anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping De Klos boeken

Camping De Klos is een veel gekozen 2 sterren camping in het Nederlandse Groesbeek, in het welbekende Gelderland. Het is een kleine camping met ongeveer 28 plaatsen. Een leuke camping voor families met jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze kampeerplek heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft ruim opgezette plaatsen met genoeg toiletten en douches. In ons overzicht geven we relevante tips over het kampeerterrein en zie je in 1 overzicht de handigste boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Groesbeek.

Aanbiedingen Camping De Klos april 2024

Heerlijk ontspannen met je gezin, kleuters en kinderen of juist met z’n tweeën? Camping De Klos reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Dit kindvriendelijke verblijf ligt in het groene Groesbeek. We vinden het terug in de regio Gelderland in Nederland. Er zijn hier heerlijke staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Tip: boek ruim voor vertrekdatum. Het merendeel van de gezinscampings in Groesbeek zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping De Klos kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: de kans is groot dat de mooiste staanplaatsen dan al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Zie ook onze pagina met alle informatie over Spanje.

  • Vakantiepark De Klos is een heerlijk 2 sterren park in Groesbeek, in het natuurrijke Gelderland.
  • Grote en kleine staplekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Ga naar de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping De Klos boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping De Klos en soortgelijke accommodaties reserveer je via allerlei populaire boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere plekken waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Groesbeek kunt reserveren zijn: camping.info en pitchup.com. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan telefonisch, via de e-mail of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze kleine camping heeft ongeveer 28 plekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Populair zijn de grote ruime plekken overnachtingsplekken voor een camper of grotere caravan. Andere kampeerders houden juist van een bescheiden kampeerplek, perfect voor de kleine kampeerder. Rondom het park deze bestemming heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, tiny houses, bungalows, chalets.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Selecteer de dag van aankomst en de totale reisperiode. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of meivakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De mooiste plekjes zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de plekjes sneller vol. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Afronden en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt geselecteerd moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms dien je meteen een aanbetaling te doen. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Op de dag dat je aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Ga je op vakantie met je eigen tent? Misschien met een tunneltent, belltent, vis-à-vis tent, pop-up tent? Zorg dan in ieder geval voor hamer, tafeltje en stoelen, tenttapijt, tentstokken, parasol, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp, gasflessen, waslijn en wasknijpers, verlichting. Neem je de caravan mee? Vergeet dan niet spullen zoals rubberen hamer, slingers, haringen en scheerlijnen, levellers, kentekenbewijs, campingstoel en inklaptafel, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, bezem en stoffer en blik. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand vanaf Utrecht bedraagt zo’n 81 kilometer (1 uur reistijd). Door middel van Google Maps kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Selecteer vertrekdatum en bekijk gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping De Klos is een veel gekozen Nederlandse camping in Groesbeek in de buurt van Gelderland. Dit is een kleine camping met om en nabij de 28 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 81 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 1 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De lokale taal is Nederlands. Het type stekker is C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +31. Het net-voltage is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in deze streek kost +/- €23,75 voor een staanplaats per nacht). In Nederland bevinden zich hedendaags 18 miljoen ingeschreven bewoners. De hoofdstad is Amsterdam. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek, protestants, islam. Goede luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Zoek ook staanplaatsen in Massa e Carrara, Palaminy & Matignon.

Naam campingCamping De Klos
LandNederland
GebiedGelderland
PlaatsGroesbeek
Type campingKleine camping
Aantal plekken28 plaatsen
Afstand (via Utrecht)81 kilometer
Actuele reistijd 1 uur

Goedkoop kamperen op Camping De Klos

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping De Klos? Deze plek verhuurt een aantal gunstig geprijsde staplekken. Je huurt dan de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 45 m2. Voldoende voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Meestal inclusief 8 / 16 ampère stroom en watertappunt- en afvoer. De grote campingplekken vanaf 70 m2 zijn ruimer opgezet en zijn prettig voor een grote tent, camper of caravan. Overnachten in een eigen caravan of tent is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Rondom deze plek betaal je gemiddeld genomen €23,75 per dag/nacht. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerbenodigdheden, brandstof, eten/drinken en uitstapjes. In het gedeelte hieronder vind je concrete tips om te besparen op jouw campingvakantie in Gelderland.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en kook je avondeten zelf.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (gemiddeld zo’n €15,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping De Klos zijn uitermate geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Hieronder vind je de diverse accommodaties / staanplaatsen en welke voordelen daarbij horen. Klik ook verder naar parken in de omgeving zoals: Minicamping De Slypstien, Camping Het Stammeland en Camping Vlietland.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor belltent, pop-up tent, koepeltent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Gelderland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark De Klos

Boek met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camping De Klos boeken, of een vergelijkbare plek? In de opsomming hieronder bespreken we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze en vergelijkbare kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  2. Vacanceselect: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  3. Eurocampings / ACSI: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  4. Allcamps: Voor vakanties voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  6. ROAN: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  7. Eurocamp: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  8. Rent-a-Tent: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  9. Vacansoleil: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  10. Booking.com: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
Tip: analyseer ook het aanbod van campingreizen naar Gelderland bij grote landelijke reisbureaus zoals Prijsvrij, Vakantiediscounter, TUI, D-reizen, Sunweb of Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Suntip, Reisknaller, BeachCheck.

7-daagse weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Groesbeek? Houd dan wel het weer in de gaten. In deze omgeving heerst een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 14,4 °C. Met ongeveer 26,7 graden is juli een heerlijke warme maand. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 7,2 graden celsius. Een prettige reisperiode is mei t/m september. Hierna tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Groesbeek .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Deze minicamping, bestaande uit twee terrassen en een veldje is gelegen tussen weilanden. Vanaf meerdere staanplaatsen is er een fraai uitzicht over de Groesbeekse heuvels. De bossen in de directe nabijheid bieden volop recreatiemogelijkheden, zoals wandelen en fietsen. De camping is gelegen aan het Pieterpad. Het centrum van Groesbeek kent veel leuke cafes en restaurants.

Op welke manier kan ik camping De Klos goedkoop reserveren?

Camping De Klos is een schitterend recreatiepark in het Nederlandse Groesbeek. De dagtarieven zijn ongeveer gelijk aan omliggende parken (vanaf €23,75 per dag/nacht). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Gelderland. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op erkende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, First Camp, Yelloh! Village, Qualité campings, Capfun & Huttopia, LeadingCampings, Campéole campings, Ciela Village, Orbitur, Flower Campings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Gelderland is een geweldig leuke vakantiebestemming. Ben je liefhebber van de natuur? Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Denk aan in het bos & aan het water. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Bijvoorbeeld paardrijden of tafeltennissen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de buurt ontdek je sfeervolle plekken waar je helemaal op kunt gaan in de plaatselijke cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Nederlandse gelateria en proef de lokale snacks en lekkernijen. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping De Klos kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie heeft een afstand van 81 kilometer van Utrecht. Dit is ongeveer 1 uur rijden. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres van de camping (De Klos 4) check je vooraf nog even op de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Dit is een kleine camping met ongeveer 28 staplekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Er zijn kleine plekken tot circa 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook speciale XL-plekken tot 110 m2 voor grote gezinnen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Bekijk ook vooraf wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie