anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Valdemarsviks Camping & Stugor boeken

Valdemarsviks Camping & Stugor is een moderne 2 sterren camping in het Zweedse Valdemarsvik, in het veelzijdige Östergötland. We omschrijven dit als een middelgrote camping met grofweg 74 plaatsen. Een heerlijke locatie voor jonge kinderen en ouderen. Deze camping is uitstekend bereikbaar, heeft ruim opgezette kampeerplekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. Hier geven we handige gegevens en info over deze vakantiebestemming en verwijzen we je naar de meest gebruiksvriendelijke boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Valdemarsvik.

Aanbiedingen Valdemarsviks Camping & Stugor april 2024

Even heerlijk genieten met je gezin, peuters en kinderen of met zijn tweetjes? Valdemarsviks Camping & Stugor reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke park is een van de mooiste plekjes in het schitterende Valdemarsvik. Het is gelegen in het populaire Östergötland in Zweden. Je kunt kiezen uit ruime staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Tip: boek op tijd. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in Valdemarsvik zijn meestal al snel volgeboekt. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Valdemarsviks Camping & Stugor kampeer aanbieding. Alleen, let op: we zien vaak dat de meest gewilde staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Nederland.

  • Vakantiepark Valdemarsviks & Stugor is een heel populair 2 sterren park in Valdemarsvik, in het unieke Ostergotlands-Lan.
  • Gunstig gelegen staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Check de campingwebsite voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Valdemarsviks Camping & Stugor boeken

  1. Kies een boekingssite

    Valdemarsviks Camping & Stugor en verwante parken reserveer je voordelig en snel bij verschillende klantgerichte boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Valdemarsvik kunt reserveren zijn: suncamp.nl en pitchup.com. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan telefonisch, door het sturen van een mailtje of via de boekingsmodule op de website.

  2. Campingplek kiezen

    Deze fraaie middelgrote camping heeft ongeveer 74 campingplekken. Er is voor elke kampeerder wat wils. Je kunt kiezen voor mooie grote kampeerplekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Je kunt ook kiezen voor een knusse campingplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Rondom het park deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, vakantiehuisjes, bungalows, chalets, tiny houses, groepsaccommodaties.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies een gewenste aankomstdatum en de vertrekdag. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Dit kan zijn de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. De leukste plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen zijn de kampeerplekken gewild. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Indien je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt geselecteerd moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de grote Nederlandse touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings moet je eerst een aanbetaling doen. Het openstaande bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Wanneer je aankomt moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Je vakantie gaat bijna beginnen! Ga je met de tent? Wellicht met een familietent, noktent, piramide tent, daktent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere hamer, tafeltje en stoelen, tentstokken, scheerlijnen, tenttapijt, luchtbed en pomp, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox. Ga je met een caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als caravanspiegels, kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, haringen en scheerlijnen, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel, campinglamp, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 893 kilometer (10 uur rijden). Via internet ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Vind geschikte vertrekdatum en spot interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Valdemarsviks Camping & Stugor is een interessante Zweedse camping in Valdemarsvik in de buurt van Ostergotlands-Lan. Dit is een middelgrote camping met zo’n 74 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 893 kilometer. De reistijd is ongeveer 10 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Zweedse Kroon (SEK). De plaatselijke taal is Zweeds. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Het netnummer is +46. De stroom voltage is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gewone campingovernachting in dit gebied kost +/- €25,25 per overnachting. In Zweden bevinden zich plus minus 9 miljoen mensen. De landelijke hoofdstad is Stockholm. Samenvatting religie: luthers (87%). Goede luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Er zijn ook nationale feestdagen: 6 juni Nationale Dag. Bekijk ook kampeermogelijkheden in Tyrone, Cheverny & Ribe.

Naam campingValdemarsviks Camping & Stugor
LandZweden
GebiedÖstergötland
PlaatsValdemarsvik
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen74 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)893 kilometer
Actuele reistijd 10 uur

Goedkoop kamperen op Valdemarsviks Camping & Stugor

Binnenkort goedkoop kamperen op Valdemarsviks Camping & Stugor? Dit park verschaft allerlei voordelige staanplaatsen. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van om en nabij de 35 m2. Heel geschikt voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. In de regel met elektra (10 met 6 ampère) en waterput/watertappunt. De grotere plekken vanaf 100 m2 zijn extra groot en zijn ook geschikt voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In deze streek betaal je als kampeerder zo’n €25,25 per overnachting. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerspullen, tankkosten, laadkosten, kosten voor eten en drinken en dagjes uit. In het gedeelte hieronder bieden wij nuttige tips voor een gunstige campingvakantie in Östergötland.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (al voor €17,75 per dag/nacht).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Valdemarsviks & Stugor zijn doorgaans geschikt voor tent, camper, caravan of camper. In het stukje hieronder bekijk je de verschillende type verblijfsvormen met de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de regio zoals: Nordic Camping Glyttinge, Camping Gustavsvik en Nordic Camping Nora.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor belltent, daktent, familietent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Ontdek ook andere delen van Ostergotlands-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Bij aankomst staat alles voor je klaar in je eigen vakantiehuisje (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Valdemarsviks & Stugor

Reserveer met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Valdemarsviks Camping & Stugor boeken, of op een omliggende camping? Hieronder geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  2. Vacanceselect: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  3. Eurocampings / ACSI: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  4. Allcamps: Ideale plekken voor een camper, caravan, tent of vouwwagen.
  5. Suncamp Holidays: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  6. ROAN: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  7. Eurocamp: Ruim aanbod met voordelige staplekken.
  8. Rent-a-Tent: Veilig en eenvoudig online boeken.
  9. Vacansoleil: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
  10. Booking.com: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
Tip: zie ook last-minute campingreizen naar Ostergotlands-Lan bij Nederlandse reisbureaus zoals D-reizen, Sunweb, Corendon, Prijsvrij, Vakantiediscounter & Alltours, Suntip, Reisknaller, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Van plan om te luxe kamperen in Valdemarsvik? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Deze regio heeft een zeeklimaat en landklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 6,1 graden celsius °C. Met gemiddeld 26,3 graden is juli de heetste maand. De maand januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 2,0 graden celsius. Een prettige reisperiode is maart, juni en eind augustus. In het volgende lijstje ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Valdemarsvik .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De heuvelachtige camping ligt aan de scherenkust. De grasvelden liggen op verschillende niveaus. De plaatsen zijn deels genummerd, deels vrij. Verspreid groeien bomen en struiken. De camping verhuurt kanos. Er is een strand met een zwemsteiger.

Hoe en waar kan ik camping Valdemarsviks & Stugor goedkoop reserveren?

Valdemarsviks Camping & Stugor is een betaalbaar recreatiepark in het Zweedse Valdemarsvik. De actuele kosten liggen in lijn met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,25 per nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Zo ben je zeker van een lekker rustig plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je flexibel? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Ostergotlands-Lan. Check ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Capfun, Aquadis Loisirs, Qualité campings, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Alannia of LeadingCampings, Orbitur, Campéole campings, Ciela Village, Flower Campings, Sandaya.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Östergötland is een plek waar veel kampeerders graag komen. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Denk aan in het bos & aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Bijvoorbeeld hiken of midgetgolfen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In dit gebied zijn er gemoedelijke plekjes waar je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Zweedse cafeetjes en probeer de lokale specialiteiten. In het gebied van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en banken.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Valdemarsviks Camping & Stugor is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie heeft een afstand van 893 km afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 10 uur reistijd met de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Gränäs) is online op te vragen.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het is een middelgrote camping met wel 74 plekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 30 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook grote ruime plekken tot 95 m2 voor 4 – 6 personen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Vraag naar de schaduwplekken. Lees in de voorwaarden of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie