anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Weichselbrunn boeken

Camping Weichselbrunn is een heerlijke 4 sterren camping in het Duitse Bodenwöhr, in de regio Bayern. Dit betreft heen middelgrote camping met zo’n 132 plaatsen. Een uitstekende kampeerplaats voor jonge gezinnen met kinderen en solo reizigers. Het kampeerterrein is goed te vinden, heeft mooie grote staplekken met prima voorzieningen en faciliteiten. In ons overzicht vind je bruikbare info over deze vakantiebestemming en bieden wij jou onze top-10 boekingssites voor de beste deals en last-minute kampeervakanties in Bodenwöhr.

Aanbiedingen Camping Weichselbrunn april 2024

Heerlijk ontspannen met het gezin, peuters en kinderen of met je partner? Camping Weichselbrunn reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke accommodatie vinden we terug in het levendige Bodenwöhr. We vinden het terug in de regio Bayern in Duitsland. Je vindt hier gunstig gelegen staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Tip: boek ruim voor vertrekdatum. Veel bekende gezinscampings in Bodenwöhr zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Camping Weichselbrunn kampeer aanbieding. Echter, doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan al weg zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Op deze website lees je ook alles over Finland.

  • Vakantiepark Weichselbrunn is een heel populair 4 sterren kampeerverblijf in Bodenwöhr, in het unieke Beieren.
  • Je kunt hier kamperen met de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Weichselbrunn boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Weichselbrunn en gelijksoortige kampeerplekken kan je vaak reserveren via meer dan 10 klantgerichte boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Bodenwöhr kunt vinden zijn: suncamp.nl & pitchup.com. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Je kunt dit doen per telefoon, via de mail of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze geliefde middelgrote camping heeft om en nabij de 132 plaatsen. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Er is keuze uit mooie grote staplekken voor een caravan inclusief bijzettent. Je kunt ook kiezen voor een kleinschalige campingplek voor een tent of vouwwagen. Nabij deze bestemming zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, tiny houses, chalets, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties.

  3. Aankomst en vertrek

    Selecteer de dag van aankomst en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De tofste plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen zijn de plekjes sneller gevuld. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Wanneer je de staplek en het aantal nachten hebt gekozen moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het restant van de reissom betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Op de aankomstdatum kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Bereid je goed voor. Ga je met de tent? Zoals een tunneltent, opblaasbare tent, daktent, koepeltent? Belangrijkste spullen zijn dan grondzeil, hamer, haringen, parasol, tenttapijt, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp, slaapzakken. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals haringen en scheerlijnen, disselslot, kentekenbewijs, levellers, caravanspiegels, waslijn, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, disselweger. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 520 km (5,5 uur reistijd). Via de boekingssite kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Voer de gewenste vertrekdatum in en bekijk gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Camping Weichselbrunn is een aantrekkelijke Duitse camping in Bodenwöhr in de gemeente Beieren. Het is een middelgrote camping met circa 132 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 520 kilometer. De gemiddelde reistijd is 5,5 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De lokale taal is Duits. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. De elektriciteit is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €24,25 per dag. In Duitsland bevinden zich tegenwoordig 83 miljoen mensen. Bezoek zeker eens de hoofdstad Berlijn. De meeste mensen behoren tot de religie: protestants, rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Er zijn ook nationale feestdagen: 3 oktober Eenheidsdag. Klik eventueel door naar overnachtingsmogelijkheden in Deux-Sèvres, Bahía de San Antonio en Thoré-la-Rochette.

Naam campingCamping Weichselbrunn
LandDuitsland
GebiedBayern
PlaatsBodenwöhr
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen132 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)520 kilometer
Reistijd 5,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Weichselbrunn

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping Weichselbrunn? Deze accommodatie levert een aantal goedkope staplekken. Je huurt dan de kleinschalige plekken van zo’n 50 m2. Ruim genoeg voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Vaak met elektra (10 met 6 ampère) en een watertappunt. De grote plekken vanaf 95 m2 zijn extra ruim en daardoor dus ook prettig voor perfect voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. Op deze vakantieplek rekenen campings ongeveer €24,25 per dag/nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerartikelen, autokosten (brandstof, onderhoud), eten/drinken en excursies. Bijgaand kan je aan de slag met een aantal handige tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Bayern.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (al voor €15,75 per dag).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Weichselbrunn zijn perfect voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Bijgaand delen wij de belangrijkste type staplekken en welke voordelen daarbij horen. Bekijk ook parken in de regio zoals: Camping Utting Am Ammersee, Camping Brunnen en Campingland Bernrieder Winkel.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor noktent, daktent, vis-à-vis tent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Geniet van de ongekende vrijheid van Beieren en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Weichselbrunn

Ontdek vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Weichselbrunn boeken, of een vergelijkbare plek? In het bijgaande stukje vergelijk je onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van verschillende soorten kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Veel beschikbaarheid op verschillende aankomstdatums.
  2. Vacanceselect: Erkende touroperator met jarenlang ervaring.
  3. Eurocampings / ACSI: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  4. Allcamps: Erkende touroperator met jarenlang ervaring.
  5. Suncamp Holidays: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  6. ROAN: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  7. Eurocamp: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  8. Rent-a-Tent: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  9. Vacansoleil: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
  10. Booking.com: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
Tip: doorzoek ook alle campingreizen naar Beieren bij Nederlandse reisbureaus zoals Corendon, Vakantiediscounter, TUI, Prijsvrij, D-reizen en de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Thomas Cook, Alltours, Suntip.

Weersverwachtingen

Deze zomer luxe kamperen in Bodenwöhr? Let dan goed op het weer. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 13,2 graden celsius °C. Met 29,5 graden celsius is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is flink kouder met gemiddeld 5,1 graden. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In de volgende opsomming ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Bodenwöhr .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Vragen rondom jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De licht hellende ecocamping bevindt zich tussen de weg en het meer, en is begroeid met hoge bomen. De standplaatsen hebben beschutting en privacy. Er zijn een groot sport- en speelterrein, een grote speelweide, een avonturenspeeltuin, een kookgelegenheid en maaltijdservice. Elektrische fietsen zijn te huur. Het meer is geschikt voor watersport. Er is een zandige entree bij het meer met een zwemsteiger en een watertrampoline, via een trap te bereiken.

Hoe kan ik camping Weichselbrunn goedkoop reserveren?

Camping Weichselbrunn is een prachtig recreatiepark in het Duitse Bodenwöhr. De prijzen zijn te vergelijken met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €24,25 voor een overnachting). Zit je vast aan de zomervakantie? Boek jouw staplek dan tijdig. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Beieren. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Aquadis Loisirs, Qualité campings, Alannia, Yelloh! Village, Capfun, Villagi Gran Vacanze & Ciela Village, Sandaya, LeadingCampings, Orbitur, Campéole campings, Flower Campings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Bayern is een populair en veel gekozen reisdoel. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Bijvoorbeeld watersporten of klimmen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. Nabij vind je idyllische plekken waar je wordt ondergedompeld in de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Duitse winkels en proef de lokale snacks en lekkernijen. In het gebied van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Weichselbrunn is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie is te bereiken op 520 km vanaf Utrecht. Dat is z’n 5,5 uur autorijden. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Ludwigsheide 50) kan je bekijken via internet.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

We spreken over een middelgrote camping met ongeveer 132 plekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 35 m2 voor een kleine tent, maar ook grote ruime plekken tot 120 m2 voor grote gezinnen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie