anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Seeblick boeken

Camping Seeblick is een geliefde 4 sterren camping in het Duitse Neustadt in Holstein, in de regio Schleswig-Holstein. Een moderne middelgrote camping met ongeveer 226 plaatsen. Een ideale camping voor families met jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. De camping is goed te vinden, heeft ruim opgezette staanplaatsen die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Op deze website lees je belangrijke tips en weetjes over deze kampeerplek en vergelijk je populaire boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Neustadt in Holstein.

Aanbiedingen Camping Seeblick mei 2024

Lekker ontspannen erop uit met de hele familie, peuters en kinderen of met zijn tweetjes? Camping Seeblick reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Dit kindvriendelijke kampeerterrein is een van de hotspots in het aantrekkelijke Neustadt in Holstein. Het is gesitueerd in de regio Schleswig-Holstein in Duitsland. Ze bieden diverse ruim opgezette staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Ons advies: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel populaire gezinscampings in Neustadt in Holstein zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Seeblick kampeer aanbieding. Alleen, de kans is groot dat de meeste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Kamperen in Zweden.

  • Vakantiepark Seeblick is een modern 4 sterren kampeerpark in Neustadt in Holstein, in het natuurrijke Sleeswijk-Holstein.
  • Heerlijke staplekken voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Een prettige ligging in het groen, klantgericht personeel.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Seeblick boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Camping Seeblick en verwante parken reserveer je gemakkelijk bij verschillende gecertificeerde boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Neustadt in Holstein kunt vinden zijn: campings.com & glampings.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan middels een belletje, via de e-mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze fraaie middelgrote camping heeft ongeveer 226 plekjes. De staanplekken zijn heel gemixed. Veel kampeerders houden van extra grote staplekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Andere kampeerders houden juist van een fijnschalige kampeerplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Nabij deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, tiny houses, bungalows, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de aankomstdatum en de totale reisperiode. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De mooiste plekjes zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Op het moment dat je de campingplek en reisperiode ingevuld hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de erkende touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings dien je meteen een aanbetaling te doen. Het restant van de reissom betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de aankomstdatum zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Je vakantie gaat bijna beginnen! Ga je op vakantie met je eigen tent? Misschien met een koepeltent, familietent, tunneltent, pop-up tent? Denk dan sowieso aan hamer, scheerlijnen, parasol, tentstokken, grondzeil, gasflessen, luchtbed en pomp, voortent/luifel, slaapzakken, waslijn en wasknijpers. Boek je een plekje voor de caravan? Denk dan ook zeker aan kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, disselslot, slingers, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn, campinglamp, reserve waterpomp. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht is ongeveer 438 km (5 uur reistijd). Per mail kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Kies vertrekdatum en spot actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in mei 2024

Park Camping Seeblick is een veel gekozen Duitse camping in Neustadt in Holstein in de regio Sleeswijk-Holstein. Dit is een middelgrote camping met zo’n 226 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 438 kilometer. De reistijd is ongeveer 5 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). De mensen spreken Duits. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +49. De elektriciteit-spanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze omgeving kost +/- €25,25 per staplek. In Duitsland leven hedendaags 83 miljoen mensen. De hoofdstad van dit land is Berlijn. Qua religie kunnen we zeggen: protestants, rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). De nationale feestdag is 3 oktober Eenheidsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeerplaatsen in Grosseto, Holmsjö & Westerstede.

Naam campingCamping Seeblick
LandDuitsland
GebiedSchleswig-Holstein
PlaatsNeustadt in Holstein
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken226 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)438 kilometer
Reistijd 5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Seeblick

Binnenkort goedkoop kamperen op Camping Seeblick? Deze kampeerplek levert een aantal voordelige staplekken. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van rond de 20 m2. Voldoende voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Normaliter met elektra (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De XL-staplekken vanaf 115 m2 bieden wat meer ruimte en daardoor dus ook prettig voor handig voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Op een camping staan met eigen tent of caravan is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. Op deze vakantieplek is het tarief ongeveer €25,25 per nacht. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerartikelen, brandstof, eten/drinken en andere uitstapjes. Hieronder bieden wij 6 tips voor een betaalbare campingvakantie in Schleswig-Holstein.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en kook je avondeten zelf.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (zo’n €16,25 per dag).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Seeblick zijn uitermate geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Onderstaand beschrijven wij in het kort de diverse kampeervormen met de voordelen. Check ook parken in de regio zoals: Camping Am Niobe, Camping Hemmelmark en Campingplatz Zur Perle.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor tunneltent, noktent, familietent, opblaasbare tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Bezoek de mooiste plekjes van Sleeswijk-Holstein en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Seeblick

Ga voor een vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites mei 2024

Direct een staanplaats op Camping Seeblick boeken, of op een van de omliggende parken? In het bijgaande stukje delen we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze kampeerplek en omliggende parken. Het aanbod is enorm, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Prettige website met heldere en duidelijke prijzen.
  2. Vacanceselect: Ruim aanbod met diverse staplekken en accommodaties.
  3. Eurocampings / ACSI: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  4. Allcamps: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  5. Suncamp Holidays: Voor vakanties voor het hele gezin.
  6. ROAN: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  7. Eurocamp: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  8. Rent-a-Tent: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  9. Vacansoleil: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  10. Booking.com: Een begrip op het gebied van zorgeloze kampeervakanties.
Tip: doorzoek ook alle campingreizen naar Sleeswijk-Holstein bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, Sunweb, Corendon, TUI, Vakantiediscounter en Thomas Cook, BeachCheck, Suntip, Alltours, Reisknaller.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Van plan om te luxe kamperen in Neustadt in Holstein? Houd dan wel het weer in de gaten. Er is hier een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 13,2 graden celsius °C. Met gemiddeld 29,4 graden is juli de maand met de hoogste temperaturen. De maand januari is echter de meest koude met gem. 5,1 graden. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In het volgende lijstje tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Neustadt in Holstein .

Weersvoorspellingen donderdag 2 mei 2024 en de komende 7 dagen

Vragen rondom jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Smalle, licht hellende kampeervelden aan de kust van de Oostzee. Het terrein wordt opgedeeld door heggen en enkele middelgrote bladverliezende bomen, deels omzoomd door hoge struiken en bomen. Vaste kampeerders bepalen de sfeer. Er is een ongeveer 400 m lang en tot 10 m breed zandstrand met twee stenen golfbrekers en steiger, onder aan de steile oever bij zee.

Waar en hoe kan ik camping Seeblick goedkoop reserveren?

Camping Seeblick is een mooi recreatiepark in het Duitse Neustadt in Holstein. De actuele tarieven liggen in lijn met campingplekken in de regio (vanaf €25,25 per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Sleeswijk-Holstein. Bekijk ook de accommodaties op bekende campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, Alannia, Capfun, Aquadis Loisirs of Huttopia, Flower Campings, Orbitur, Ciela Village, Campéole campings, Sandaya.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Schleswig-Holstein is een zeer aan te raden reisbestemming. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Ook in het bos en aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Onder andere tennissen of een quad huren. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. Nabij tref je idyllische dorpen waar je jezelf onderdompelt in de nationale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Duitse winkels en probeer de lokale specialiteiten. Rondom de kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en bioscopen.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Seeblick kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 438 kilometer reisafstand van Utrecht. Dit houdt in 5 uur autorijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Er is voldoende parkeergelegenheid. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Pelzerhakener Str. 55-59) vind je op de site.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Het is een middelgrote camping met wel 226 plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 45 m2 (ideaal voor stellen), maar tevens extra grote plekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Vraag naar de schaduwplekken. Check ook even of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie