anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campingpark Bad Liebenzell boeken

Campingpark Bad Liebenzell is een welbekende 4 sterren camping in het Duitse Bad Liebenzell, in het veelzijdige Baden-Württemberg. We omschrijven dit als een middelgrote camping met zo’n 212 plaatsen. Een ontspannen kampeerplek voor gezinnetjes en ouderen. Het park is gunstig gelegen, heeft prima staanplaatsen met voldoende privacy. Op deze pagina geven we praktische tips en weetjes over het vakantiepark en bieden wij jou de beste boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Bad Liebenzell.

Aanbiedingen Campingpark Bad Liebenzell april 2024

Even tijd voor vakantie met jouw familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met vrienden? Campingpark Bad Liebenzell reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke bestemming vinden we terug in het knusse Bad Liebenzell. Het ligt in de regio Baden-Württemberg in Duitsland. Het kampeerterrein herbert verschillende goedkope staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Tip: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Een deel van de gezinscampings in Bad Liebenzell zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Campingpark Bad Liebenzell kampeer aanbieding. Maar, we zien vaak dat de beste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Romenië.

  • Vakantiepark Bad Liebenzell is een heerlijk 4 sterren recreatiepark in Bad Liebenzell, in de omgeving Baden-Wurttemberg.
  • Heerlijke staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Ga naar de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Campingpark Bad Liebenzell boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Campingpark Bad Liebenzell en soortgelijke accommodaties reserveer je via diverse Nederlandstalige boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Bad Liebenzell kunt vinden zijn: roan.nl & vakantiediscounter.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan telefonisch, via de mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Het kiezen van een kampeerplek

    Deze geliefde middelgrote camping heeft grofweg 212 plekjes. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Er zijn lekker ruime staanplaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je hebt ook een bescheiden campingplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Rondom het park deze plek zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, chalets, bungalows.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies de aankomstdatum en de totale reisperiode. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de plekjes sneller vol. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je de staplek en het aantal nachten hebt samengesteld voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de bekende touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. In sommige gevallen wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het overige bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Op de dag van aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je lekker met de tent? Bijvoorbeeld een piramide tent, koepeltent, noktent, familietent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn haringen, parasol, grondzeil, hamer, scheerlijnen, koelkast/koelbox, verlichting, kooktoestel en kookgerei, gasflessen, slaapzakken. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, slingers, levellers, caravanspiegels, reserve waterpomp, waslijn, disselweger, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq. Denk ook aan lekkere warme kleding. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 560 kilometer (6 uur onderweg). Via internet kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Bepaal de vertrekdatum en vind de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Campingpark Bad Liebenzell is een prima Duitse camping in Bad Liebenzell die gelegen is in Baden-Wurttemberg. We spreken over een middelgrote camping met +/- 212 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 560 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 6 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Duits. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +49. De stroom voltage is 230 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €24,75 per plek. In Duitsland bevinden zich tegenwoordig 83 miljoen bewoners. De landelijke hoofdstad is Berlijn. Mensen zijn hier qua religie protestants, rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 3 oktober Eenheidsdag. Klik eventueel door naar kampeeropties in Faro, Paray-le-Monial en Osterode am Harz.

Naam campingCampingpark Bad Liebenzell
LandDuitsland
RegioBaden-Württemberg
PlaatsBad Liebenzell
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen212 plaatsen
Afstand (via Utrecht)560 kilometer
Huidige reistijd 6 uur

Goedkoop kamperen op Campingpark Bad Liebenzell

Wil jij graag goedkoop kamperen op Campingpark Bad Liebenzell? Het park verhuurt ook gunstig geprijsde staplekken. Hiervoor zijn er de kleine plekken van zo’n 45 m2. Perfect voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Vaak inclusief 8 / 16 ampère stroom met watertappunt. De grote plekken vanaf 70 m2 bieden extra veel ruimte en om die reden perfect voor een grotere caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In deze streek rekent men gemiddeld €24,75 per dag/nacht. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeerspullen, autokosten, boodschappen en excursies. Bijgaand geven wij jou de beste tips voor een gunstige campingvakantie in Baden-Württemberg.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (zo’n €16,25 voor een overnachting).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Bad Liebenzell zijn uitermate geschikt voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Bijgaand bekijk je de verschillende staplekken inclusief de belangrijkste voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Mohrenhof, Kurcamping Preishof & Campingplatz Kleinenzhof.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, daktent, pop-up tent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Ideaal voor een verre wereldreis. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Baden-Wurttemberg en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Bad Liebenzell

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Campingpark Bad Liebenzell boeken, of op een soortgelijk park? Onderstaand bekijk je onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  2. Vacanceselect: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  4. Allcamps: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  5. Suncamp Holidays: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  6. ROAN: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  7. Eurocamp: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  8. Rent-a-Tent: Stel vooraf al je vragen direct aan de klantenservice.
  9. Vacansoleil: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
  10. Booking.com: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
Tip: informeer ook naar de beschikbare campingreizen naar Baden-Wurttemberg bij Nederlandse reisbureaus zoals Corendon, TUI, Sunweb, Vakantiediscounter, Prijsvrij en Alltours, Reisknaller, Suntip, de Jong Intra Vakanties, BeachCheck.

Weersverwachtingen

Deze zomer luxe kamperen in Bad Liebenzell? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 13,2 graden celsius °C. Met zo’n 29,5 graden °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De periode januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 5,1 graden. Een heerlijke reistijd is mei, juni en september. Hierna bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Bad Liebenzell .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De met bomen begroeide camping ligt in het kuuroord Bad Liebenzell. De staanplaatsen liggen aan rechte paden. Het grote gemeente zwembad direct naast de camping is vrij toegankelijk voor de campinggasten. Voor kinderen is er een speeltuin. Campinggasten krijgen een gratis openbaarvervoerkaart voor het Zwarte Woud en omgeving. Op gehoorsafstand ligt een spoorlijn (geen treinen tussen 24 uur en 5 uur). In Bad Liebenzell is een kunstijsbaan.

Op welke manier kan ik camping Bad Liebenzell goedkoop boeken?

Campingpark Bad Liebenzell is een prachtig recreatiepark in het Duitse Bad Liebenzell. De tarieven zijn goed te vergelijken met andere parken in de regio (vanaf €24,75 voor een staanplaats per nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een van de mooiere plekken en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Let dan ook op last-minute deals. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren via de site van de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Baden-Wurttemberg. Bekijk ook de accommodaties op betrouwbare campingketens zoals First Camp, Alannia, Aquadis Loisirs, Capfun, Yelloh! Village, Qualité campings + LeadingCampings, Huttopia, Flower Campings, Ciela Village, Sandaya, Orbitur.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Baden-Württemberg is een geliefde vakantiebestemming. Er is hier een prachtige natuur. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Voorbeelden zijn kajakken of klimmen. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de regio bekijk je gemoedelijke plekken waar je wordt ondergedompeld in de nationale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Duitse cafeetjes en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Campingpark Bad Liebenzell is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 560 kilometer van Utrecht. Dit houdt in 6 uur reizen in de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Pforzheimer Str. 34) is online op te vragen.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Dit is een middelgrote camping met wel 212 overnachtingsplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 20 m2 (ideaal voor stellen), maar ook extra grote plekken tot 100 m2 voor 4 – 6 personen. Het aanbod van sanitair is prima. Er is stroom en een waterpunt. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Controleer ook vooraf wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie