anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Rauhalahti Holiday Centre boeken

Rauhalahti Holiday Centre is een geliefde sterren camping in het Finse Kuopio, in het natuurrijke Nordsavo. Het gaat om een zeer grote camping met om en nabij de 520 plaatsen. Een leuke kampeerplek voor gezinnetjes en een kleine vriendengroep. De camping heeft een centrale ligging, heeft fijne staanplaatsen met prima voorzieningen en faciliteiten. Hier lees je bruikbare tips en weetjes over het vakantiepark en vergelijk je de handigste boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Kuopio.

Aanbiedingen Rauhalahti Holiday Centre april 2024

Een welverdiende vakantie met het hele gezin, peuters en kinderen of met een vriendengroep? Rauhalahti Holiday Centre reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Dit kindvriendelijke park is gesitueerd in het schitterende Kuopio. Het ligt midden in de regio Nordsavo in Finland. Je kunt kiezen uit verschillende zeer betaalbare staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Let op: wacht niet te lang met boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Kuopio zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Rauhalahti Holiday Centre kampeer aanbieding. Alleen, het komt steeds vaker voor dat dan de gunstigste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Check ook onze pagina met informatie over Kamperen in Slovenië.

  • Vakantiepark Rauhalahti Holiday Centre is een prachtig sterren kampeerpark in Kuopio, in de omgeving van Oost-Finland.
  • Gunstig gelegen staplekken voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel is erg vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Rauhalahti Holiday Centre boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Rauhalahti Holiday Centre en soortgelijke accommodaties reserveer je gemakkelijk bij meerdere populaire boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in Kuopio kunt boeken zijn: roan.nl en villatent.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de e-mail of via de website van de campinghouder.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze populaire zeer grote camping heeft grofweg 520 plekjes. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Zo heb je extra ruime staplekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Anderen prefereren juist een wat meer intieme en kleine campingplek, perfect voor de kleine kampeerder. Nabij het vakantiepark zijn er ook wat meer luxe stacaravans, tiny houses, bungalows, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes.

  3. Kies reisperiode

    Kies een gewenste aankomstdatum en ook de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld de zomervakantie of meivakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De tofste plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is er veel interesse in de staplekken. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 6 december Onafhankelijkheidsdag.

  4. Afronden en betalen

    Op het moment dat je jouw staplek hebt samengesteld vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het overige bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Op de dag dat je aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Kampeer je in een tent? Zoals een tunneltent, daktent, vis-à-vis tent, koepeltent? Denk dan aan zaken als hamer, parasol, scheerlijnen, grondzeil, tafeltje en stoelen, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, gasflessen. Van plan om met de caravan te gaan? Spullen waar je dan om moet denken zijn disselslot, rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, levellers, kentekenbewijs, disselweger, koffie en thee, waslijn, campingstoel en inklaptafel, campinglamp. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt plusminus 1509 km (16,5 uur rijden). Via de vakantiepark receptie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en check interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Rauhalahti Holiday Centre is een leuke Finse camping in Kuopio in de streek Oost-Finland. We noemen dit een zeer grote camping met wel 520 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1509 km. De gemiddelde reistijd is 16,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Fins, Zweedse. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +358. Het net-voltage is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een standaard campingovernachting in dit gebied kost +/- €25,25 per overnachting. In Finland zijn ongeveer 5,3 miljoen ingeschreven inwoners. De hoofdstad is Helsinki. Beschrijving van de religie: evangelisch, russisch orthodox. Landelijke luchthaven(s): Helsinki (HEL) en Rovaniemie (RVN). Er zijn ook nationale feestdagen: 6 december Onafhankelijkheidsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeeropties in Albacete, Chemillé en Flagnac.

Naam campingRauhalahti Holiday Centre
LandFinland
StreekNordsavo
PlaatsKuopio
Type campingZeer grote camping
Aantal plaatsen520 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1509 kilometer
Huidige reistijd 16,5 uur

Goedkoop kamperen op Rauhalahti Holiday Centre

Wil jij graag goedkoop kamperen op Rauhalahti Holiday Centre? Deze accommodatie verschaft diverse gunstige staplekken. Het betreft de kleine plekken van ongeveer 20 m2. Voldoende voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Meestal met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en water. De grote plekken vanaf 120 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarmee ook geschikt voor een grote familietent, camper of caravan. Met je eigen tent of caravan kamperen is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In dit gebied betaal je als kampeerder zo’n €25,25 per nacht. Daarbij komen nog kosten zoals kampeeruitrusting, vervoer, eten/drinken en activiteiten. In het stukje hieronder delen wij nuttige tips voor een voordelige campingvakantie in Nordsavo.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al voor €17,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Rauhalahti Holiday Centre zijn uitermate geschikt voor tent, caravan, camper of vouwwagen. In de opsomming hieronder vind je de verschillende soorten staanplaatsen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Timitraniemi, Camping Nallikari & Camping Napapiirin Saarituvat.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor familietent, koepeltent, noktent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Super handig als je een rondreis gaat maken. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Oost-Finland en Finland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Rauhalahti Holiday Centre

Reserveer met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Rauhalahti Holiday Centre boeken, of op een omliggende camping? In het stukje hieronder vergelijk je onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. verschillende soorten kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, het is gebruiksvriendelijk en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  2. Vacanceselect: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  3. Eurocampings / ACSI: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  4. Allcamps: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  5. Suncamp Holidays: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  6. ROAN: Ideale plekken voor een camper, caravan, tent of vouwwagen.
  7. Eurocamp: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
  8. Rent-a-Tent: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
  9. Vacansoleil: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  10. Booking.com: Eenvoudig en snel online betalen.
Tip: zie ook last-minute campingreizen naar Oost-Finland bij erkende reisbureaus zoals Corendon, Sunweb, D-reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter en Alltours, BeachCheck, Suntip, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook.

Lokaal weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Kuopio? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Je hebt hier het landklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 6,2 graden celsius °C. Met gemiddeld 26,7 graden is juli de heetste periode. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 0,0 graden. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode maart en augustus. In de volgende opsomming vind je het 7-daagse weerbericht voor Kuopio .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en 7-daagse verwachting

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Het parkachtig aandoende terrein ligt in een bosrijke omgeving. Twee velden hebben afgebakende, halfverharde plaatsen voor caravans en campers, die zijn voorzien van water en elektra. De overige, glooiende velden zijn gereserveerd voor tenten. Er zijn een zandstrand met zwemsteiger en een sauna. Naast de camping liggen diverse sportfaciliteiten.

Waar kan ik camping Rauhalahti Holiday Centre voordelig reserveren?

Rauhalahti Holiday Centre is een heerlijk recreatiepark in het Finse Kuopio. De kosten zijn redelijk gelijk aan omliggende parken (vanaf €25,25 per staplek, per dag). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi schaduwrijke plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren via de ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Oost-Finland. Check ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Alannia, Qualité campings, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, First Camp + Ciela Village, Campéole campings, Huttopia, LeadingCampings, Flower Campings, Sandaya.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Nordsavo is een fantastische vakantieplek. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Zoals in het bos of aan het water. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Onder andere voetballen of tafeltennissen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de omgeving zijn er levendige dorpen waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur en gebruiken. Breng ook een bezoek aan de lokale Finse bakkerijen en probeer de lokale specialiteiten. In het gebied van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Rauhalahti Holiday Centre is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie is gelegen op 1509 km reisafstand van Utrecht. Dit betekent 16,5 uur reistijd. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het volledige adres van de camping (Rauhankatu 3) kan je bekijken via internet.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We spreken over een zeer grote camping met ongeveer 520 staplekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Er zijn kleine plekken tot circa 30 m2 (perfect voor twee), maar daarnaast speciale XL-plekken tot 105 m2 voor gezinnen met kinderen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Check ook even of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie