anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Tampere Camping Härmälä boeken

Tampere Camping Härmälä is een vaak geboekte sterren camping in het Finse Tampere, in het bekende Pirkanmaa. Het betreft een zeer grote camping met plusminus 511 plaatsen. Een geschikte camping voor jonge gezinnen met kinderen en vrienden. Deze camping is mooi centraal gelegen, heeft prima staplekken en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. In ons overzicht bekijk je handige uitleg over het vakantiepark en vertellen wij over de meest gebruikte Nederlandse boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Tampere.

Aanbiedingen Tampere Camping Härmälä april 2024

Heerlijk ontspannen met jouw gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of met zijn tweetjes? Tampere Camping Härmälä reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke kampeerplek ligt in het gezellige Tampere. Het ligt in de regio Pirkanmaa in Finland. Het kampeerterrein herbert verschillende heerlijke staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Handig: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel van de beschikbare gezinscampings in Tampere zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Tampere Camping Härmälä kampeer aanbieding. Echter, het komt steeds vaker voor dat dan de mooiste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in Tsjechië.

  • Vakantiepark Tampere Härmälä is een veelzijdig sterren kampeerterrein in Tampere, in de omgeving West-Finland.
  • Heerlijke staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Tampere Camping Härmälä boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Tampere Camping Härmälä en verwante parken reserveer je heel eenvoudig via verschillende populaire boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Tampere bekijkt zijn: campings.com en glampings.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Dit kan via het telefoonnummer, per mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze populaire zeer grote camping heeft grofweg 511 kampeerplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Er is keuze uit extra ruime staplekken voor een grote caravan of camper. Andere mensen gaan liever voor een bescheiden staanplaats waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. In de buurt van het vakantiepark vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, tiny houses, groepsaccommodaties, bungalows, vakantiehuisjes, vakantieboerderij.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies een beschikbare aankomstdag en de dag van vertrek. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld de meivakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De tofste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 6 december Onafhankelijkheidsdag.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Op het moment dat je jouw staanplaats en het aantal dagen doorgegeven hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de meeste touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders is een aanbetaling nodig. Het openstaande bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging volgt per mail. Wanneer je de camping op rijdt moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je op vakantie met je eigen tent? Denk aan een daktent, noktent, tunneltent, koepeltent? Zorg dan in ieder geval voor haringen, tentstokken, scheerlijnen, tenttapijt, tafeltje en stoelen, luchtbed en pomp, slaapzakken, waslijn en wasknijpers, gasflessen, voortent/luifel. Van plan om met de caravan te gaan? Denk dan ook zeker aan caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, kentekenbewijs, disselweger, koffie en thee, waslijn, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 1321 km (14,5 uur onderweg). Door middel van Google Maps ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Klik op een vertrekdatum en bekijk actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Tampere Camping Härmälä is een mooie Finse camping in Tampere in de streek West-Finland. Dit is een zeer grote camping met 511 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 1321 kilometer. Calculeer een reistijd in van 14,5 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De plaatselijke taal is Fins, Zweedse. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +358. Het net-voltage is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost €25,25 per staplek. In Finland leven nu zo’n 5,3 miljoen bewoners. De hoofdstad is Helsinki. De belangrijkste religie is evangelisch, russisch orthodox. Aantrekkelijke luchthaven(s): Helsinki (HEL) en Rovaniemie (RVN). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 6 december Onafhankelijkheidsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeeropties in Uppsala, Le Monastère of Ondres.

Naam campingTampere Camping Härmälä
LandFinland
RegioPirkanmaa
PlaatsTampere
Type campingZeer grote camping
Aantal staanplaatsen511 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1321 kilometer
Reistijd indicatie/td>14,5 uur

Goedkoop kamperen op Tampere Camping Härmälä

In juli of augustus goedkoop kamperen op Tampere Camping Härmälä? Deze bestemming biedt ook staanplaatsen tegen een lage prijs. Je huurt dan de kleine plekken van ongeveer 50 m2. Bedoeld voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Normaal gesproken met elektra (10 – 16 ampère) met watertappunt. De XL-staplekken vanaf 110 m2 geven je extra ruimte en zodoende prettig voor een grotere caravan of camper. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is een van de goedkoopste vormen van vakantie. Op deze bestemming betaal je gemiddeld €25,25 per dag/nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerartikelen, kosten voor tanken of laden, uitgaven bij de supermarkt en andere uitstapjes. Bijgaand bieden wij de beste tips voor een gunstige campingvakantie in Pirkanmaa.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (doorgaans zo’n €17,25 per staanplaats, per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Tampere Härmälä zijn ruim opgezet, perfect voor jouw caravan, camper, tent of vouwwagen. Hieronder bekijk je de mogelijke type verblijfsvormen en wat hiervan de voordelen zijn. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Rauhalahti Holiday Centre, Camping Timitraniemi of Camping Nallikari.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor tunneltent, opblaasbare tent, pop-up tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden met voortent.
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van West-Finland en Finland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Tampere Härmälä

Ga voor een vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Tampere Camping Härmälä boeken, of op een omliggende camping? Onderstaand bekijk je onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. verschillende soorten kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  2. Vacanceselect: Veel beschikbaarheid op verschillende aankomstdatums.
  3. Eurocampings / ACSI: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  4. Allcamps: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  5. Suncamp Holidays: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  6. ROAN: Ruim aanbod met diverse staplekken en accommodaties.
  7. Eurocamp: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
  9. Vacansoleil: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  10. Booking.com: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
Tip: check ook het aanbod van campingreizen naar West-Finland bij nationale reisbureaus zoals TUI, Vakantiediscounter, Corendon, Prijsvrij, Sunweb & Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Thomas Cook, Suntip.

Weersverwachtingen

Deze zomer luxe kamperen in Tampere? Houd dan wel het weer in de gaten. Je hebt hier een landklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 6,1 graden. Met 26,6 graden °C is juli de warmste maand. De maand januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 0,0 graden. Een heerlijke reistijd is maart en augustus. In de volgende opsomming bekijk je het 7-daagse weerbericht voor Tampere .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Deels vlak, deels licht glooiend terrein aan het meer. De weg naar het strand deelt de camping in tweeen. Aan een kant liggen hutten en verharde plaatsen voor caravans en campers, aan de andere kant liggen plaatsen voor tenten en caravans onder hoge boomgroepen. Het zandstrand is 50 m lang en 10 m breed. Er is een zwemsteiger. Daggasten hebben toegang via de camping.

Waar en hoe kan ik camping Tampere Härmälä voordelig reserveren?

Tampere Camping Härmälä is een aantrekkelijk recreatiepark in het Finse Tampere. De dagtarieven liggen redelijk gelijk met andere parken in de regio (vanaf €25,25 per 24 uur). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Zo ben je zeker van een mooi centraal plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in West-Finland. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, First Camp, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, Qualité campings, Capfun of Orbitur, Flower Campings, Sandaya, LeadingCampings, Campéole campings, Ciela Village.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Pirkanmaa is een geweldig leuke vakantiebestemming. Ontdek de prachtige natuur. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Denk aan in het bos & aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Onder andere kanoën of mountainbiken. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de regio bezoek je gemoedelijke plaatsen waar je jezelf onderdompelt in de kenmerkende cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Finse ijssalons en proef de lokale keuken. Rondom de kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en kledingwinkels.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Tampere Camping Härmälä kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is te bereiken op 1321 kilometer vanaf Utrecht. Dit is ongeveer 14,5 uur reizen in de auto. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres voor navigatie naar de camping (Leirintäkatu 8) is online op te vragen.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

We spreken over een zeer grote camping met zo’n 511 overnachtingsplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 35 m2 voor een kleine tent, maar tevens extra grote plekken tot 115 m2 voor families. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Informeer bij eigenaar of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie