anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campingpark Olsdorf boeken

Campingpark Olsdorf is een heerlijk gelegen 3 sterren camping in het Duitse St. Peter-Ording, midden in Schleswig-Holstein. Dit betreft heen middelgrote camping met plusminus 73 plaatsen. Een uitstekende camping voor jonge gezinnen met kinderen en solo reizigers. Deze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft gunstig gelegen staplekjes en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Hier lees je belangrijke gegevens en info over het kampeerterrein en vertellen wij over de meest populaire boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in St. Peter-Ording.

Aanbiedingen Campingpark Olsdorf april 2024

Lekker ontspannen erop uit met het gezin, kinderen of lekker een weekje alleen? Campingpark Olsdorf reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke kampeerterrein is een van de hotspots in het veelzijdige St. Peter-Ording. Het is gelegen in het populaire Schleswig-Holstein in Duitsland. Ze bieden diverse ruime staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Ons advies: wacht niet te lang met boeken. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in St. Peter-Ording zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Campingpark Olsdorf kampeer aanbieding. Maar let op, doorgaans is het zo dat de mooiste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Portugal.

  • Vakantiepark Olsdorf is een rustgevend 3 sterren recreatiepark in St. Peter-Ording, in het groene Sleeswijk-Holstein.
  • Gunstig gelegen staplekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en elektriciteit is aanwezig.
  • Gunstig gelegen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Campingpark Olsdorf boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Campingpark Olsdorf en omliggende parken reserveer je heel eenvoudig via meer dan 10 gebruiksvriendelijke boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere plekken waar je gunstige, en soms ook 5-sterren campings in St. Peter-Ording kunt reserveren zijn: vacansoleil.nl en vacansoleil.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan middels een belletje, met behulp van een mailtje of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze geliefde middelgrote camping heeft grofweg 73 campingplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Er is keuze uit grote ruime plekken staanplaatsen die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Natuurlijk kan je ook gaan voor een wat meer intieme en kleine staanplaats waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Op en rondom het vakantiepark zijn er ook wat meer luxe stacaravans, bungalows, tiny houses, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, chalets.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies een beschikbare aankomstdag en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. Veel plekjes zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is er veel interesse in de staplekken. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Afronden en betalen

    Op het moment dat je jouw staplek hebt gekozen vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de erkende touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe is een aanbetaling nodig. Het overige bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Wanneer je aankomt is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Inpakken en vertrekken

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Kampeer je in een tent? Bijvoorbeeld een piramide tent, koepeltent, noktent, vis-à-vis tent? Denk dan sowieso aan parasol, haringen, scheerlijnen, tentstokken, hamer, luchtbed en pomp, voortent/luifel, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, slaapzakken. Boek je een plekje voor de caravan? Let dan ook op spullen zoals haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, kentekenbewijs, levellers, disselslot, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand vanaf Utrecht is om en nabij de 426 km (4,5 uur rijden). Via de vakantiepark receptie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Klik op een vertrekdatum en check interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Campingpark Olsdorf is een geweldige Duitse camping in St. Peter-Ording in de streek Sleeswijk-Holstein. Dit is een middelgrote camping met om en nabij de 73 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 426 km. Calculeer een reistijd in van 4,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De spreektaal is Duits. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. De stroom voltage is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €24,75 per staanplaats. In Duitsland leven plus minus 83 miljoen ingeschreven bewoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Berlijn. Beschrijving van de religie: protestants, rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 3 oktober Eenheidsdag. Zoek ook kampeerplaatsen in Cosenza, Skåbu of Águilas.

Naam campingCampingpark Olsdorf
LandDuitsland
OmgevingSchleswig-Holstein
PlaatsSt. Peter-Ording
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen73 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)426 kilometer
Reistijd indicatie/td>4,5 uur

Goedkoop kamperen op Campingpark Olsdorf

In juli of augustus goedkoop kamperen op Campingpark Olsdorf? Deze plek biedt diverse staplekken tegen een lage prijs. Het betreft de kleinschalige plekken van plusminus 40 m2. Ruim genoeg voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Doorgaans met stroom (10 – 16 ampère) en watervoorzieningen. De grote staplekken vanaf 90 m2 bieden wat meer ruimte en daarmee ideaal voor een grote familietent, camper of caravan. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Op deze bestemming betaal je gemiddeld €24,75 per staanplaats, per dag. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerspullen, autokosten, kosten voor eten en drinken en excursies. Bijgaand kan je aan de slag met 6 tips om te besparen op jouw campingvakantie in Schleswig-Holstein.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Doe vooraf boodschappen en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al vanaf €15,75 voor een dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Olsdorf bieden voldoende ruimte voor je caravan, camper, tent of vouwwagen. Onderstaand bekijk je de diverse type verblijfsvormen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Vind ook parken in de omgeving zoals: Familien-campingplatz Forellensee, Camping Mitte of Campingplatz Fördeblick.

  • Tentplek: Eigen tentplaats geschikt voor belltent, familietent, vis-à-vis tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: Met een eigen keuken, bed, zitruimte en soms toilet.
  • Camper / kampeerauto: De flexibiliteit maakt dat een rondreis eenvoudig gemaakt kan worden. Geniet van de ongekende vrijheid van Sleeswijk-Holstein en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Olsdorf

Boek met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Campingpark Olsdorf boeken, of op een van de omliggende parken? In het bijgaande gedeelte doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt supersnel filteren en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
  2. Vacanceselect: Je kunt elk moment van de dag boeken via internet.
  3. Eurocampings / ACSI: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  4. Allcamps: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  5. Suncamp Holidays: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  6. ROAN: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  7. Eurocamp: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  8. Rent-a-Tent: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  9. Vacansoleil: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  10. Booking.com: Stel vooraf al je vragen direct aan de klantenservice.
Tip: check ook de mooiste campingreizen naar Sleeswijk-Holstein bij Nederlandse reisbureaus zoals TUI, Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, D-reizen en Thomas Cook, Suntip, de Jong Intra Vakanties, Alltours, BeachCheck.

7-daagse weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in St. Peter-Ording? Check dan vooraf wel even het weer. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 13,1 graden °C. Met zo’n 29,2 °C is juli de heetste periode. De periode januari is gemiddeld de koudste maand met 5,0 graden. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In onderstaand schema check je het 7-daagse weerbericht voor St. Peter-Ording .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De staanplaatsen bevinden zich op vlak grasland, door heggen verdeeld in deels cirkelvormig aangelegde velden. Het terrein wordt door een landweg in tweeen gedeeld en is omgeven door bomen en struiken en een begroeide geluidswal. De weg ligt binnen gehoorsafstand (s nachts is er echter nauwelijks verkeer). Bij uitstek geschikt voor gasten met campers. Gratis shuttlebus naar de 2 km verderop gelegen kuurvoorzieningen.

Waar en hoe kan ik camping Olsdorf voordelig boeken?

Campingpark Olsdorf is een betaalbaar recreatiepark in het Duitse St. Peter-Ording. De prijzen liggen in lijn met andere parken in de regio (vanaf €24,75 per staanplaats, per dag). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Sleeswijk-Holstein. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op erkende campingketens zoals First Camp, Capfun, Qualité campings, Alannia, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze en Campéole campings, Sandaya, LeadingCampings, Huttopia, Orbitur, Ciela Village.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Schleswig-Holstein is een echte aanrader voor de kampeerder. Er is hier een prachtige natuur. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Zoals in het bos of aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van paardrijden of midgetgolfen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de buurt vind je toeristische stadjes waar je jezelf onderdompelt in de plaatselijke cultuur. Probeer ook zeker de lokale Duitse gelateria en probeer de lokale streekgerechten. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Campingpark Olsdorf is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 426 km vanaf Utrecht. Dat komt neer op 4,5 uur rijden. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het volledige adres van de camping (Bövergeest 56) is online op te vragen.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Dit is een middelgrote camping met ongeveer 73 overnachtingsplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Er zijn kleine plekken tot circa 35 m2 (ideaal voor stellen), maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 115 m2 voor gezinnen met kinderen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Er is stroom en een waterpunt. Schaduwplekken op aanvraag. Check ook even of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie