.

Hoe en waar kan ik camping Comfort Tenuta Squaneto voordelig boeken?

Comfort Camping Tenuta Squaneto is een sfeervol recreatiepark in het Italiaanse Spigno Monferrato. De dagtarieven zijn redelijk gelijk aan omliggende parken (vanaf €36,75 per nacht). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek jouw staplek dan tijdig. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi groen plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Ben je flexibel? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via de website van de camping in Piemonte. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Yelloh! Village, Aquadis Loisirs, Qualité campings, Capfun, Villagi Gran Vacanze, First Camp & Orbitur, Huttopia, Sandaya, LeadingCampings, Flower Campings, Campéole campings.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Alessandria is een populair en veel gekozen reisdoel. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Geniet aan het water of in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Zoals bijv. vissen of dagtochten. In de regio is er ook een zwembad. In dit gebied bestaan leuke dorpen waar je in contact komt met de lokale cultuur en gebruiken. Breng ook een bezoek aan de lokale Italiaanse bakkerijen en probeer de lokale specialiteiten. In de buurt van de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Comfort Camping Tenuta Squaneto heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie heeft een afstand van 1098 km reisafstand van Utrecht. Dat wil zeggen 12 uur autorijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Er is voldoende parkeergelegenheid. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het volledige adres van de camping (Frazione Squaneto) is te vinden op de website.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Dit is een middelgrote camping met circa 87 campingplekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 25 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 120 m2 voor gezinnen met kinderen. het sanitair is dik in orde. Er zijn ook voldoende stroom en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Informeer bij eigenaar wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie