anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Sjöstugans boeken

Camping Sjöstugans is een veel gekozen 3 sterren camping in het Zweedse Älmhult, midden in Kronoberg. Het is een middelgrote camping met in 2024 zo’n 159 plaatsen. Een leuke locatie voor families met jonge kids en een kleine vriendengroep. De camping heeft een centrale ligging, heeft ruim opgezette staanplaatsen met genoeg vermaak voor de kids. Op onze camping-vergelijker vind je bruikbare uitleg over het park en informeren wij jou over populaire boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Älmhult.

Aanbiedingen Camping Sjöstugans april 2024

Eventjes lekker weg met familie, kids of met je partner? Camping Sjöstugans reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke bestemming ligt midden in het diverse Älmhult. Het is gesitueerd in de regio Kronoberg in Zweden. Het kampeerterrein herbert verschillende gunstig gelegen staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Belangrijk: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de beschikbare gezinscampings in Älmhult zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping Sjöstugans kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: de kans is groot dat de mooiste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Of klik door naar onze pagina over Kamperen in Slovenië.

  • Vakantiepark Sjöstugans is een modern 3 sterren park in Älmhult, in het natuurrijke Kronobergs-Lan.
  • Prachtige plekjes voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Sjöstugans boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Camping Sjöstugans en soortgelijke parken kan je vaak reserveren via meerdere klantgerichte boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Älmhult kunt vergelijken zijn: camping.info en rent-a-tent.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Dit kan per telefoon, via de mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Campingplek kiezen

    Deze populaire middelgrote camping heeft zo’n 159 staplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Veel kampeerders houden van extra grote plekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Andere kampeerders houden juist van een bescheiden plek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Rondom het park deze plek vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, chalets, tiny houses, bungalows, vakantieboerderij, groepsaccommodaties.

  3. Kies de vertrekdatum

    Selecteer de dag van aankomst en de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of meivakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag is het wat drukker dan normaal. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Indien je de campingplek en reisperiode aangegeven hebt vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling noodzakelijk. Het openstaande bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Wanneer je aankomt zal de receptie hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Ga je lekker met de tent? Denk aan een vis-à-vis tent, familietent, daktent, tunneltent? Vergeet dan niet spullen als tafeltje en stoelen, hamer, tenttapijt, scheerlijnen, tentstokken, waslijn en wasknijpers, verlichting, voortent/luifel, slaapzakken, gasflessen. Neem je de caravan mee? Vergeet dan ook niet disselslot, levellers, kentekenbewijs, slingers, voortent, luifel, grondzeil, campinglamp, reserve waterpomp, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, disselweger. Denk ook aan lekkere warme kleding. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De afstand gerekend vanaf Utrecht is +/- 691 kilometer (7,5 uur reistijd). Via internet kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Bepaal de vertrekdatum en check scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Sjöstugans is een mooie Zweedse camping in Älmhult in de streek Kronobergs-Lan. Het is een middelgrote camping met 159 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 691 km. De gemiddelde reistijd is 7,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Zweedse Kroon (SEK). De spreektaal is Zweeds. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +46. De elektriciteit-spanning is 220 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een gemiddelde campingovernachting in dit gebied kost €24,75 per staplek. In Zweden zijn hedendaags 9 miljoen ingeschreven mensen. De nationale hoofdstad is Stockholm. Samenvatting religie: luthers (87%). Belangrijke luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Er zijn ook nationale feestdagen: 6 juni Nationale Dag. Zoek ook campingplekken in Sassari, Trégastel & Saint-Michel-Chef-Chef.

Naam campingCamping Sjöstugans
LandZweden
OmgevingKronoberg
PlaatsÄlmhult
Type campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken159 plaatsen
Afstand (via Utrecht)691 kilometer
Reistijd indicatie/td>7,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Sjöstugans

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping Sjöstugans? Deze accommodatie biedt diverse gunstig geprijsde staanplaatsen. Je huurt dan de kleine plekken van om en nabij de 20 m2. Perfect voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Normaliter met elektra (10 met 6 ampère) en watertappunt- en afvoer. De grote plekken vanaf 75 m2 geven extra comfort. en daarom ook geschikt voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Op deze vakantieplek betaal je gemiddeld genomen €24,75 voor een staplek p/ nacht. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerspullen, kosten voor tanken of laden, kosten voor eten en drinken en activiteiten. In het gedeelte hieronder bieden wij concrete tips voor een gunstige campingvakantie in Kronoberg.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (vanaf €17,75 per dag).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Sjöstugans zijn ideaal voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Onderstaand vergelijk je de belangrijkste kampeervormen inclusief de belangrijkste voordelen. Klik ook verder naar parken in de regio zoals: Camping Sjötorpet, Kosta Bad Och Camping of Camping Gökaskratt.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor belltent, opblaasbare tent, tunneltent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Ontdek ook andere delen van Kronobergs-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Sjöstugans

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping Sjöstugans boeken, of op een van de omliggende parken? In de opsomming hieronder geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van diverse soorten staplekken. Er is veel keuze, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  2. Vacanceselect: Voor vakanties voor het hele gezin.
  3. Eurocampings / ACSI: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  4. Allcamps: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  5. Suncamp Holidays: Erkende touroperator met jarenlang ervaring.
  6. ROAN: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  7. Eurocamp: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
  8. Rent-a-Tent: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  9. Vacansoleil: Boek je reis met goed voorwaarden.
  10. Booking.com: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
Tip: check ook de beschikbare campingreizen naar Kronobergs-Lan bij populaire reisbureaus zoals Corendon, Prijsvrij, TUI, D-reizen, Vakantiediscounter & Alltours, BeachCheck, Thomas Cook, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties.

Bekijk het actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Älmhult? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Je verblijft hier in een zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 6,1 graden celsius °C. Met om en nabij de 26,4 graden celsius is juli de heetste periode. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 2,0 graden. Een fijne kampeertijd is maart, juni en eind augustus. In de volgende opsomming tref je het 7-daagse weerbericht voor Älmhult .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De glooiende camping ligt op een schiereiland. Het terrein wordt omgeven door hoge loofbomen. De grasvelden met niet-afgebakende staanplaatsen bevinden zich onder enkele oude loofbomen. Er is een kookgelegenheid. Kanos zijn te huur. Bij slecht weer worden er in het hotel op de camping films vertoond voor zowel kinderen als volwassen. Er is een gemeentelijk, publiek strand met zwemsteiger, waterglijbaan, twee beachvolleybalvelden en twee toiletten. Het strand loopt geleidelijk af in het meer.

Bij wie kan ik camping Sjöstugans voordelig reserveren?

Camping Sjöstugans is een aangenaam recreatiepark in het Zweedse Älmhult. De dagtarieven liggen in lijn met campingplekken in de regio (vanaf €24,75 per plek, per dag). Zit je vast aan de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Je hebt dan vaak een lekker rustig plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Ben je flexibel? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Kronobergs-Lan. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op internationale campingketens zoals Capfun, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Alannia, First Camp & Campéole campings, Ciela Village, Orbitur, Huttopia, Flower Campings, LeadingCampings.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Kronoberg is een populair en veel gekozen reisdoel. Ontdek de prachtige natuur. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Zoals in het bos of aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Voorbeelden zijn hiken of mountainbiken. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. In dit gebied vind je toeristische steden waar je kennismaakt met de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Zweedse restaurants en proef de lokale snacks en lekkernijen. Rondom de kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en pinautomaten.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camping Sjöstugans is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie ligt op 691 km afstand van Utrecht. Dat is z’n 7,5 uur rijden. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Parkeerruimte is er voldoende. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. De adresgegevens van de camping (Bökhult 27) is te vinden op de website.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

We spreken over een middelgrote camping met op dit moment 159 verschillende plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 20 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 110 m2 voor families. het sanitair is dik in orde. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Een schaduwplek is op aanvraag. Lees in de voorwaarden wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie