anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Minicamping De Hippe Kip boeken

Minicamping De Hippe Kip is een fantastische 3 sterren camping in het Nederlandse Beltrum, in het bekende Gelderland. Het betreft een kleine camping met om en nabij de 10 plaatsen. Een gezellige plaats voor families met jonge kids en vrienden. Deze kampeerplek heeft prima toegangswegen, heeft nette staplekjes met prima voorzieningen en faciliteiten. In ons overzicht lees je relevante info over deze kampeerplek en verwijzen we je naar de handigste boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Beltrum.

Aanbiedingen Minicamping De Hippe Kip april 2024

Lekker genieten met de hele familie, kids of met vrienden? Minicamping De Hippe Kip reserveren is dan altijd een goed idee! Deze kindvriendelijke kampeerplek is gesitueerd in het diverse Beltrum. Het is gesitueerd in de regio Gelderland in Nederland. Het is heerlijk vertoeven op de goedkope staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Belangrijk: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel populaire gezinscampings in Beltrum zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Minicamping De Hippe Kip kampeer aanbieding. Alleen, we zien vaak dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Griekenland.

  • Vakantiepark De Hippe Kip is een heerlijk 3 sterren kampeerverblijf in Beltrum, in de streek Gelderland.
  • Grote en kleine staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Surf naar de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Minicamping De Hippe Kip boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Minicamping De Hippe Kip en soortgelijke plekken kan je vaak reserveren via meerdere klantgerichte boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere boekingssites waar je gunstige, en soms ook 5-sterren campings in Beltrum kunt vinden zijn: vacansoleil.nl en casamundo.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, met behulp van een mailtje of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze gezellige kleine camping heeft zo’n 10 campingplekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Populair zijn de lekker ruime staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Anderen prefereren juist een knusse kampeerplek, perfect voor de kleine kampeerder. Nabij deze accommodatie zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, bungalows, chalets, groepsaccommodaties.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Selecteer de dag van aankomst en de duur van jouw vakantie. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. Veel plekjes zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de plekjes sneller vol. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeken en betalen

    Zodra je de staanplaats ingevuld hebt vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de online touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het openstaande bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Wanneer je aankomt dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je op pad met de tent? Wellicht met een piramide tent, familietent, opblaasbare tent, daktent? Belangrijkste spullen zijn dan tafeltje en stoelen, grondzeil, parasol, scheerlijnen, tenttapijt, kooktoestel en kookgerei, slaapzakken, verlichting, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp. Op pad met de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, levellers, slingers, kentekenbewijs, campinglamp, waslijn, campingstoel en inklaptafel, bezem en stoffer en blik, koffie en thee. Warme kleding is ook erg belangrijk. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 124 km (1,5 uur reistijd). Van de reisorganisatie kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Selecteer vertrekdatum en check deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Minicamping De Hippe Kip is een prima Nederlandse camping in Beltrum in de omgeving van Gelderland. We noemen dit een kleine camping met om en nabij de 10 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 124 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 1,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De spreektaal is Nederlands. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +31. De elektra-spanning is 220 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een gewone campingovernachting in dit gebied kost plus minus €24,25 per overnachting. In Nederland bevinden zich zo’n 18 miljoen inwoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Amsterdam. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek, protestants, islam. Aantrekkelijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Check ook kampeeropties in Fermanagh, Gouves & Reusel.

Naam campingMinicamping De Hippe Kip
LandNederland
StreekGelderland
PlaatsBeltrum
Soort campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken10 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)124 kilometer
Reistijd indicatie/td>1,5 uur

Goedkoop kamperen op Minicamping De Hippe Kip

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Minicamping De Hippe Kip? Het park biedt meerdere gunstige staplekken. We hebben het dan over de kleinschalige plekken van om en nabij de 30 m2. Voldoende voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Normaal gesproken met stroom (10 – 16 ampère) met watertappunt. De grote campingplekken vanaf 110 m2 zijn ruimer opgezet en om die reden ook geschikt voor een grotere caravan of camper. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze bestemming rekent men gemiddeld €24,25 per plek, per dag. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerartikelen, brandstof, uitgaven bij de supermarkt en overige tripjes. In de opsomming hieronder vind je nuttige tips om te besparen op jouw campingvakantie in Gelderland.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al voor €15,25 per overnachting).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en boek vlak voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping De Hippe Kip zijn ideaal voor camper, tent, vouwwagen of caravan. In de opsomming hieronder delen we de mogelijke verblijfsvormen en welke voordelen daarbij horen. Vind ook parken in de omgeving zoals: Minicamping De Appelboom, Recreatiepark De Scherpenhof of Vakantiepark Rhederlaagse Meren.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor daktent, tunneltent, opblaasbare tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Geschikt voor jong en oud (eenvoudig te verrijden met een mover).
  • Camper / kampeerauto: Ideaal voor een verre wereldreis. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Gelderland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark De Hippe Kip

Ontdek vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Minicamping De Hippe Kip boeken, of op een van de omliggende parken? In het onderstaande stukje delen we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel aanbod, je kunt supersnel filteren en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Erkende touroperator met jarenlang ervaring.
  2. Vacanceselect: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  3. Eurocampings / ACSI: Erkende touroperator met jarenlang ervaring.
  4. Allcamps: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
  5. Suncamp Holidays: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  6. ROAN: Veilig en eenvoudig online boeken.
  7. Eurocamp: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  8. Rent-a-Tent: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  9. Vacansoleil: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  10. Booking.com: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
Tip: bekijk ook eens de beschikbare campingreizen naar Gelderland bij grote landelijke reisbureaus zoals Sunweb, Prijsvrij, Corendon, TUI, D-reizen en BeachCheck, Thomas Cook, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Suntip.

7-daagse weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Beltrum? Houd rekening met het weer! Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 14,4 graden. Met zo’n 26,7 °C is juli de meest warme periode. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 7,2 graden celsius °C. Een fijne kampeertijd is mei t/m september. In de volgende opsomming vind je het 7-daagse weerbericht voor Beltrum .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Aan de rand van een bosperceel vind je deze gemoedelijke camping met een sfeervol terras. De autovrije staanplaatsen liggen op een intiem veld, omzoomd door bos of struiken. Het gevarieerde (coulisse) landschap leent zich prima voor het maken van wandel- en fietstochten. De camping ligt aan de unieke kerkenpad route, die zowel wandelend maar ook met de fiets kan worden verkend. En wat denk je van een leuke kastelentocht naar Vorden? Of ga eens winkelen in het gezellige Winterswijk.

Op welke manier kan ik camping De Hippe Kip goedkoop reserveren?

Minicamping De Hippe Kip is een sfeervol recreatiepark in het Nederlandse Beltrum. De prijzen liggen redelijk gelijk met campingplekken in de regio (vanaf €24,25 per nacht). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Je hebt dan vaak een mooi groen plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Gelderland. Check ook de accommodaties op internationale campingketens zoals First Camp, Alannia, Yelloh! Village, Capfun, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze of Orbitur, Sandaya, LeadingCampings, Campéole campings, Flower Campings, Ciela Village.

Wat is er te doen in de buurt?

Gelderland is een echte aanrader voor de kampeerder. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Zowel aan het water als in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Bijvoorbeeld watersporten of midgetgolfen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de regio ontdek je sfeervolle plekjes waar je kennismaakt met de plaatselijke cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Nederlandse winkels en maak kennis met de lokale keuken. Rondom de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij of een apotheek.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Minicamping De Hippe Kip is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie is gelegen op 124 kilometer afstand van Utrecht. Dat komt neer op 1,5 uur reistijd met de auto. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres van de camping (Schuurmansweg 4) is op te zoeken via de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Dit is een kleine camping met ongeveer 10 staanplaatsen. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 40 m2 voor een kleine tent, maar ook wat grotere comfortplekken tot 115 m2 voor grote gezinnen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie