anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Nakskov Fjord Camping boeken

Nakskov Fjord Camping is een heel leuke 4 sterren camping in het Deense Nakskov, gelegen in de regio Sjælland. Het is een middelgrote camping met in 2024 zo’n 144 plaatsen. Een ideale camping voor jonge kinderen en wandelaars en fietsers. Deze plek heeft prima toegangswegen, heeft mooie grote plekken met genoeg toiletten en douches. Op campingsoverzicht.nl lees je bruikbare informatie over het kampeerterrein en zie je in 1 overzicht de handigste boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Nakskov.

Aanbiedingen Nakskov Fjord Camping april 2024

Even lekker uitrusten met de hele familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met een groep vrienden? Nakskov Fjord Camping reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke plek is een van de hotspots in het natuurrijke Nakskov. Het ligt in de regio Sjælland in Denemarken. Ze bieden diverse heerlijke staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Handig: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Het merendeel van de gezinscampings in Nakskov zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Nakskov Fjord Camping kampeer aanbieding. Maar, we zien vaak dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Nederland.

  • Vakantiepark Nakskov is een veelzijdig 4 sterren recreatiepark in Nakskov, in de streek Seeland.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, klantgericht personeel.
  • Check de campingwebsite en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Nakskov Fjord Camping boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Nakskov Fjord Camping en soortgelijke parken reserveer je snel en eenvoudig via meerdere Nederlandse boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere boekingssites waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Nakskov kunt vergelijken zijn: campings.nl & vakantiediscounter.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de e-mail of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze middelgrote camping heeft grofweg 144 plekken. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Je kunt kiezen voor grote ruime plekken kampeerplekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Andere mensen gaan liever voor een fijnschalige staanplaats, perfect voor de kleine kampeerder. Op of rondom de camping zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, groepsaccommodaties, bungalows, vakantiehuisjes, chalets, vakantieboerderij.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies de gewenste datum van aankomst en de vertrekdag. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen zijn de kampeerplekken gewild. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 5 juni Dag van de Grondwet.

  4. Boeking afronden en betalen

    Wanneer je de staplek en het aantal nachten ingevuld hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. In sommige gevallen is een aanbetaling nodig. Het restant van de reissom betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de aankomstdag dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Tijd om in te pakken! Ga je op vakantie met je eigen tent? Denk aan een tunneltent, piramide tent, daktent, familietent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn hamer, tafeltje en stoelen, haringen, tentstokken, scheerlijnen, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, verlichting, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp. Boek je een plekje voor de caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn levellers, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, disselslot, kentekenbewijs, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel, waslijn, disselweger. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is ongeveer 506 kilometer (5,5 uur reistijd). Van de reisorganisatie kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Kies vertrekdatum en check actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Nakskov Fjord Camping is een prima Deense camping in Nakskov die gelegen is in Seeland. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met om en nabij de 144 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 506 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 5,5 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Deense Kroon (DKK). De spreektaal is Deens. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +45. Het landelijke voltage is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost €31,25 per staplek. In Denemarken wonen nu zo’n 5,4 miljoen mensen. De nationale hoofdstad is Kopenhagen. Samenvatting religie: evangelisch luthers (95%). Voorbeelden van luchthaven(s): Aalborg (AAL), Billbund (BLL), Kopenhagen (CPH). De nationale feestdag is 5 juni Dag van de Grondwet. Bekijk ook kampeerplekken in Leira, Marina di Cecina of Oosterbeek.

Naam campingNakskov Fjord Camping
LandDenemarken
RegioSjælland
PlaatsNakskov
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken144 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)506 kilometer
Huidige reistijd 5,5 uur

Goedkoop kamperen op Nakskov Fjord Camping

Plannen om goedkoop te kamperen op Nakskov Fjord Camping? Deze bestemming levert verschillende gunstige staanplaatsen. Dit zijn de kleinschalige plekken van om en nabij de 50 m2. Bedoeld voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. In de regel met elektra (10 met 6 ampère) en watertappunt- en afvoer. De grotere plekken vanaf 70 m2 zijn mooi ruim opgezet en om die reden ideaal voor een grote familietent, camper of caravan. Op een camping staan met eigen tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Rondom deze plek is het tarief ongeveer €31,25 voor een staplek p/ nacht. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerartikelen, kosten voor tanken of laden, eten/drinken en excursies of activiteiten. Bijgaand delen wij nuttige tips voor een goedkope campingvakantie in Sjælland.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en kook je avondeten zelf.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (gemiddeld zo’n €21,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Overweeg ook een last-minute en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Nakskov zijn uitermate geschikt voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Onderstaand vergelijk je de mogelijke type verblijfsvormen en welke voordelen daarbij horen. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Marina Lystcamp, Marielyst Ny Camping en Ulslev Strandcamping.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, koepeltent, familietent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Met een eigen keuken, bed, zitruimte en soms toilet.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Seeland en Denemarken.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Nakskov

Bekijk vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Nakskov Fjord Camping boeken, of een camping in de buurt? In het bijgaande stukje check je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van deze kampeerplek en omliggende parken. Het aanbod is enorm, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  2. Vacanceselect: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  3. Eurocampings / ACSI: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  4. Allcamps: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  6. ROAN: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  7. Eurocamp: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Ruim aanbod met voordelige staplekken.
  9. Vacansoleil: Een begrip op het gebied van zorgeloze kampeervakanties.
  10. Booking.com: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
Tip: bekijk ook eens alle campingreizen naar Seeland bij erkende reisbureaus zoals TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb, D-reizen of BeachCheck, Suntip, Reisknaller, Alltours, Thomas Cook.

7-daagse weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Nakskov? Houd rekening met het weer! Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 11,3 graden °C. Met om en nabij de 23,6 graden is juli de meest warme periode. De periode januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 5,1 °C. Een fijne kampeertijd is april t/m oktober. In de volgende opsomming check je het 7-daagse weerbericht voor Nakskov .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De camping ligt op een klein schiereiland, via een weg gescheiden van de jachthaven. Het terrein is begroeid met dichte heggen en omgeven door hoge bomen. De staanplaatsen zijn afgescheiden met heggen. Voor de kinderen grote speeltuin en grote speelvelden. Er is een zandstrand van ca. 100 x 30 m met een grote zwemsteiger. Het strand is bereikbaar via een begroeid duin.

Bij wie kan ik camping Nakskov goedkoop boeken?

Nakskov Fjord Camping is een mooie recreatiepark in het Deense Nakskov. De dagtarieven zijn redelijk gelijk aan omliggende parken (vanaf €31,25 voor een staanplaats per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Boek dan bij voorkeur op tijd. Misschien heb je dan geluk, krijg je een heerlijk plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de site van de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Seeland. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op bekende campingketens zoals Qualité campings, Alannia, First Camp, Capfun, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze en Orbitur, Huttopia, Ciela Village, LeadingCampings, Sandaya, Campéole campings.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Sjælland is een fantastische vakantieplek. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Voorbeelden zijn kanoën of klimmen. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. Rondom deze plek tref je levendige plekjes waar je wordt ondergedompeld in de plaatselijke cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Deense cafeetjes en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Nakskov Fjord Camping is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie heeft een afstand van 506 km vanaf Utrecht. Dit betekent 5,5 uur in de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Parkeerruimte is er voldoende. Er zijn geen tolwegen behalve de Grote Belbrug, de Sontbrug en de Kroonprinses Marybrug. Alleen dieselauto’s met meer dan 8 zitplaatsen moeten een vignet / mileusticker hebben. Het adres van de camping (Hestehovedet 2) kan je bekijken via internet.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met wel 144 plekjes. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 45 m2 (ideaal voor stellen), maar ook ruim opgezette plekken tot 110 m2 voor 4 – 6 personen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Er zijn ook voldoende stroom en water. Een schaduwplek is op aanvraag. Bekijk ook vooraf of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie