anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camp Route 45 boeken

Camp Route 45 is een vaak geboekte sterren camping in het Zweedse Hammerdal, in de omgeving van Jämtland. Dit betreft heen kleine camping met grofweg 59 plaatsen. Een mooie kampeerplek voor families met jonge kids en een kleine vriendengroep. Het kampeerterrein is gemakkelijk te bereiken, heeft diverse (schaduwrijke) plekken met prima voorzieningen en faciliteiten. In het campingoverzicht vind je belangrijke details over het park en vergelijk je de handigste boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Hammerdal.

Aanbiedingen Camp Route 45 april 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met familie, kids of met je partner? Camp Route 45 reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke accommodatie ligt midden in het levendige Hammerdal. We vinden het terug in de regio Jämtland in Zweden. Het is heerlijk vertoeven op de gunstig gelegen staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Ons advies: boek ruim voor vertrekdatum. Veel bekende gezinscampings in Hammerdal zijn vaak al vroeg in het jaar vol. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camp Route 45 kampeer aanbieding. Alleen, let op: het komt steeds vaker voor dat dan de meeste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Check ook onze pagina met informatie over Slowakije.

  • Vakantiepark Route 45 is een prachtig sterren kampeerpark in Hammerdal, in het groene Jamtlands-Lan.
  • Lekker vrij in de natuur met de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, klantgericht personeel.
  • Check de campingwebsite en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camp Route 45 boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camp Route 45 en gerelateerde parken reserveer je voordelig en snel bij meer dan 10 gecertificeerde boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Hammerdal kunt vinden zijn: campingdirect.com en vacansoleil.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Dit kan per telefoon, via de mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Het kiezen van een campingplek

    Deze gezellige kleine camping heeft ongeveer 59 staplekken. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Zo heb je lekker ruime plaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je kunt ook gaan voor een kleine staanplaats, perfect voor de kleine kampeerder. Op en rondom deze accommodatie zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, tiny houses, bungalows.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies de aankomstdatum en ook de vertrekdag. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de zomervakantie of meivakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Op het moment dat je de staplek en het aantal nachten aangegeven hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het restant van het totaalbedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Bij aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Inpakken en vertrekken

    Tijd om in te pakken! Ga je op pad met de tent? Denk aan een pop-up tent, daktent, vis-à-vis tent, belltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn hamer, tafeltje en stoelen, grondzeil, scheerlijnen, tentstokken, gasflessen, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, kentekenbewijs, caravanspiegels, reserve waterpomp, bezem en stoffer en blik, campinglamp, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq. Warme kleding is ook erg belangrijk. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De afstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt +/- 1620 km (18 uur reistijd). Via de vakantiepark receptie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Voer de gewenste vertrekdatum in en achterhaal interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camp Route 45 is een aantrekkelijke Zweedse camping in Hammerdal in de regio Jamtlands-Lan. We noemen dit een kleine camping met om en nabij de 59 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 1620 km. De reistijd is ongeveer 18 uur. Je kan dingen afrekenen met de Zweedse Kroon (SEK). De spreektaal is Zweeds. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. De telefooncode is +46. Het net-voltage is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost €25,75 per 24 uur. In Zweden zijn plus minus 9 miljoen landgenoten. De hoofdstad is Stockholm. Mensen zijn hier qua religie luthers (87%). Voorbeelden van luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Let op: nationale feestdag is 6 juni Nationale Dag. Check ook kampeerplekken in Sondrio, Carta en Riom-ès-Montagnes.

Naam campingCamp Route 45
LandZweden
StreekJämtland
PlaatsHammerdal
Soort campingKleine camping
Aantal staplekken59 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1620 kilometer
Reistijd 18 uur

Goedkoop kamperen op Camp Route 45

Ga jij lekker goedkoop kamperen op Camp Route 45? Deze bestemming verhuurt verschillende staanplaatsen tegen een lage prijs. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 50 m2. Ideaal voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Normaal gesproken incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en een watertappunt. De grote staanplaatsen vanaf 70 m2 zijn extra groot en daarmee perfect voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Rondom deze plek rekenen campings ongeveer €25,75 per staplek, per dag. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerartikelen, brandstof, eten/drinken en andere uitstapjes. Onderstaand bieden wij praktische tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Jämtland.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (gemiddeld zo’n €18,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en boek niet te vroeg je reis.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Route 45 bieden voldoende ruimte voor je vouwwagen, tent, camper of caravan. In de opsomming hieronder vind je de diverse type staplekken en wat hiervan de voordelen zijn. Klik ook verder naar parken in de buurt zoals: Camping Vemdalens, Svegs Camping en Camping Apelviken.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor noktent, familietent, belltent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Tijdens de reis overnachten waar jij dat wilt.
  • Camper / kampeerauto: Super handig als je een rondreis gaat maken. Ontdek ook andere delen van Jamtlands-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Route 45

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camp Route 45 boeken, of op een van de omliggende parken? In het bijgaande gedeelte doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van diverse soorten staplekken. Het aanbod is enorm, je kunt supersnel filteren en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  2. Vacanceselect: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
  3. Eurocampings / ACSI: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  4. Allcamps: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  5. Suncamp Holidays: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  6. ROAN: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  7. Eurocamp: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  9. Vacansoleil: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  10. Booking.com: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
Tip: vergelijk ook de mooiste campingreizen naar Jamtlands-Lan bij grote landelijke reisbureaus zoals Corendon, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb, TUI of Alltours, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, BeachCheck.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Hammerdal? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 6,2 graden celsius °C. Met ongeveer 26,8 graden celsius is juli de heetste periode. De maand januari is flink kouder met gemiddeld 2,1 graden celsius. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen maart, juni en eind augustus. In het volgende lijstje tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Hammerdal .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Een smalle weg zorgt voor een tweedeling van de camping. Langs het terrein stroomt een visrijk riviertje. De staanplaatsen liggen aan de rivier en op een grasvlakte, grenzend aan de weg. Op het door bomen omzoomde terrein is een speeltuin en zwemvijver. Voor tentkampeerders zijn er kookfaciliteiten.

Op welke manier kan ik camping Route 45 goedkoop reserveren?

Camp Route 45 is een divers recreatiepark in het Zweedse Hammerdal. De kosten voor een overnachting liggen redelijk gelijk met accommodaties in de buurt (vanaf €25,75 per overnachting). Is de zomervakantie voor jou een must? Wacht dan niet te lang met boeken. Je hebt dan vaak een van de mooiere plekken en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Ben je flexibel? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via de website van de camping in Jamtlands-Lan. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden via populaire campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, First Camp, Capfun, Qualité campings, Alannia & Huttopia, Ciela Village, Campéole campings, Flower Campings, Sandaya, LeadingCampings.

Wat is er te doen in de buurt?

Jämtland is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Er is hier een prachtige natuur. Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Zowel aan het water als in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Bijvoorbeeld vissen of tafeltennissen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. Rondom deze plek ontdek je leuke steden waar je in contact komt met de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Zweedse speciaalzaken en proef de lokale keuken. Rondom de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camp Route 45 kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is te bereiken op 1620 kilometer van Utrecht. Dat komt neer op 18 uur reistijd. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Fyrån 210) kun je nakijken via de website.

Wat voor staplekken zijn er?

We spreken over een kleine camping met wel 59 staplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 20 m2 voor stelletjes, maar tevens speciale XL-plekken tot 105 m2 voor grote gezinnen. het sanitair is dik in orde. Er is stroom en een waterpunt. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie