anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Dünencamp Karlshagen boeken

Dünencamp Karlshagen is een welbekende sterren camping in het Duitse Karlshagen, midden in Mecklenburg-Vorpommern. Een moderne grote camping met ongeveer 340 plaatsen. Een geschikte locatie voor families met jonge kinderen en stellen. Het park heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft fijne kampeerplekken met prima voorzieningen en faciliteiten. Op campingsoverzicht.nl vind je relevante info over het park en informeren wij jou over de meest populaire boekingssites voor de beste deals en last-minute kampeervakanties in Karlshagen.

Aanbiedingen Dünencamp Karlshagen april 2024

Lekker ontspannen erop uit met het gezin, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of lekker een weekje alleen? Dünencamp Karlshagen reserveren is dan een uitstekende keuze! Deze kindvriendelijke plek is gelegen in het groene Karlshagen. Het ligt in de regio Mecklenburg-Vorpommern in Duitsland. Er zijn hier ruime staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Let op: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel bekende gezinscampings in Karlshagen zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Dünencamp Karlshagen kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: het komt steeds vaker voor dat dan de meest gewilde staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Bekijk ook meer informatie over Kamperen in Zweden.

  • Vakantiepark DünenKarlshagen is een fantastisch sterren kampeerbestemming in Karlshagen, in de regio Mecklenburg-Vorpommern.
  • Grote en kleine staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Check de campingwebsite voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Dünencamp Karlshagen boeken

  1. Kies een boekingssite

    Dünencamp Karlshagen en gerelateerde parken reserveer je voordelig en snel bij een aantal toonaangevende boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere sites waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Karlshagen kunt boeken zijn: campings.nl & villatent.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Direct boeken kan vaak telefonisch, via het mailadres (zie website) of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze grote camping heeft om en nabij de 340 staplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Je kunt kiezen voor mooie grote staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook gaan voor een knusse plek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en rondom deze accommodatie zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, tiny houses, vakantieboerderij, chalets, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies een gewenste aankomstdatum en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De meest gewilde plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen is het wat drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Indien je de staanplaats hebt gekozen voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij veel van de moderne touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings moet je eerst een aanbetaling doen. Het overige bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je lekker met de tent? Bijv. met een vis-à-vis tent, noktent, daktent, pop-up tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tafeltje en stoelen, haringen, tentstokken, hamer, grondzeil, verlichting, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, slaapzakken. Ga je met een caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn haringen en scheerlijnen, slingers, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, koffie en thee, campinglamp, bezem en stoffer en blik, disselweger, reserve waterpomp. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand gerekend vanaf Utrecht is zo’n 420 km (4,5 uur reistijd). Via internet ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Selecteer vertrekdatum en spot interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Dünencamp Karlshagen is een prima Duitse camping in Karlshagen in de regio Mecklenburg-Vorpommern. Het valt in de categorie grote camping met zo’n 340 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 420 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 4,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). Mensen praten hier Duits. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. De telefooncode is +49. De stroom voltage is 230 Volt. Het noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze streek kost zo’n €24,75 per dag/nacht. In Duitsland leven hedendaags 83 miljoen ingeschreven inwoners. De populairste (hoofd)stad is Berlijn. De mensen zijn hier ook religieus: protestants, rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Let op: nationale feestdag is 3 oktober Eenheidsdag. Bekijk ook kampeermogelijkheden in Košický, Soča en Bonansa.

Naam campingDünencamp Karlshagen
LandDuitsland
OmgevingMecklenburg-Vorpommern
PlaatsKarlshagen
Type campingGrote camping
Aantal staanplaatsen340 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)420 kilometer
Reistijd 4,5 uur

Goedkoop kamperen op Dünencamp Karlshagen

Ga jij lekker goedkoop kamperen op Dünencamp Karlshagen? Deze bestemming verschaft een aantal gunstige staplekken. Je huurt dan de kleine plekken van zo’n 50 m2. Bedoeld voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. In de regel incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en waterput/watertappunt. De grote staplekken vanaf 115 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarmee ideaal voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Rondom deze plek rekenen campings ongeveer €24,75 per plek, per dag. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerartikelen, autokosten, eten/drinken en overige tripjes. Bijgaand delen wij een aantal handige tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Mecklenburg-Vorpommern.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Boek een staplek buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (doorgaans zo’n €16,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en boek al ruim van tevoren.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping DünenKarlshagen bieden voldoende ruimte voor je vouwwagen, tent, camper of caravan. Onderstaand delen we de diverse accommodaties / staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Am Emsdeich, Camping Familienpark Steller See & Knaus Campingpark Dorum.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor belltent, daktent, vis-à-vis tent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Relatief voordelig en veel ruimte.
  • Caravan: De vakantie begint al zodra je de auto start.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Ontdek ook andere delen van Mecklenburg-Vorpommern en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark DünenKarlshagen

Ontdek vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Dünencamp Karlshagen boeken, of een vergelijkbare plek? Onderstaand doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van verschillende soorten kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Boek je reis met goed voorwaarden.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
  3. Eurocampings / ACSI: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
  4. Allcamps: Een begrip op het gebied van zorgeloze kampeervakanties.
  5. Suncamp Holidays: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  6. ROAN: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  7. Eurocamp: Veel beschikbaarheid op verschillende aankomstdatums.
  8. Rent-a-Tent: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  9. Vacansoleil: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  10. Booking.com: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
Tip: doorzoek ook toffe campingreizen naar Mecklenburg-Vorpommern bij nationale reisbureaus zoals D-reizen, TUI, Vakantiediscounter, Corendon, Prijsvrij of Thomas Cook, BeachCheck, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller.

Bekijk het actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Karlshagen? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Er is hier een zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 13,2 °C. Met gemiddeld 29,4 °C is juli de warmste maand. De periode januari is flink kouder met gemiddeld 5,1 graden °C. Een fijne kampeertijd is mei, juni en september. In het volgende lijstje kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Karlshagen .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Deze camping bevindt zich aan de rand van de bebouwde kom en heeft een overwegend natuurlijk karakter. Het langgerekte, smalle duinlandschap met deels diep zand ligt in een niet al te dicht begroeid bos met pijnbomen. Aangrenzend liggen een aantal vakantiehuizen. Over het terrein loopt een openbaar toegankelijk voetpad. Sleephulp voor caravans. Circa 700 m lang en 40 m breed strand met fijn zand. Speciaal strandgedeelte voor naturisten.

Hoe kan ik camping DünenKarlshagen voordelig reserveren?

Dünencamp Karlshagen is een geliefd recreatiepark in het Duitse Karlshagen. De actuele kosten liggen redelijk gelijk met accommodaties in de buurt (vanaf €24,75 per overnachting). Is de zomervakantie voor jou een must? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een van de mooiere plekken en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Kan jij op elk moment weg? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Mecklenburg-Vorpommern. Bekijk ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs, Capfun, First Camp of Campéole campings, Sandaya, Orbitur, Flower Campings, Ciela Village, LeadingCampings.

Wat is er in de omgeving te doen?

Mecklenburg-Vorpommern is een heerlijke vakantieregio. Ontdek de prachtige natuur. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Denk aan voetballen of mountainbiken. In de regio is er ook een zwembad. Rondom deze plek zijn er leuke plekjes waar je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur en gebruiken. We raden aan eens te kijken in een van de Duitse bakkerijen en probeer de lokale streekgerechten. In de buurt van de kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Dünencamp Karlshagen is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie heeft een afstand van 420 km reisafstand van Utrecht. Dat komt neer op 4,5 uur reistijd. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er is voldoende parkeergelegenheid. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Zeltplatzstr. 11) is te vinden op de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We beschrijven dit als een grote camping met zo’n 340 verschillende plekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 35 m2 voor 2 personen, maar daarnaast de wat grotere plekken tot 100 m2 voor grote gezinnen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. Er is stroom en een waterpunt. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie