anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campingplatz Am Drewensee boeken

Campingplatz Am Drewensee is een moderne 3 sterren camping in het Duitse Ahrensberg, gelegen in de regio Mecklenburg-Vorpommern. Een moderne middelgrote camping met zo’n 197 plaatsen. Een uitstekende locatie voor jonge gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. De camping is uitstekend bereikbaar, heeft diverse (schaduwrijke) plaatsen en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. In ons overzicht bieden wij bruikbare gegevens en info over deze vakantiebestemming en zie je in 1 overzicht de meest populaire boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Ahrensberg.

Aanbiedingen Campingplatz Am Drewensee april 2024

Lekker genieten met het hele gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of met een vriendengroep? Campingplatz Am Drewensee reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Deze kindvriendelijke kampeerplek ligt midden in het knusse Ahrensberg. We vinden het terug in de regio Mecklenburg-Vorpommern in Duitsland. Het is heerlijk vertoeven op de ruime staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Ons advies: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in Ahrensberg zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Campingplatz Am Drewensee kampeer aanbieding. Alleen, let op: we zien vaak dat de beste staanplaatsen dan al weg zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Bekijk ook onze actuele pagina over Kamperen in Hongarije.

  • Vakantiepark Am Drewensee is een fantastisch 3 sterren kampeerbestemming in Ahrensberg, in het groene Mecklenburg-Vorpommern.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Bekijk de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Campingplatz Am Drewensee boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Campingplatz Am Drewensee en gerelateerde parken zijn eenvoudig te reserveren bij meer dan 10 populaire boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere boekingssites waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Ahrensberg ontdekt zijn: suncamp.nl en vakantiediscounter.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan per telefoon, via de e-mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze populaire middelgrote camping heeft ruim 197 staanplaatsen. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Zo heb je XL-plaatsen voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook kiezen voor een fijnschalige staanplaats waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Nabij deze accommodatie heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, tiny houses, chalets, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies een beschikbare aankomstdag en de vertrekdag. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De leukste plekken zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de kampeerplekken gewild. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Afronden en betalen

    Zodra je jouw staplek ingevuld hebt vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de erkende touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Bij aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Inpaklijst en vertrek

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je met een eigen tent? Bijv. met een belltent, tunneltent, familietent, pop-up tent? Belangrijkste spullen zijn dan haringen, tafeltje en stoelen, hamer, tenttapijt, parasol, koelkast/koelbox, gasflessen, verlichting, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers. Op pad met de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als kentekenbewijs, rubberen hamer, slingers, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, campinglamp, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht is zo’n 361 km (4 uur onderweg). Van de reisorganisatie kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Voer de gewenste vertrekdatum in en check de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Campingplatz Am Drewensee is een veel gekozen Duitse camping in Ahrensberg die gelegen is in Mecklenburg-Vorpommern. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met zo’n 197 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 361 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 4 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De inwoners spreken Duits. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. De stroom voltage is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in dit gebied kost je doorgaans €24,75 per overnachting. In Duitsland leven nu zo’n 83 miljoen mensen. De populairste (hoofd)stad is Berlijn. Mensen zijn hier qua religie protestants, rooms-katholiek. Voorbeelden van luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Er zijn ook nationale feestdagen: 3 oktober Eenheidsdag. Bekijk ook kampeerplaatsen in Vaucluse, Calceranica al Lago of Bagnac-sur-Célé.

Naam campingCampingplatz Am Drewensee
LandDuitsland
RegioMecklenburg-Vorpommern
PlaatsAhrensberg
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken197 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)361 kilometer
Reistijd 4 uur

Goedkoop kamperen op Campingplatz Am Drewensee

Binnenkort goedkoop kamperen op Campingplatz Am Drewensee? Deze plek beheert allerlei gunstig geprijsde staplekken. Dit zijn met name de kleine plekken van om en nabij de 30 m2. Perfect voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Doorgaans met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en watervoorzieningen. De grote staplekken vanaf 115 m2 zijn ruimer opgezet en daarom handig voor een grote familietent, camper of caravan. Overnachten in een eigen caravan of tent geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In dit gebied rekenen campings ongeveer €24,75 per overnachting. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerartikelen, autokosten (brandstof, onderhoud), eten/drinken en overige tripjes. Bijgaand kan je aan de slag met concrete tips voor een betaalbare campingvakantie in Mecklenburg-Vorpommern.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (al voor €16,25 per staplek, per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek vlak voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Am Drewensee bieden veel mogelijkheden voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte delen wij de mogelijke soorten staanplaatsen inclusief de belangrijkste voordelen. Check ook parken in de omgeving zoals: Fkk Campingplatz Am Rätzsee, Naturcamping Am Großen Pälitzsee & Campingplatz Am Ziernsee.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor tunneltent, koepeltent, opblaasbare tent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Mecklenburg-Vorpommern en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Am Drewensee

Reserveer met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Campingplatz Am Drewensee boeken, of een vergelijkbare plek? In het stukje hieronder bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze en vergelijkbare kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  2. Vacanceselect: Op sommige parken zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.
  3. Eurocampings / ACSI: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  4. Allcamps: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  5. Suncamp Holidays: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  6. ROAN: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  7. Eurocamp: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  8. Rent-a-Tent: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  9. Vacansoleil: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  10. Booking.com: Veilig en eenvoudig online boeken.
Tip: check ook last-minute campingreizen naar Mecklenburg-Vorpommern bij Nederlandse reisbureaus zoals Corendon, TUI, Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb en de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, BeachCheck, Thomas Cook, Suntip.

Weersverwachting 7 dagen voor

Deze zomer luxe kamperen in Ahrensberg? Houd rekening met het weer! Je hebt hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 13,3 °C. Met zo’n 29,8 graden is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 5,1 graden celsius. Een fijne kampeertijd is mei, juni en september. In het volgende lijstje delen wij het 7-daagse weerbericht voor Ahrensberg .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De camping ligt in de bossen en grenst aan de Drewensee. De afgebakende staanplaatsen liggen op vlak grasland. Aan de 400 m lange meer oever vind je diverse kleine inhammen met kleine zandstrandjes, die worden begrensd door rietbegroeiing. In het meer kun je prima zwemmen. Er zijn zestig bootligplaatsen en er worden ook boten verhuurd. Vanaf de camping kun je, via de Havel, een omvangrijk merengebied bevaren, zowel in noordelijke als zuidelijke richting.

Op welke manier kan ik camping Am Drewensee voordelig reserveren?

Campingplatz Am Drewensee is een levendig recreatiepark in het Duitse Ahrensberg. De actuele kosten zijn te vergelijken met andere parken in de regio (vanaf €24,75 voor een dag). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Boek jouw staplek dan tijdig. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Mecklenburg-Vorpommern. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op bekende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Capfun, Alannia, Qualité campings, Aquadis Loisirs, First Camp + LeadingCampings, Orbitur, Huttopia, Campéole campings, Flower Campings, Sandaya.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Mecklenburg-Vorpommern is een geliefde vakantiebestemming. Ontdek de prachtige natuur. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Voorbeelden zijn kajakken of dagtochten. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de buurt ontdek je toeristische plekjes waar je jezelf onderdompelt in de plaatselijke cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Duitse horeca en maak kennis met de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten of een apotheek.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Campingplatz Am Drewensee is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie is gelegen op 361 kilometer van Utrecht. Dat komt neer op 4 uur reistijd. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het adres van de camping (Ahrensberg) kun je nakijken via de website.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het betreft een middelgrote camping met zo’n 197 staplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 25 m2 (perfect voor twee), maar daarnaast de wat grotere plekken tot 100 m2 voor families. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Informeer bij eigenaar wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie