anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Badsta Camping boeken

Badsta Camping is een heerlijk gelegen 2 sterren camping in het Zweedse Storfors, in het welbekende Värmland. Een moderne kleine camping met ongeveer 41 plaatsen. Een leuke kampeerplek voor jonge gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. Deze plek is gemakkelijk te bereiken, heeft diverse (schaduwrijke) campingplekken en er zijn voldoende voorzieningen. Op onze camping-vergelijker bekijk je relevante tips over dit verblijf en ontdek je populaire boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Storfors.

Aanbiedingen Badsta Camping april 2024

Heerlijk ontspannen met het gezin, kinderen of met vrienden? Badsta Camping reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke park is een van de hotspots in het natuurrijke Storfors. We vinden het terug in de regio Värmland in Zweden. Het kampeerterrein herbert verschillende zeer betaalbare staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Handig: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Een deel van de gezinscampings in Storfors zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Badsta Camping kampeer aanbieding. Maar, je ziet meer en meer dat de mooiste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Check ook onze pagina met informatie over Kamperen in Luxemburg.

  • Vakantiepark Badsta is een heerlijk 2 sterren recreatiepark in Storfors, in de omgeving van Varmlands-Lan.
  • Lekker vrij in de natuur met een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Ga naar de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Badsta Camping boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Badsta Camping en omliggende parken reserveer je voordelig en snel bij meerdere Nederlandse boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Storfors kunt vinden zijn: vacansoleil.nl en villatent.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Dit kan telefonisch, met behulp van een mailtje of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze erkende kleine camping heeft om en nabij de 41 kampeerplekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Veel kampeerders houden van mooie grote staanplaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je kunt ook kiezen voor een fijnschalige kampeerplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Rondom het park het vakantiepark zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, tiny houses, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, bungalows, chalets.

  3. Kies reisperiode

    Kies een beschikbare aankomstdag en de gewenste dag van vertrek. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan op tijd. De mooiste plekjes zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de kampeerplekken gewild. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Indien je jouw plek en periode hebt geselecteerd moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het openstaande bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de dag dat je aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Paklijst voor kamperen

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Kampeer je in een tent? Wellicht met een belltent, daktent, koepeltent, piramide tent? Denk dan aan zaken als haringen, parasol, grondzeil, tentstokken, hamer, waslijn en wasknijpers, slaapzakken, voortent/luifel, koelkast/koelbox, verlichting. Op pad met de caravan? Let dan ook op spullen zoals slingers, caravanspiegels, rubberen hamer, levellers, voortent, luifel, grondzeil, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel, waslijn, disselweger. Zorg ook voor warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand vanaf Utrecht bedraagt zo’n 1076 km (12 uur rijden). Via internet is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Kies vertrekdatum en achterhaal aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Badsta Camping is een geweldige Zweedse camping in Storfors in de gemeente Varmlands-Lan. Het wordt beschreven als een kleine camping met wel 41 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 1076 kilometer. De gemiddelde reistijd is 12 uur. In dit gebied kun je betalen met de Zweedse Kroon (SEK). De plaatselijke taal is Zweeds. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. De telefooncode is +46. Het net-voltage is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze omgeving kost +/- €25,75 per dag. In Zweden bevinden zich zo’n 9 miljoen ingeschreven bewoners. De hoofdstad van dit land is Stockholm. Samenvatting religie: luthers (87%). Belangrijke luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 6 juni Nationale Dag. Doorzoek ook ons aanbod kampeerplekken in Hessen, Roquebillière en Remoulins.

Naam campingBadsta Camping
LandZweden
OmgevingVärmland
PlaatsStorfors
Type campingKleine camping
Aantal plekken41 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1076 kilometer
Reistijd 12 uur

Goedkoop kamperen op Badsta Camping

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Badsta Camping? Deze plek biedt verschillende goedkope staplekken. Je huurt dan de kleinschalige plekken van plusminus 35 m2. Ruim genoeg voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Meestal met elektra (10 met 6 ampère) met watertappunt dichtbij. De grote plekken vanaf 110 m2 geven extra comfort. en daarom een uitkomst voor een grotere caravan of camper. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Op deze vakantiebestemming is de prijs ongeveer €25,75 per staanplaats, per dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerartikelen, autokosten, uitgaven bij de supermarkt en excursies of activiteiten. In het gedeelte hieronder check je een aantal handige tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Värmland.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (vanaf €18,25 per dag/nacht).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Badsta zijn doorgaans geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte delen we de diverse verblijfsvormen en welke voordelen daarbij horen. Vind ook parken in de omgeving zoals: Byns Camping, Camping Rullsands & Camping Gräsöbaden.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor familietent, noktent, vis-à-vis tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Varmlands-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Badsta

Ontdek vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Badsta Camping boeken, of op een soortgelijk park? In het bijgaande stukje check je onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar veel kampeerplekken en staplaatsen. Er is veel keuze, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  2. Vacanceselect: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  3. Eurocampings / ACSI: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
  4. Allcamps: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  5. Suncamp Holidays: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  6. ROAN: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  7. Eurocamp: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  8. Rent-a-Tent: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  9. Vacansoleil: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  10. Booking.com: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
Tip: analyseer ook het aanbod van campingreizen naar Varmlands-Lan bij nationale reisbureaus zoals Corendon, Prijsvrij, Vakantiediscounter, TUI, D-reizen en Alltours, Thomas Cook, BeachCheck, Reisknaller, Suntip.

Lokaal weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Storfors? Check dan vooraf wel even het weer. Je hebt hier het zeeklimaat en landklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 6,1 graden celsius. Met om en nabij de 26,5 °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De periode januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 2,0 °C. Een heerlijke reistijd is maart, juni en eind augustus. In onderstaand schema ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Storfors .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Op 300 m van het Mogsjonmeer ligt deze vlakke camping. De gras- en gravelvelden worden van elkaar gescheiden door bomen. Er zijn veel vaarmogelijkheden vanaf de camping over zowel de meren als de kanalen in de omgeving. Er zijn Canadese kanos en kajaks te huur. Tevens verzorgt de camping meerdaagse kano- en kajaktochten. Op 100 m van de camping is een zandstrand met een ligweide en een door steigers afgezet zwemgedeelte met een zwemponton.

Hoe kan ik camping Badsta goedkoop boeken?

Badsta Camping is een ideaal gelegen recreatiepark in het Zweedse Storfors. De prijzen liggen in lijn met vakantieparken in de buurt (vanaf €25,75 per dag). Zit je vast aan de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Varmlands-Lan. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op goede campingketens zoals Capfun, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Aquadis Loisirs, First Camp, Qualité campings & Flower Campings, Ciela Village, Sandaya, Orbitur, Campéole campings, Huttopia.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Värmland is een geliefde vakantiebestemming. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Denk aan paardrijden of racefietsen. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de omgeving bestaan authentieke stadjes waar je kennismaakt met de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Zweedse horeca en probeer de lokale streekgerechten. In het gebied van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en banken.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Badsta Camping is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie is gelegen op 1076 km afstand van Utrecht. Dat is z’n 12 uur autorijden. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het adres van de camping (Bächvägen 36) vind je ook op de site.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Dit is een kleine camping met ongeveer 41 staplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 20 m2 voor stelletjes, maar tevens extra grote plekken tot 90 m2 voor families. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. Er zijn ook voldoende stroom en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Check ook even of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie