anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Le Moulin Du Luech boeken

Camping Le Moulin Du Luech is een moderne sterren camping in het Franse Peyremale, in het natuurrijke Gard. Dit betreft heen kleine camping met grofweg 35 plaatsen. Een zeer geschikte plek voor gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. Deze kampeerplek is gunstig gelegen, heeft nette kampeerplekken en er zijn voldoende voorzieningen. Op deze pagina bieden wij nuttige tips over het park en zie je in 1 overzicht de meest gebruiksvriendelijke boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Peyremale.

Aanbiedingen Camping Le Moulin Du Luech april 2024

Eventjes lekker weg met jouw familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of juist met z’n tweeën? Camping Le Moulin Du Luech reserveren is zeker de overweging waard. Deze kindvriendelijke kampeerplek vinden we terug in het knusse Peyremale. Het is gelegen in de regio Gard in Frankrijk. Het kampeerterrein herbert verschillende heerlijke staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Belangrijk: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Veel van de gezinscampings in Peyremale zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Le Moulin Du Luech kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: we zien steeds vaker dat de gunstigste staanplaatsen dan al weg zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Bekijk ook onze actuele pagina over Kamperen in Portugal.

  • Vakantiepark Le Moulin Du Luech is een fantastisch sterren park in Peyremale, in de regio Occitanie.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Zie de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Le Moulin Du Luech boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Camping Le Moulin Du Luech en omliggende parken reserveer je bij een aantal toonaangevende boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Peyremale kunt vinden zijn: vacansoleil.nl & rent-a-tent.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan middels een belletje, met behulp van een mailtje of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze geliefde kleine camping heeft zo’n 35 plaatsen. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er zijn ruim opgezette overnachtingsplekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Anderen prefereren juist een kleine campingplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Nabij deze accommodatie zijn er ook wat meer luxe stacaravans, bungalows, vakantieboerderij, tiny houses, vakantiehuisjes, chalets.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Selecteer de dag van aankomst en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Dit kan zijn de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is het vaak drukker. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Afronden en betalen

    Wanneer je de staplek en het aantal nachten hebt samengesteld moet je alleen nog afronden en betalen. Bij een touroperator betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. De rest van het bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Op de dag van aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Ga je met een eigen tent? Zoals een koepeltent, noktent, familietent, piramide tent? Denk dan ook zeker aan grondzeil, tenttapijt, haringen, parasol, tentstokken, koelkast/koelbox, verlichting, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, luchtbed en pomp. Neem je de caravan mee? Let dan ook op spullen zoals voortent, luifel, grondzeil, disselslot, caravanspiegels, rubberen hamer, levellers, reserve waterpomp, koffie en thee, disselweger, waslijn, campinglamp. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt zo’n 1086 km (12 uur rijden). Via de camping kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Selecteer vertrekdatum en spot aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping Le Moulin Du Luech is een aantrekkelijke Franse camping in Peyremale in de gemeente Occitanie. Dit is een kleine camping met wel 35 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 1086 km. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 12 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. Het type stekker is C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. De elektriciteit-spanning is 230 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een gewone campingovernachting in dit gebied kost je doorgaans €25,25 per 24 uur. In Frankrijk wonen ongeveer 60 miljoen inwoners. De populairste (hoofd)stad is Parijs. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Bekijk ook kampeerplekken in Šibensko-Kninska, Epinois & Sillé-le-Philippe.

Naam campingCamping Le Moulin Du Luech
LandFrankrijk
RegioGard
PlaatsPeyremale
Type campingKleine camping
Aantal staanplaatsen35 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1086 kilometer
Reistijd indicatie/td>12 uur

Goedkoop kamperen op Camping Le Moulin Du Luech

In juli of augustus goedkoop kamperen op Camping Le Moulin Du Luech? Deze kampeerplek verschaft een aantal betaalbare staplekken. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van zo’n 25 m2. Voldoende voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Doorgaans incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en waterput. De XL-staplekken vanaf 100 m2 bieden extra veel ruimte en zodoende prettig voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Op deze bestemming betaal je gemiddeld genomen €25,25 voor een staanplaats per nacht. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeeruitrusting, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen of uit eten en activiteiten. In het stukje hieronder check je de beste tips voor een betaalbare campingvakantie in Gard.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Verblijf ook een aantal nachten op een boerencamping (al vanaf €18,25 per nacht).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Le Moulin Du Luech bieden veel mogelijkheden voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Onderstaand vergelijk je de mogelijke kampeervormen met daarbij ook de voordelen. Vind ook parken in de buurt zoals: Camping Bozel En Vanoise, Camping Moncalm of Camping Les Aventuriers De La Calypso.

  • Tentplek: Eigen tentplaats geschikt voor familietent, opblaasbare tent, vis-à-vis tent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Ideaal voor een verre wereldreis. Bezoek de mooiste plekjes van Occitanie en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Le Moulin Du Luech

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Camping Le Moulin Du Luech boeken, of een vergelijkbare plek? In het bijgaande gedeelte bespreken we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze kampeerplek en omliggende parken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  2. Vacanceselect: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  3. Eurocampings / ACSI: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  4. Allcamps: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  5. Suncamp Holidays: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  6. ROAN: Heel divers aanbod op verschillende plekken.
  7. Eurocamp: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  8. Rent-a-Tent: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  9. Vacansoleil: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  10. Booking.com: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
Tip: zie ook de beschikbare campingreizen naar Occitanie bij erkende reisbureaus zoals TUI, Corendon, D-reizen, Prijsvrij, Sunweb en Reisknaller, Thomas Cook, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Suntip.

Actuele weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Peyremale? Houd rekening met het weer! Je verblijft hier in een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 17,2 graden celsius °C. Met zo’n 28,3 graden is juli een heerlijke warme maand. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 9,1 graden. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In de volgende opsomming vind je het 7-daagse weerbericht voor Peyremale .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De camping is rustig en natuurlijk gelegen langs de rivier de Luech. De ruime staanplaatsen zijn deels afgebakend door heggen en zijn schaduwrijk. De plaatsen kijken uit op de rivier en hebben een panoramisch uitzicht over de typische Cevennen terrassen. De camping heeft vier bijzondere huurtenten. Tevens zijn er een speeltuin, bibliotheek, winkeltje, tafeltennistafel en tafelvoetbal. Brood en ijs zijn verkrijgbaar.

Waar en hoe kan ik camping Le Moulin Du Luech voordelig boeken?

Camping Le Moulin Du Luech is een zeer gunstig recreatiepark in het Franse Peyremale. De actuele kosten zijn ongeveer gelijk aan vakantieparken in de buurt (vanaf €25,25 per nacht). Ben je door school/werk genoodzaakt in de zomervakantie te gaan? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi centraal plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de site van de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Occitanie. Check ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Alannia, Qualité campings, Yelloh! Village, First Camp, Capfun, Villagi Gran Vacanze & Sandaya, Campéole campings, Ciela Village, LeadingCampings, Orbitur, Flower Campings.

Wat is er te doen in de buurt?

Gard is een populair en veel gekozen reisdoel. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Zoals in het bos of aan het water. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Denk aan tennissen of racefietsen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Rondom deze plek zijn er gemoedelijke stadjes waar je kennismaakt met de kenmerkende cultuur. Vergeet ook niet de lokale Franse cafeetjes en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten of een apotheek.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Le Moulin Du Luech is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op 1086 km vanaf Utrecht. Dat wil zeggen 12 uur autorijden. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres van de camping (Le Martinet) vind je op de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Dit is een kleine camping met zo’n 35 campingplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 45 m2 voor stelletjes, maar tevens ruim opgezette plekken tot 120 m2 voor grote gezinnen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Informeer bij eigenaar of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie