anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campings in Canada

Houd je van kamperen? En wil je graag een avontuur, het liefst wat verder weg van huis? Dan is Canada absoluut een aanrader! Je geniet hier van een prachtig uitgestrekt land vol schitterende natuur. De campings waar je jouw tent, caravan of camper neer kunt zetten bevinden zich op de allermooiste plekjes. Alles is lekker ruim opgezet. Je hebt dus echt het gevoel dat je een met de natuur bent. Vaak kan je gratis ergens overnachten. In sommige gebieden is ook wild kamperen toegestaan.

Ontario

In Ontario vindt u duizend meren en prachtige natuurparken. Deze regio is vooral bekend vanwege de immens grote Niagara Falls op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. Daarnaast wordt Niagara-gebied ook gekenmerkt door de wijngaarden. Het is dan ook zeker aan te raden om één van de heerlijke wijnen van Canada te proeven.

Camping Niagara Falls

Voor een heerlijke vakantie ga je kamperen op de camping Niagara Falls. Deze camping in Canada ligt op 10 minuten van de spectaculaire en wereldberoemde Niagara Falls. Deze fantastische watervallen moet je een keer gezien hebben. De Niagarawaterval bestaat uit drie delen: de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. Het is geweldig om deze watervallen te bewonderen. Op deze levendige camping in Canada kun je genieten van een heerlijke vakantie.

Camping Cookstown

Vanaf deze goed verzorgde camping in Canada ben je in korte tijd in het leuke stadje Cookstown om heerlijk te shoppen, of in de wereldstad Toronto. Toronto is de grootste stad van Canada. Zo kun je hier naar het Royal Ontario Museum gaan of naar het bekendste gebouw van Toronto; de CN Tower. Op deze mooie camping in Canada kun je genieten van een geweldige vakantie om nooit te vergeten. Blijf je liever dichter bij huis? Bekijk dan alle camping in Nederland.