anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Minicamping ’t Gagel boeken

Minicamping ’t Gagel is een geliefde 2 sterren camping in het Nederlandse Lochem, in de regio Gelderland. Dit is een kleine camping met ruim 24 plaatsen. Een gemoedelijke kampeerplaats voor families met jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. Het kampeerterrein is goed te vinden, heeft nette plaatsen met prima voorzieningen en faciliteiten. Op deze website tref je praktische informatie over het kampeerterrein en check je de beste boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Lochem.

Aanbiedingen Minicamping ’t Gagel april 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met de hele familie, kinderen of met zijn tweetjes? Minicamping ’t Gagel reserveren is zeker de overweging waard. Deze kindvriendelijke kampeerplek is gesitueerd in het knusse Lochem. Deze plek ligt midden in de regio Gelderland in Nederland. Je vindt hier zeer betaalbare staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Ons advies: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel bekende gezinscampings in Lochem zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Minicamping ’t Gagel kampeer aanbieding. Maar let op, doorgaans is het zo dat de meeste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in Luxemburg.

  • Vakantiepark t Gagel is een heel populair 2 sterren kampeerpark in Lochem, in het unieke Gelderland.
  • Een ideale plek om te verblijven met de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Gunstig gelegen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Minicamping ’t Gagel boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Minicamping ’t Gagel en verwante parken reserveer je gemakkelijk bij meerdere klantgerichte boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere plekken waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in Lochem ontdekt zijn: vacansoleil.nl & rent-a-tent.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, met behulp van een mailtje of via de website van de campinghouder.

  2. Het kiezen van een kampeerplek

    Deze geliefde kleine camping heeft ruim 24 plaatsen. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Je kunt gaan voor lekker ruime staanplaatsen welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Andere kampeerders houden juist van een wat meer intieme en kleine campingplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. In de buurt van deze plek zijn er ook wat meer luxe stacaravans, groepsaccommodaties, tiny houses, bungalows, vakantiehuisjes, vakantieboerderij.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies een gewenste aankomstdatum en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De tofste plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je de staplek en het aantal nachten ingevuld hebt moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de online touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig is een aanbetaling noodzakelijk. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de aankomstdatum zal de receptie hierom vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je met de tent? Wellicht met een vis-à-vis tent, tunneltent, opblaasbare tent, piramide tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tentstokken, tafeltje en stoelen, parasol, tenttapijt, hamer, verlichting, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox, kooktoestel en kookgerei. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan niet spullen zoals levellers, kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, caravanspiegels, slingers, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, waslijn. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 109 kilometer (1 uur reistijd). Per mail kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Bepaal de vertrekdatum en doorzoek actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Minicamping ’t Gagel is een veel gekozen Nederlandse camping in Lochem in de buurt van Gelderland. Dit is een kleine camping met 24 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 109 km. Calculeer een reistijd in van 1 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Nederlands. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +31. De stroomspanning is 220 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze omgeving kost €24,25 per plek. In Nederland zijn zo’n 18 miljoen inwoners. De hoofdstad is Amsterdam. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek, protestants, islam. Beschikbare luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Er zijn ook nationale feestdagen: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Klik eventueel door naar kampeeropties in Santarém, Truro of Rindby.

Naam campingMinicamping ’t Gagel
LandNederland
OmgevingGelderland
PlaatsLochem
Type campingKleine camping
Aantal staplekken24 plaatsen
Afstand (via Utrecht)109 kilometer
Reistijd indicatie/td>1 uur

Goedkoop kamperen op Minicamping ’t Gagel

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Minicamping ’t Gagel? Dit park heeft ook gunstig geprijsde staanplaatsen. Je komt dan uit op de kleine plekken van plusminus 45 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Normaal gesproken incl. elektriciteit 10 – 16 ampère met watertappunt dichtbij. De grote staplekken vanaf 100 m2 zijn ruimer opgezet en om die reden perfect voor een grote tent, camper of caravan. Met je eigen tent of caravan kamperen is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. In deze streek betaal je gemiddeld €24,25 per staanplaats, per dag. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerartikelen, vervoer, kosten voor eten en drinken en andere uitstapjes. Hieronder geven wij jou de beste tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Gelderland.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al voor €15,25 per staplek, per dag).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en boek vlak voor vertrek.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en reserveer in het voorjaar voordelig je zomervakantie.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping t Gagel bieden voldoende ruimte voor je tent, camper, caravan of camper. Onderstaand bekijk je de mogelijke staplekken met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Camping De Kleine Weide, Boerderijcamping Den Hoek & Camping De Boekel.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor daktent, opblaasbare tent, belltent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Een maximaal gevoel van vrijheid en flexibiliteit.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Geniet van de ongekende vrijheid van Gelderland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark t Gagel

Reserveer met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Minicamping ’t Gagel boeken, of een soortgelijke plek? In de opsomming hieronder doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze kampeerplek en omliggende parken. Een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  2. Vacanceselect: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  4. Allcamps: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  5. Suncamp Holidays: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  6. ROAN: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  7. Eurocamp: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  8. Rent-a-Tent: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  9. Vacansoleil: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  10. Booking.com: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
Tip: bekijk ook eens het aanbod van campingreizen naar Gelderland bij erkende reisbureaus zoals D-reizen, TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb & de Jong Intra Vakanties, Alltours, Suntip, Reisknaller, Thomas Cook.

Bekijk het actuele weerbericht

Binnenkort luxe kamperen in Lochem? Let dan goed op het weer. Je hebt hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 14,1 °C. Met om en nabij de 26,2 graden is juli de meest warme periode. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 7,1 graden celsius. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei t/m september. In onderstaand schema ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Lochem .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De camping ligt naast het natuurgebied t Grote Veld. De staanplaatsen liggen op gras op een open veld en soms zijn er reeen, hazen of ander wild te zien. Voor de voortenten van caravans en campers is een verharding aangelegd. Het sanitair is verwarmd. Er zijn een fietsenstalling en oplaadpunten aanwezig. De camping is hoofdzakelijk bedoeld voor senioren. Kleine kinderen zijn alleen welkom als bezoek. Het oude stadje Lochem met diverse winkels ligt op 2 km afstand.

Hoe kan ik camping t Gagel voordelig reserveren?

Minicamping ’t Gagel is een aantrekkelijk recreatiepark in het Nederlandse Lochem. De prijzen zijn goed te vergelijken met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €24,25 voor een staanplaats per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Wacht dan niet te lang met boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi groen plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Gelderland. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op erkende campingketens zoals Aquadis Loisirs, First Camp, Alannia, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Capfun en Huttopia, Flower Campings, Sandaya, Campéole campings, Ciela Village, LeadingCampings.

Wat is er te doen in de buurt?

Gelderland is een geweldig leuke vakantiebestemming. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Denk aan in het bos & aan het water. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Denk aan kajakken of mountainbiken. In de regio is er ook een zwembad. Rondom deze plek vind je levendige plaatsen waar je jezelf onderdompelt in de regionale cultuur. Bezoek ook eens de typische Nederlandse ijssalons en proef de lokale keuken. In de omgeving van deze kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en pinautomaten.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Minicamping ’t Gagel kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is te bereiken op 109 kilometer vanaf Utrecht. Dit betekent 1 uur reistijd met de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres van de camping (Gageldijk 3) is te vinden op de website.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Het betreft een kleine camping met circa 24 verschillende plekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 25 m2 (perfect voor twee), maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. De plekken hebben elektriciteit en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie