anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Loreleyblick boeken

Camping Loreleyblick is een prachtig gelegen sterren camping in het Duitse St. Goar, in het natuurrijke Rheinland-Pfalz. Het gaat om een grote camping met plusminus 260 plaatsen. Bij uitstek een geschikte kampeerplek voor families met kids maar ook zeker voor senioren. De camping heeft een centrale ligging, heeft mooie ruime staplekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Hier lees je belangrijke gegevens en info over het kampeerterrein en bieden wij jou de beste boekingssites voor de tofste kampeervakanties in St. Goar.

Aanbiedingen Camping Loreleyblick april 2024

Wil je er even lekker op uit met je gezin, kids of met een vriendengroep? Camping Loreleyblick reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Dit kindvriendelijke kampeerterrein is gelegen in het natuurrijke St. Goar. Deze plek ligt midden in de regio Rheinland-Pfalz in Duitsland. Er zijn hier voordelige staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Let op: boek ruim voor vertrekdatum. Veel van de beschikbare gezinscampings in St. Goar zijn meestal al snel volgeboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping Loreleyblick kampeer aanbieding. Alleen, let op: het komt steeds vaker voor dat dan de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Op deze website lees je ook alles over Kamperen in Verenigde Staten.

  • Vakantiepark Loreleyblick is een heerlijk sterren kampeerverblijf in St. Goar, in de streek Rheinland-Pfalz.
  • Een ideale plek om te verblijven met jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Een mooie centrale ligging, klantgericht personeel.
  • Ga naar de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Loreleyblick boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Loreleyblick en soortgelijke plekken zijn eenvoudig te reserveren bij meerdere klantgerichte boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in St. Goar kunt vinden zijn: camping.info en rent-a-tent.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Dit kan telefonisch, per mail of via de website van de campinghouder.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze erkende grote camping heeft om en nabij de 260 plekken. Het aanbod staplekken is divers. Je kunt kiezen voor XL-staanplaatsen voor een grote caravan of camper. Je kunt ook kiezen voor een kleinschalige campingplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op en nabij deze accommodatie zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, vakantieboerderij, chalets, bungalows, groepsaccommodaties, tiny houses.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de gewenste datum van aankomst en de totale reisperiode. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan op tijd. De meest gewilde plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de plekjes sneller vol. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeken en betalen

    Op het moment dat je jouw plek en periode doorgegeven hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij veel van de moderne touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het overige bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Bij aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Denk aan een opblaasbare tent, pop-up tent, familietent, piramide tent? Denk dan ook zeker aan tafeltje en stoelen, hamer, scheerlijnen, parasol, grondzeil, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, koelkast/koelbox, verlichting, luchtbed en pomp. Ga je op reis met een caravan? Denk dan ook aan disselslot, voortent, luifel, grondzeil, slingers, levellers, rubberen hamer, reserve waterpomp, koffie en thee, campinglamp, campingstoel en inklaptafel, waslijn. Denk ook aan lekkere warme kleding. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 354 km (4 uur reistijd). Per mail is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Kies vertrekdatum en spot actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Loreleyblick is een leuke Duitse camping in St. Goar in de buurt van Rheinland-Pfalz. Het is een grote camping met wel 260 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 354 km. De actuele inschatting van de reistijd is 4 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). De lokale taal is Duits. Het type stekker is C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. De stroom voltage is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €25,25 per staplek. In Duitsland leven ongeveer 83 miljoen mensen. De nationale hoofdstad is Berlijn. Samenvatting religie: protestants, rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Er zijn ook nationale feestdagen: 3 oktober Eenheidsdag. Klik eventueel door naar overnachtingsmogelijkheden in Pavia, Hosenfeld & Saint-Augustin-sur-Mer.

Naam campingCamping Loreleyblick
LandDuitsland
StreekRheinland-Pfalz
PlaatsSt. Goar
Type campingGrote camping
Aantal overnachtingsplekken260 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)354 kilometer
Reistijd 4 uur

Goedkoop kamperen op Camping Loreleyblick

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping Loreleyblick? Het park verschaft verschillende gunstige staanplaatsen. Dit zijn met name de kleinschalige plekken van rond de 35 m2. Ideaal voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. In de regel met elektra (10 met 6 ampère) met watertappunt. De grote plekken vanaf 100 m2 bieden wat meer ruimte en daarom ideaal voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. In deze regio rekent men gemiddeld €25,25 per dag/nacht. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeeruitrusting, kosten voor tanken of laden, eten/drinken en overige tripjes. Hieronder bieden wij nuttige tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Rheinland-Pfalz.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Verblijf ook een aantal nachten op een boerencamping (doorgaans zo’n €16,25 per nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Loreleyblick bieden veel mogelijkheden voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Bijgaand vergelijk je de belangrijkste soorten staanplaatsen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Bekijk ook parken in de regio zoals: Camping Park Weiherhof, Terrassencamping Schlierbach of Camping Gut Kalberschnacke.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor koepeltent, daktent, noktent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Je hebt altijd alles bij de hand en trekt makkelijk rond. Bezoek de mooiste plekjes van Rheinland-Pfalz en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Loreleyblick

Boek met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Loreleyblick boeken, of een camping in de buurt? In de opsomming hieronder delen we onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Veel verschillende soorten staplekken.
  2. Vacanceselect: Veel verschillende soorten staplekken.
  3. Eurocampings / ACSI: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  4. Allcamps: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  5. Suncamp Holidays: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  6. ROAN: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  7. Eurocamp: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  8. Rent-a-Tent: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  9. Vacansoleil: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  10. Booking.com: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
Tip: vergelijk ook het aanbod van campingreizen naar Rheinland-Pfalz bij erkende reisbureaus zoals TUI, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Corendon, Sunweb en Alltours, Reisknaller, Thomas Cook, Suntip, BeachCheck.

7-daagse weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in St. Goar? Houd rekening met het weer! Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 13,3 graden. Met om en nabij de 29,8 graden celsius °C is juli de warmste maand. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 5,1 graden celsius. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. Hierna tonen wij het 7-daagse weerbericht voor St. Goar .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De vlakke, langgerekte camping ligt in de uiterwaarden van de rivier de Rijn, tegenover de Lorelei en met zicht op burcht Katz. Deze markante plaats langs de rivier is verbonden aan een bekende legende. Op het terrein staan enkele middelhoge bomen. Sinds 2012 is het aantal sanitairgebouwen uitgebreid.

Bij wie kan ik camping Loreleyblick goedkoop reserveren?

Camping Loreleyblick is een betaalbaar recreatiepark in het Duitse St. Goar. De dagtarieven zijn te vergelijken met accommodaties in de buurt (vanaf €25,25 per nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een lekker rustig plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Rheinland-Pfalz. Check ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Alannia, Qualité campings, First Camp, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs of Orbitur, Campéole campings, Sandaya, Huttopia, Flower Campings, Ciela Village.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Rheinland-Pfalz is een echte aanrader voor de kampeerder. Ben je liefhebber van de natuur? Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Wat dacht je van kajakken of midgetgolfen. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. Nabij tref je authentieke plekken waar je in contact komt met de plaatselijke cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Duitse winkels en proef de lokale keuken. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en bioscopen.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Loreleyblick kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is gelegen op 354 km van Utrecht. Dat is z’n 4 uur reistijd met de auto. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er is voldoende parkeergelegenheid. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (An der Loreley 29-33) is te vinden op de website.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het gaat hier om een grote camping met 260 verschillende plekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook de wat grotere plekken tot 115 m2 voor families. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. Er zijn ook voldoende stroom en water. Een schaduwplek is op aanvraag. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie