anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Waldcamping Naturns boeken

Waldcamping Naturns is een moderne 4 sterren camping in het Italiaanse Naturns/Naturno, in het bijzondere Bolzano. Dit betreft heen middelgrote camping met in 2024 zo’n 167 plaatsen. Een heerlijke stek voor gezinnen met kinderen maar ook zeker voor senioren. Het park is uitstekend bereikbaar, heeft nette plekken met genoeg vermaak voor de kids. Op deze pagina lees je belangrijke informatie over het kampeerterrein en informeren wij jou over de meest gebruikte Nederlandse boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Naturns/Naturno.

Aanbiedingen Waldcamping Naturns april 2024

Lekker genieten met jouw gezin, kids of lekker samen? Waldcamping Naturns reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke park is gesitueerd in het prachtige Naturns/Naturno. Het is gelegen in het populaire Bolzano in Italië. Je hebt de keuze uit voordelige staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Let op: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Het merendeel van de gezinscampings in Naturns/Naturno zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt kiezen voor een last-minute Waldcamping Naturns kampeer aanbieding. Maar, in de praktijk is het vaak zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Bekijk ook meer informatie over Slowakije.

  • Vakantiepark Naturns is een fantastisch 4 sterren park in Naturns/Naturno, in het unieke Trentino-Alto-Adige.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Gunstig gelegen, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Waldcamping Naturns boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Waldcamping Naturns en omliggende parken reserveer je heel eenvoudig via meer dan 10 klantgerichte boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Naturns/Naturno kunt boeken zijn: campings.nl & rent-a-tent.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan middels een belletje, via het mailadres (zie website) of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze populaire middelgrote camping heeft om en nabij de 167 campingplekken. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Zo heb je mooie grote kampeerplekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Andere kampeerders houden juist van een knusse staplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. In de buurt van het park zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantiehuisjes, bungalows, tiny houses, groepsaccommodaties, chalets.

  3. Aankomst en vertrek

    Selecteer de dag van aankomst en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. Veel staplekken zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt gekozen moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de grote Nederlandse touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het openstaande bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging volgt per mail. Wanneer je aankomt zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je met de tent? Bijvoorbeeld een vis-à-vis tent, daktent, belltent, tunneltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tentstokken, tenttapijt, parasol, haringen, scheerlijnen, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei, verlichting, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp. Op pad met de caravan? Vergeet dan ook niet kentekenbewijs, levellers, rubberen hamer, slingers, disselslot, reserve waterpomp, waslijn, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 840 km (9 uur reistijd). Van de reisorganisatie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Bepaal de vertrekdatum en vind gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Waldcamping Naturns is een veel gekozen Italiaanse camping in Naturns/Naturno die gelegen is in Trentino-Alto-Adige. Dit is een middelgrote camping met om en nabij de 167 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 840 km. De gemiddelde reistijd is 9 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De voertaal is Italiaans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: F+L. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +39. De elektriciteit-spanning is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in deze regio kost zo’n €38,75 per staplek. In Italië zijn nu zo’n 58 miljoen inwoners. De nationale hoofdstad is Rome. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Let op: nationale feestdag is 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Zoek ook kampeerplaatsen in Pisa, Gignac of Tjele-Viborg.

Naam campingWaldcamping Naturns
LandItalië
StreekBolzano
PlaatsNaturns/Naturno
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken167 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)840 kilometer
Reistijd 9 uur

Goedkoop kamperen op Waldcamping Naturns

Wil jij graag goedkoop kamperen op Waldcamping Naturns? Dit park heeft diverse voordelige staanplaatsen. Je huurt dan de kleine plekken van plusminus 50 m2. Bedoeld voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Vaak met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en waterput/watertappunt. De grote staanplaatsen vanaf 120 m2 zijn mooi ruim opgezet en zodoende handig voor een grotere caravan of camper. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In deze streek rekent men gemiddeld €38,75 per overnachting. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerspullen, tankkosten, laadkosten, uitgaven bij de supermarkt en overige tripjes. Hieronder geven wij jou 6 tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Bolzano.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (doorgaans zo’n €24,25 per dag).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Naturns zijn perfect voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Bijgaand vind je de verschillende kampeervormen met daarbij ook de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de regio zoals: Camping I Tre Moschettieri, Camping Al Pescatore en Camping Passeier Meran.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor koepeltent, vis-à-vis tent, opblaasbare tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden met voortent.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Trentino-Alto-Adige en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Naturns

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Waldcamping Naturns boeken, of op een van de omliggende parken? Onderstaand bespreken we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  2. Vacanceselect: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  3. Eurocampings / ACSI: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  4. Allcamps: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
  5. Suncamp Holidays: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  6. ROAN: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  7. Eurocamp: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  8. Rent-a-Tent: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
  9. Vacansoleil: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  10. Booking.com: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
Tip: check ook alle campingreizen naar Trentino-Alto-Adige bij Nederlandse reisbureaus zoals TUI, Prijsvrij, D-reizen, Sunweb, Corendon & Alltours, BeachCheck, Suntip, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller.

Het weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Naturns/Naturno? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Je hebt hier een mediterraan klimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 19,3 graden. Met zo’n 33,6 graden celsius is augustus de meest warme periode. De maand januari is echter de meest koude met gem. 14,3 graden celsius. Een heerlijke comfortabele reisperiode is april t/m juni, september en oktober. In de volgende opsomming kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Naturns/Naturno .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

Vragen rondom jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De licht glooiende camping ligt aan de rand van de bebouwde kom, tegen een bosrand. De staanplaatsen op het afwisselend ingerichte terrein hebben uitzicht op de bergen in de omgeving. De plaatsen zijn deels verhard met kiezel. Naast de camping ligt een voor gasten gratis toegankelijk mountainbiketrainingscentrum. Groepen motorrijders zijn niet toegestaan.

Hoe en waar kan ik camping Naturns goedkoop boeken?

Waldcamping Naturns is een mooie recreatiepark in het Italiaanse Naturns/Naturno. De actuele kosten zijn te vergelijken met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €38,75 per staanplaats, per dag). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi schaduwrijke plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Kan jij op elk moment weg? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Trentino-Alto-Adige. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op uitstekende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Alannia, Yelloh! Village, Capfun, Aquadis Loisirs of Flower Campings, Ciela Village, Huttopia, Orbitur, LeadingCampings, Sandaya.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Bolzano is een plek waar veel kampeerders graag komen. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Voorbeelden zijn varen of crossfit. In de regio is er ook een zwembad. Rondom deze plek bekijk je authentieke plekken waar je kennismaakt met de regionale cultuur. Bezoek ook eens de typische Italiaanse restaurants en probeer de lokale streekgerechten. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en bioscopen.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Waldcamping Naturns heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 840 km van Utrecht. Dit houdt in 9 uur reistijd met de auto. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. De adresgegevens van de camping (Dornsbergweg 8) vind je op de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met circa 167 verschillende plekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 45 m2 voor 2 personen, maar tevens wat grotere comfortplekken tot 120 m2 voor 4 – 6 personen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Een schaduwplek is op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie