anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Svendborg Sund Camping boeken

Svendborg Sund Camping is een heerlijk gelegen 4 sterren camping in het Deense Svendborg, in het natuurrijke Syddanmark. Dit betreft heen middelgrote camping met ongeveer 170 plaatsen. Een heerlijke locatie voor jonge gezinnen met kinderen en solo reizigers. De accommodatie heeft een centrale ligging, heeft diverse (schaduwrijke) plekken en er zijn voldoende voorzieningen. In ons overzicht bieden wij praktische uitleg over het vakantiepark en verwijzen we je naar de handigste boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Svendborg.

Aanbiedingen Svendborg Sund Camping april 2024

Lekker genieten met familie, kinderen (van peuters tot pubers) of even helemaal alleen? Svendborg Sund Camping reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke bestemming ligt midden in het schitterende Svendborg. Dit is een plaats in de regio Syddanmark in Denemarken. Je vindt hier ruime staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Tip: boek ruim voor vertrekdatum. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in Svendborg zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Svendborg Sund Camping kampeer aanbieding. Alleen, let op: meestal is het dan zo dat de meest gewilde staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Romenië.

  • Vakantiepark Svendborg Sund is een heerlijk 4 sterren recreatiepark in Svendborg, in het groene Zuid-Jutland en Funen.
  • Gunstig gelegen staplekken voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Zie de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Svendborg Sund Camping boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Svendborg Sund Camping en soortgelijke accommodaties reserveer je via verschillende erkende boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in Svendborg kunt boeken zijn: vacansoleil.nl en casamundo.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Dit kan telefonisch, per mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze populaire middelgrote camping heeft plusminus 170 staplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er is keuze uit mooie grote plekken voor een grote caravan of camper. Je kunt ook gaan voor een kleine kampeerplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Rondom het park het park heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantiehuisjes, chalets, bungalows, vakantieboerderij, tiny houses.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies een beschikbare aankomstdag en de vertrekdag. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de meivakantie of zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De meest gewilde plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de kampeerplekken gewild. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 5 juni Dag van de Grondwet.

  4. Boeken en betalen

    Indien je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt samengesteld voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de meeste touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. In sommige gevallen wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Wanneer je aankomt zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Een inpaklijst maken

    Het inpakken kan beginnen! Kampeer je in een tent? Bijv. met een vis-à-vis tent, familietent, koepeltent, pop-up tent? Vergeet dan niet spullen als tentstokken, haringen, hamer, tafeltje en stoelen, parasol, voortent/luifel, gasflessen, slaapzakken, luchtbed en pomp, waslijn en wasknijpers. Van plan om met de caravan te gaan? Spullen waar je dan om moet denken zijn kentekenbewijs, slingers, caravanspiegels, rubberen hamer, haringen en scheerlijnen, disselweger, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, waslijn, koffie en thee. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt zo’n 531 km (6 uur onderweg). Van de reisorganisatie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en check scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Svendborg Sund Camping is een interessante Deense camping in Svendborg in de buurt van Zuid-Jutland en Funen. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met plus minus 170 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 531 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 6 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Deense Kroon (DKK). De lokale taal is Deens. Het type stekker is C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +45. De elektra-spanning is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze streek kost +/- €31,25 per dag. In Denemarken wonen nu zo’n 5,4 miljoen ingeschreven inwoners. De nationale hoofdstad is Kopenhagen. Qua religie kunnen we zeggen: evangelisch luthers (95%). Voorbeelden van luchthaven(s): Aalborg (AAL), Billbund (BLL), Kopenhagen (CPH). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 5 juni Dag van de Grondwet. Check ook kampeeropties in Drôme, Cannes & Saint-Médard-d’Excideuil.

Naam campingSvendborg Sund Camping
LandDenemarken
RegioSyddanmark
PlaatsSvendborg
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken170 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)531 kilometer
Huidige reistijd 6 uur

Goedkoop kamperen op Svendborg Sund Camping

Binnenkort goedkoop kamperen op Svendborg Sund Camping? Deze kampeerplek verschaft ook staplekken tegen een lage prijs. Het betreft de kleine plekken met een oppervlakte van circa 45 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Normaliter met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) met watertappunt. De grote staplekken vanaf 90 m2 zijn extra groot en om die reden prettig voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Overnachten in een eigen caravan of tent geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Op deze bestemming rekent men gemiddeld €31,25 per dag. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerartikelen, vervoer, boodschappen en andere uitstapjes. In het stukje hieronder bieden wij zes tips voor een voordelige campingvakantie in Syddanmark.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Boek een staplek buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (al vanaf €21,25 voor een dag).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Svendborg Sund bieden veel mogelijkheden voor tent, camper, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte check je de mogelijke staplekken met daarbij ook de voordelen. Vind ook parken in de omgeving zoals: Sannes Familiecamping, Camping Sejs Bakker of Thurø Camping.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor tunneltent, belltent, vis-à-vis tent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: De vakantie begint al zodra je de auto start.
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Bezoek de mooiste plekjes van Zuid-Jutland en Funen en Denemarken.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Bij aankomst staat alles voor je klaar in je eigen vakantiehuisje (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Svendborg Sund

Reserveer met vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Svendborg Sund Camping boeken, of een camping in de buurt? In het stukje hieronder geven we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
  2. Vacanceselect: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  3. Eurocampings / ACSI: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  4. Allcamps: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  5. Suncamp Holidays: Erkende touroperator met jarenlang ervaring.
  6. ROAN: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  7. Eurocamp: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  8. Rent-a-Tent: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  9. Vacansoleil: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  10. Booking.com: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
Tip: doorzoek ook de beschikbare campingreizen naar Zuid-Jutland en Funen bij de grotere reisbureaus zoals Prijsvrij, Corendon, D-reizen, TUI, Sunweb en Alltours, BeachCheck, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook.

Weersverwachting 7 dagen voor

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Svendborg? Houd dan wel het weer in de gaten. In deze omgeving heerst een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 11,1 °C. Met gemiddeld 23,3 graden °C is juli een aangename warme maand. De periode januari is gemiddeld de koudste maand met 5,1 graden celsius. Een heerlijke reistijd is april t/m oktober. Hieronder bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Svendborg .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De camping met terrassen ligt op een parkachtig terrein met hoge bomen en struiken, deels rond een vijver. Aan de noordrand heeft men uitzicht over zee. Er is een kinderboerderij en een grote zonneweide met picknicktafels die afloopt naar een smal strand. Op de camping worden kajaks, supboards en mountainbikes verhuurd. Vanaf de pier kan men een rondvaart doen naar omliggende plaatsen en kasteel Valdemars. Het strand heeft een zeer langzaam aflopende zeebodem.

Hoe kan ik camping Svendborg Sund voordelig reserveren?

Svendborg Sund Camping is een gezellig recreatiepark in het Deense Svendborg. De dagtarieven zijn goed te vergelijken met kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €31,25 per nacht). Zit je vast aan de zomervakantie? Boek jouw staplek dan tijdig. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi schaduwrijke plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Zuid-Jutland en Funen. Bekijk ook soortgelijke accommodaties via populaire campingketens zoals Yelloh! Village, Aquadis Loisirs, Capfun, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, First Camp + Flower Campings, Ciela Village, LeadingCampings, Campéole campings, Orbitur, Huttopia.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Syddanmark is een geliefde vakantiebestemming. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Zoals in het bos of aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Zoals bijv. vissen of tafeltennissen. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. Rondom deze plek zijn er levendige dorpen waar je helemaal op kunt gaan in de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Deense horeca en probeer de lokale specialiteiten. In het gebied van deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Is het kampeerpark goed bereikbaar?

Svendborg Sund Camping is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie is gelegen op 531 kilometer reisafstand van Utrecht. Dit betekent 6 uur reistijd met de auto. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Er zijn geen tolwegen behalve de Grote Belbrug, de Sontbrug en de Kroonprinses Marybrug. Alleen dieselauto’s met meer dan 8 zitplaatsen moeten een vignet / mileusticker hebben. Het adres voor navigatie naar de camping (Vindebyørevej 52) vind je op de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het betreft een middelgrote camping met circa 170 campingplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 45 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens de wat grotere plekken tot 115 m2 voor complete gezinnen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Schaduwplekken op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie