anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campingplatz Trendelburg boeken

Campingplatz Trendelburg is een welbekende 2 sterren camping in het Duitse Trendelburg, midden in Hessen. Het is een middelgrote camping met in 2024 zo’n 198 plaatsen. De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen en ouderen. Het kampeerterrein heeft een centrale ligging, heeft mooie ruime staplekjes met voldoende privacy. Op deze website vind je bruikbare tips over deze kampeerplek en check je de meest populaire boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Trendelburg.

Aanbiedingen Campingplatz Trendelburg april 2024

Lekker ontspannen erop uit met je gezin, kinderen of met zijn tweetjes? Campingplatz Trendelburg reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Deze kindvriendelijke kampeerplek is gesitueerd in het groene Trendelburg. Dit is een plaats in de regio Hessen in Duitsland. Ze bieden diverse gunstig gelegen staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Tip: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de beschikbare gezinscampings in Trendelburg zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Campingplatz Trendelburg kampeer aanbieding. Alleen, meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Kamperen in Denemarken.

  • Vakantiepark Trendelburg is een heerlijk 2 sterren recreatiepark in Trendelburg, in de omgeving van Hessen.
  • Een ideale plek om te verblijven met jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is ruim voldoende op deze familiecamping en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Bekijk de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Campingplatz Trendelburg boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Campingplatz Trendelburg en gerelateerde parken reserveer je snel en eenvoudig via allerlei klantgerichte boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere plekken waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Trendelburg ontdekt zijn: eurocampings.nl en villatent.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Direct boeken kan vaak telefonisch, per mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze geliefde middelgrote camping heeft ruim 198 plekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Populair zijn de lekker ruime plaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een knusse campingplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Op en rondom het park zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, chalets, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, tiny houses, bungalows.

  3. Kies reisperiode

    Kies een beschikbare aankomstdag en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of meivakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De leukste plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de plekjes sneller vol. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Afronden en betalen

    Wanneer je de campingplek en reisperiode doorgegeven hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de grote Nederlandse touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Dikwijls moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het resterende bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Print deze uit. Bij aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Bereid je goed voor. Kampeer je in een tent? Wellicht met een noktent, piramide tent, belltent, pop-up tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere haringen, tafeltje en stoelen, tenttapijt, tentstokken, parasol, luchtbed en pomp, gasflessen, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers, verlichting. Neem je de caravan mee? Denk dan ook aan rubberen hamer, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, slingers, waslijn, campinglamp, disselweger, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand vanaf Utrecht is +/- 378 km (4 uur onderweg). Per mail kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Vind geschikte vertrekdatum en vind deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Campingplatz Trendelburg is een populaire Duitse camping in Trendelburg in de omgeving Hessen. Dit is een middelgrote camping met +/- 198 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 378 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 4 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Duits. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. De telefooncode is +49. De stroomspanning is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €24,25 per overnachting. In Duitsland leven ongeveer 83 miljoen landgenoten. Bezoek zeker eens de hoofdstad Berlijn. De mensen zijn hier ook religieus: protestants, rooms-katholiek. Voorbeelden van luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 3 oktober Eenheidsdag. Doorzoek ook ons aanbod campingplaatsen in Nordrhein-Westfalen, Vinezac en Zweisimmen.

Naam campingCampingplatz Trendelburg
LandDuitsland
OmgevingHessen
PlaatsTrendelburg
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken198 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)378 kilometer
Actuele reistijd 4 uur

Goedkoop kamperen op Campingplatz Trendelburg

In juli of augustus goedkoop kamperen op Campingplatz Trendelburg? Deze plek verschaft een aantal goedkope staplekken. Dit zijn met name de kleine plekken van zo’n 30 m2. Voldoende voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Normaliter met elektra (10 – 16 ampère) en watervoorzieningen. De grote staplekken vanaf 115 m2 zijn extra groot en zijn handig voor een grotere caravan of camper. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. In deze streek betaal je als kampeerder zo’n €24,25 voor een staanplaats per nacht. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerspullen, brandstof, boodschappen, restaurants en excursies. Bijgaand bieden wij nuttige tips om te besparen op jouw campingvakantie in Hessen.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al vanaf €15,75 per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Trendelburg bieden voldoende ruimte voor je caravan, camper, tent of vouwwagen. Onderstaand check je de diverse kampeervormen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Vind ook parken in de buurt zoals: Camping Südeifel, Campingplatz Büttelwoog of Knaus Campingpark Koblenz/rhein-mosel.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor piramide tent, koepeltent, familietent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Bezoek de mooiste plekjes van Hessen en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Trendelburg

Boek met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Campingplatz Trendelburg boeken, of iets vergelijkbaars? In het onderstaande stukje benoemen we onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van verschillende soorten kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  2. Vacanceselect: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  3. Eurocampings / ACSI: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  4. Allcamps: Stel vooraf al je vragen direct aan de klantenservice.
  5. Suncamp Holidays: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  6. ROAN: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  7. Eurocamp: Stel vooraf al je vragen direct aan de klantenservice.
  8. Rent-a-Tent: Boek je reis met goed voorwaarden.
  9. Vacansoleil: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  10. Booking.com: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
Tip: informeer ook naar de mooiste campingreizen naar Hessen bij grote landelijke reisbureaus zoals Corendon, D-reizen, Sunweb, TUI, Vakantiediscounter en Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Thomas Cook, BeachCheck.

Bekijk het actuele weerbericht

Binnenkort luxe kamperen in Trendelburg? Houd rekening met het weer! Deze regio heeft een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 13,4 graden °C. Met zo’n 29,9 °C is juli een aangename warme maand. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 5,2 °C. De beste reistijd is mei, juni en september. Hieronder bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Trendelburg .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De langgerekte camping Trendelburg ligt op een eiland in de rivier de Diemel. Daar kan worden gezwommen en is kanovaren mogelijk. De camping is deels open en deels staan er hoge bomen. De staanplaatsen worden flexibel ingevuld. Op de camping is een visplaats.

Op welke manier kan ik camping Trendelburg voordelig boeken?

Campingplatz Trendelburg is een veelzijdig recreatiepark in het Duitse Trendelburg. De kosten liggen redelijk gelijk met accommodaties in de buurt (vanaf €24,25 per dag/nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Boek dan bij voorkeur op tijd. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Hessen. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Aquadis Loisirs, Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Yelloh! Village, Capfun + Huttopia, Flower Campings, Sandaya, Campéole campings, Orbitur, LeadingCampings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Hessen is een zeer aan te raden reisbestemming. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Wat dacht je van skeeleren of een quad huren. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de buurt ontdek je gemoedelijke dorpjes waar je kennismaakt met de regionale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Duitse restaurants en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Campingplatz Trendelburg is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 378 km reisafstand van Utrecht. Dit is ongeveer 4 uur reizen in de auto. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het volledige adres van de camping (Zur Alten Mühle 10) is online op te vragen.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Het gaat hier om een middelgrote camping met op dit moment 198 verschillende plekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 30 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast speciale XL-plekken tot 120 m2 voor gezinnen met kinderen. Het aanbod van sanitair is prima. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Informeer bij eigenaar of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie