anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Penisola Verde boeken

Camping Penisola Verde is een heerlijk gelegen 3 sterren camping in het Italiaanse Calceranica al Lago, gelegen in de regio Trento. Het betreft een middelgrote camping met ongeveer 129 plaatsen. Een geschikte uitvalsbasis voor families met jonge kinderen en wandelaars en fietsers. Het kampeerterrein heeft prima toegangswegen, heeft prachtige staplekjes die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Hier bekijk je relevante info over dit verblijf en vergelijk je de beste boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Calceranica al Lago.

Aanbiedingen Camping Penisola Verde april 2024

Even heerlijk genieten met het hele gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of met een groep vrienden? Camping Penisola Verde reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Deze kindvriendelijke bestemming is gelegen in het aantrekkelijke Calceranica al Lago. Het is gelegen in de regio Trento in Italië. Het is heerlijk vertoeven op de ruime staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Belangrijk: boek ruim voor vertrekdatum. Veel van de gezinscampings in Calceranica al Lago zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Penisola Verde kampeer aanbieding. Maar, de kans is groot dat de mooiste staanplaatsen dan al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Bekijk ook meer informatie over Kamperen in Polen.

  • Vakantiepark Penisola Verde is een heerlijk 3 sterren kampeerpark in Calceranica al Lago, in de regio Trentino-Alto-Adige.
  • Je kunt hier kamperen met jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Een prettige ligging in het groen, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Check de campingwebsite voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Penisola Verde boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Penisola Verde en soortgelijke plekken reserveer je goedkoop en eenvoudig bij een aantal gebruiksvriendelijke boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere waar je gunstige, en soms ook 5-sterren campings in Calceranica al Lago kunt vinden zijn: campings.nl & vakantiediscounter.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan per telefoon, per mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze middelgrote camping heeft grofweg 129 staplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Er zijn mooie grote plaatsen die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Andere kampeerders houden juist van een kleine staanplaats, perfect voor de kleine kampeerder. Nabij deze plek zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, bungalows, tiny houses, chalets.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies een beschikbare aankomstdag en de dag van vertrek. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de meivakantie of zomervakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De tofste plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de kampeerplekken gewild. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Boeken en betalen

    Wanneer je jouw staplek hebt samengesteld kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms moet je eerst een aanbetaling doen. Het openstaande bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Op de dag van aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Een inpaklijst maken

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Kampeer je in een tent? Bijvoorbeeld een familietent, koepeltent, daktent, noktent? Denk dan sowieso aan tentstokken, hamer, haringen, tenttapijt, tafeltje en stoelen, luchtbed en pomp, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox, gasflessen, kooktoestel en kookgerei. Ga je met een caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn slingers, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, campinglamp, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp, bezem en stoffer en blik. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht is zo’n 920 km (10 uur onderweg). Door middel van Google Maps kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Klik op een vertrekdatum en doorzoek scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Penisola Verde is een leuke Italiaanse camping in Calceranica al Lago in de omgeving van Trentino-Alto-Adige. Dit is een middelgrote camping met om en nabij de 129 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 920 kilometer. De gemiddelde reistijd is 10 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De lokale taal is Italiaans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van F+L. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +39. De elektra-spanning is 220 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze omgeving kost plus minus €37,25 per dag. In Italië leven hedendaags 58 miljoen landgenoten. De landelijke hoofdstad is Rome. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Er zijn ook nationale feestdagen: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Check ook campingplekken in Livorno, Saint-Boil of Skive.

Naam campingCamping Penisola Verde
LandItalië
GebiedTrento
PlaatsCalceranica al Lago
Type campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken129 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)920 kilometer
Reistijd 10 uur

Goedkoop kamperen op Camping Penisola Verde

Deze zomer goedkoop kamperen op Camping Penisola Verde? Deze accommodatie heeft meerdere goedkope staanplaatsen. Hiervoor zijn er de kleine plekken van om en nabij de 30 m2. Bedoeld voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Meestal met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en waterput. De grote plekken vanaf 85 m2 geven extra comfort. en zodoende handig voor een grotere caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In deze regio rekenen campings ongeveer €37,25 per staplek, per dag. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeerartikelen, tolwegen, brandstof, boodschappen en excursies. Hieronder geven wij jou praktische tips voor een voordelige campingvakantie in Trento.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (gemiddeld zo’n €23,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Kies jouw staplek en accommodatie

Kampeerplekken op camping Penisola Verde zijn doorgaans geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Hieronder beschrijven wij in het kort de belangrijkste verblijfsvormen met daarbij ook de voordelen. Zoek ook naar parken in de buurt zoals: Waldcamping Naturns, Camping I Tre Moschettieri of Camping Al Pescatore.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor noktent, tunneltent, vis-à-vis tent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Trentino-Alto-Adige en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: De luxe van huis maar dan lekker in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Penisola Verde

Boek met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camping Penisola Verde boeken, of een gerelateerde camping? In het stukje hieronder doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze en vergelijkbare kampeerplekken. Het aanbod is enorm, je kunt eenvoudig zoeken en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  2. Vacanceselect: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  4. Allcamps: Ideale plekken voor een camper, caravan, tent of vouwwagen.
  5. Suncamp Holidays: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  6. ROAN: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  7. Eurocamp: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  8. Rent-a-Tent: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  9. Vacansoleil: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  10. Booking.com: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
Tip: bekijk ook eens de beschikbare campingreizen naar Trentino-Alto-Adige bij erkende reisbureaus zoals Sunweb, Corendon, TUI, D-reizen, Vakantiediscounter of BeachCheck, Suntip, Reisknaller, Alltours, de Jong Intra Vakanties.

Actuele weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Calceranica al Lago? Houd rekening met het weer! Deze omgeving wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 19,1 graden. Met zo’n 33,2 graden °C is augustus de maand waar het hier het warmst wordt. De maand januari is flink kouder met gemiddeld 14,1 °C. Een aanbevolen reisperiode is april t/m juni, september en oktober. Hierna bekijk je het 7-daagse weerbericht voor Calceranica al Lago .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De camping grenst direct aan het meer van Caldonazzo en heeft een eigen strand. Een kleine trein passeert de camping alleen overdag, 2 maal per uur. De bar met terras aan het meer verkoopt ook een beperkt assortiment aan levensmiddelen, zoals brood en melk. In juli en augustus is er een buspendel naar en van de discotheek. Er is een kiezelstrand van ca. 80 m lang en maximaal 20 m breed met twee zwemsteigers.

Bij wie kan ik camping Penisola Verde voordelig boeken?

Camping Penisola Verde is een veelzijdig recreatiepark in het Italiaanse Calceranica al Lago. De kosten zijn ongeveer gelijk aan kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €37,25 voor een staanplaats per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een lekker rustig plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Kan jij op elk moment weg? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren middels de site van ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Trentino-Alto-Adige. Check ook de accommodaties op bekende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs, First Camp, Qualité campings, Alannia & Campéole campings, Flower Campings, Orbitur, Ciela Village, LeadingCampings, Huttopia.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Trento is een plek waar veel kampeerders graag komen. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Zoals in het bos of aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Denk aan voetballen of golfen. In de regio is er ook een zwembad. In de omgeving bestaan gemoedelijke plekjes waar je kennismaakt met de kenmerkende cultuur. Vergeet ook niet de lokale Italiaanse slagerijen en vraag naar typische lokale lekkernijen. Rondom de kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en andere handige winkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Penisola Verde is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 920 km vanaf Utrecht. Dat komt neer op 10 uur reistijd met de auto. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Via Penisola Verde 5) check je vooraf nog even op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met nu 129 campingplekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 25 m2 (perfect voor twee), maar ook de wat grotere plekken tot 115 m2 voor gezinnen met kinderen. Het aanbod van sanitair is prima. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Schaduwplekken op aanvraag. Bekijk de boekingsvoorwaarden wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie