anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Zum Oertzewinkel boeken

Camping Zum Oertzewinkel is een populaire 3 sterren camping in het Duitse Kreutzen, midden in Niedersachsen. Een moderne middelgrote camping met plusminus 165 plaatsen. Een heerlijke stek voor gezinnetjes en natuurliefhebbers. De accommodatie heeft prima toegangswegen, heeft gunstig gelegen campingplekken met genoeg vermaak voor de kids. Op onze camping-vergelijker bieden wij praktische tips over het kampeerterrein en ontdek je populaire boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Kreutzen.

Aanbiedingen Camping Zum Oertzewinkel april 2024

Heerlijk ontspannen met het gezin, kleuters en kinderen of lekker samen? Camping Zum Oertzewinkel reserveren is dan een uitstekende keuze! Deze kindvriendelijke accommodatie is gesitueerd in het mooie Kreutzen. Het is gelegen in het mooie groene Niedersachsen in Duitsland. Je hebt de keuze uit goedkope staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Handig: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Een deel van de gezinscampings in Kreutzen zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Zum Oertzewinkel kampeer aanbieding. Echter, de kans is groot dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Bekijk ook meer informatie over Kamperen in Finland.

  • Vakantiepark Zum Oertzewinkel is een gunstig gelegen 3 sterren kampeerbestemming in Kreutzen, in de streek Niedersachsen.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Ga naar de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Zum Oertzewinkel boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Zum Oertzewinkel en omliggende parken reserveer je via diverse Nederlandstalige boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Kreutzen ontdekt zijn: vacanceselect.com & booking.com. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Dit kan middels een belletje, via de e-mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze erkende middelgrote camping heeft grofweg 165 campingplekken. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Populair zijn de extra ruime staplekken voor een camper of grotere caravan. Andere mensen gaan liever voor een wat meer intieme en kleine plek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. In de buurt van het park zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantieboerderij, bungalows, tiny houses, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies een gewenste aankomstdatum en ook de vertrekdag. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De meest gewilde plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het wat drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Op het moment dat je jouw staplek ingevuld hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. In sommige gevallen dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Print deze uit. Bij aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je op vakantie met je eigen tent? Wellicht met een daktent, opblaasbare tent, piramide tent, noktent? Belangrijkste spullen zijn dan tenttapijt, haringen, hamer, tentstokken, grondzeil, koelkast/koelbox, verlichting, luchtbed en pomp, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers. Boek je een plekje voor de caravan? Let dan ook op spullen zoals rubberen hamer, disselslot, haringen en scheerlijnen, slingers, kentekenbewijs, disselweger, reserve waterpomp, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, gasfles en skottelbraai of bbq. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand vanaf Utrecht is om en nabij de 366 km (4 uur reistijd). Per mail kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Selecteer vertrekdatum en check interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Zum Oertzewinkel is een geschikte Duitse camping in Kreutzen in de regio Niedersachsen. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met wel 165 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 366 km. De gemiddelde reistijd is 4 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Duits. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Het netnummer is +49. De stroomspanning is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in deze omgeving kost €24,25 per overnachting. In Duitsland leven hedendaags 83 miljoen landgenoten. De hoofdstad van dit land is Berlijn. Mensen zijn hier qua religie protestants, rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 3 oktober Eenheidsdag. Zoek ook staanplaatsen in Tyrone, Marianglas & Monnet-la-Ville.

Naam campingCamping Zum Oertzewinkel
LandDuitsland
OmgevingNiedersachsen
PlaatsKreutzen
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen165 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)366 kilometer
Reistijd 4 uur

Goedkoop kamperen op Camping Zum Oertzewinkel

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping Zum Oertzewinkel? Het park verschaft verschillende goedkope staplekken. We hebben het dan over de kleinschalige plekken van zo’n 35 m2. Bedoeld voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Gewoonlijk inclusief 8 / 16 ampère stroom en een watertappunt. De grotere plekken vanaf 115 m2 geven extra comfort. en om die reden perfect voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. In deze streek is het tarief ongeveer €24,25 per overnachting. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, boodschappen, restaurants en dagjes uit. Hieronder geven wij jou concrete tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Niedersachsen.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (al voor €15,75 voor een staplek p/ nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en boek niet te vroeg je reis.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Zum Oertzewinkel bieden voldoende ruimte voor je caravan, camper, tent of vouwwagen. In de opsomming hieronder beschrijven wij in het kort de mogelijke kampeervormen en wat de voordelen hiervan zijn. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Campingparadies Dahmen, Campingplatz Möltenort en Ferienpark Heidesee.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor piramide tent, koepeltent, daktent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: Een maximaal gevoel van vrijheid en flexibiliteit.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Verken de prachtige omgeving van Niedersachsen en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Zum Oertzewinkel

Reserveer met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping Zum Oertzewinkel boeken, of een gerelateerde camping? In het bijgaande stukje check je onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van veel kampeerplekken en staplaatsen. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Ideale plekken voor een camper, caravan, tent of vouwwagen.
  2. Vacanceselect: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  3. Eurocampings / ACSI: Veilig en eenvoudig online boeken.
  4. Allcamps: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  5. Suncamp Holidays: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  6. ROAN: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  7. Eurocamp: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  8. Rent-a-Tent: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  9. Vacansoleil: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  10. Booking.com: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
Tip: informeer ook naar de beschikbare campingreizen naar Niedersachsen bij erkende reisbureaus zoals Corendon, Sunweb, TUI, Prijsvrij, D-reizen & Alltours, Suntip, Reisknaller, Thomas Cook, BeachCheck.

Lokaal weerbericht

Deze vakantie luxe kamperen in Kreutzen? Let dan goed op het weer. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 13,0 graden celsius °C. Met ongeveer 29,1 graden celsius °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De maand januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 5,0 graden. Een fijne kampeertijd is mei, juni en september. In het volgende lijstje bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Kreutzen .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De camping ligt in een natuurgebied, aan de rand van een bos. Over de camping loopt een beekje. Een Kneipbecken is aanwezig. De zwemvijver wordt natuurlijk ververst. De staanplaatsen bevinden zich op gazons, deels omgeven door hagen en oude fruitbomen. Er is een speelbos dat geschikt is voor hutten bouwen. Naast de camping is een manege. Er worden fietstochten georganiseerd. E-bikes, fietsaanhangers en go-karts zijn te huur. Er is een zandstrook met toegang tot het water.

Bij wie kan ik camping Zum Oertzewinkel voordelig boeken?

Camping Zum Oertzewinkel is een mooi recreatiepark in het Duitse Kreutzen. De actuele prijzen liggen redelijk gelijk met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €24,25 voor een dag). Ben je door school/werk genoodzaakt in de zomervakantie te gaan? Zet je kampeerplek dan direct vast. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een van de mooiere plekken en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Kan jij op elk moment weg? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via ANWB of via de website van de camping in Niedersachsen. Bekijk ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Capfun, Alannia, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, First Camp en Ciela Village, Orbitur, Sandaya, Campéole campings, Flower Campings, Huttopia.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Niedersachsen is een fantastische vakantieplek. Ontdek de prachtige natuur. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Zoals in het bos of aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Zoals bijv. tennissen of mountainbiken. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Rondom deze plek vind je authentieke dorpjes waar je jezelf onderdompelt in de plaatselijke cultuur. Probeer ook zeker de lokale Duitse gelateria en maak kennis met de lokale keuken. Nabij deze kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en andere winkels.

Is het kampeerpark goed bereikbaar?

Camping Zum Oertzewinkel is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 366 kilometer van Utrecht. Dat komt neer op 4 uur rijden. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Kreutzen 22) kan je bekijken via internet.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Het betreft een middelgrote camping met circa 165 verschillende plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 20 m2 voor 2 personen, maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 110 m2 voor gezinnen met kinderen. Het aanbod van sanitair is prima. De plekken hebben elektriciteit en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Bekijk ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie