anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes boeken

Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes is een fijne 3 sterren camping in het Nederlandse Winterswijk Kotten, in het bekende Gelderland. Het is een kleine camping met plusminus 28 plaatsen. Een mooie locatie voor gezinnetjes en stellen. Het park is gunstig gelegen, heeft gunstig gelegen plaatsen met lekker veel rust en privacy. Op onze camping-vergelijker geven we handige info over het park en ontdek je erkende boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Winterswijk Kotten.

Aanbiedingen Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes april 2024

Een welverdiende vakantie met het gezin, kids of even helemaal alleen? Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke bestemming ligt midden in het levendige Winterswijk Kotten. Deze plek ligt midden in de regio Gelderland in Nederland. Je vindt hier gunstig gelegen staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Goed om te weten: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Een deel van de gezinscampings in Winterswijk Kotten zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes kampeer aanbieding. Echter, we zien vaak dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in Zweden.

  • Vakantiepark t Diekshoes is een rustgevend 3 sterren kampeerterrein in Winterswijk Kotten, in de streek Gelderland.
  • Lekker vrij in de natuur met een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Een prettige ligging in het groen, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes en omliggende parken zijn eenvoudig te reserveren bij allerlei Nederlandse boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere sites waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Winterswijk Kotten ontdekt zijn: campings.nl en vakantiediscounter.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de e-mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Het kiezen van een kampeerplek

    Deze fraaie kleine camping heeft ongeveer 28 plekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Populair zijn de extra grote plekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Je kunt ook gaan voor een kleinschalige staanplaats voor een tent of vouwwagen. Nabij deze plek vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, chalets, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de duur van jouw vakantie. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. Veel staplekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je jouw staanplaats en het aantal dagen aangegeven hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de online touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het restant van het totaalbedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Wanneer je aankomt zal de receptie hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je met een eigen tent? Misschien met een tunneltent, noktent, piramide tent, familietent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere haringen, parasol, tenttapijt, tentstokken, grondzeil, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei. Boek je een plekje voor de caravan? Let dan ook op spullen zoals levellers, caravanspiegels, kentekenbewijs, rubberen hamer, slingers, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 143 km (1,5 uur rijden). Per mail kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Voer de gewenste vertrekdatum in en bekijk de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes is een populaire Nederlandse camping in Winterswijk Kotten die gelegen is in Gelderland. Het wordt beschreven als een kleine camping met om en nabij de 28 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 143 km. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 1,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De lokale taal is Nederlands. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +31. De elektra-spanning is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze streek kost ongeveer €24,75 per staplek. In Nederland bevinden zich tegenwoordig 18 miljoen ingeschreven inwoners. De landelijke hoofdstad is Amsterdam. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Beschikbare luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Bekijk ook kampeeropties in Zlínský kraj, Tiengemeten en Saint-Jean-de-Valériscle.

Naam campingNatuurkampeerterrein ’t Diekshoes
LandNederland
StreekGelderland
PlaatsWinterswijk Kotten
Type campingKleine camping
Aantal staanplaatsen28 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)143 kilometer
Reistijd 1,5 uur

Goedkoop kamperen op Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes

Deze zomer goedkoop kamperen op Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes? Deze bestemming verhuurt diverse gunstig geprijsde staplekken. Dit zijn de kleine plekken van rond de 25 m2. Voldoende voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Normaliter incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en water. De grote campingplekken vanaf 105 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarom handig voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Op een camping staan met eigen tent of caravan is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In dit gebied betaal je als kampeerder zo’n €24,75 per staanplaats, per dag. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerbenodigdheden, vervoer, kosten voor eten en drinken en dagjes uit. In het gedeelte hieronder bieden wij zes tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Gelderland.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (vanaf €15,75 per overnachting).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping t Diekshoes bieden veel mogelijkheden voor vouwwagen, camper, caravan of tent. In het onderstaande gedeelte delen we de diverse type verblijfsvormen en welke voordelen daarbij horen. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Camping ’t Heeterveen, Natuurkampeerterrein Drie & Camping Het Moasland.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor piramide tent, pop-up tent, tunneltent, opblaasbare tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Geschikt voor jong en oud (eenvoudig te verrijden met een mover).
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Ontdek ook andere delen van Gelderland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een exclusief vakantiehuis met alle luxe zoals je thuis gewend bent (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark t Diekshoes

Bekijk vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes boeken, of op een van de omliggende parken? In de opsomming hieronder bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel keuze, het is gebruiksvriendelijk en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  2. Vacanceselect: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  4. Allcamps: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
  6. ROAN: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  7. Eurocamp: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  8. Rent-a-Tent: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  9. Vacansoleil: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  10. Booking.com: Voor vakanties voor het hele gezin.
Tip: doorzoek ook het aanbod van campingreizen naar Gelderland bij Nederlandse reisbureaus zoals Prijsvrij, Sunweb, Vakantiediscounter, TUI, Corendon of Alltours, Thomas Cook, Reisknaller, BeachCheck, Suntip.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Winterswijk Kotten? Check dan vooraf wel even het weer. Er is hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 14,1 graden celsius °C. Met gemiddeld 26,3 graden celsius is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 7,1 graden celsius. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei t/m september. In het volgende lijstje tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Winterswijk Kotten .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

Op 200 m van de grens met Duitsland aan een zandweg gelegen terrein. Kinderen kunnen op de camping in het Achterhoekse coulisselandschap spelen met skelters, bolderwagens en in een speeltuintje. Leesboeken en kaarten met fiets- en wandelroutes zijn te leen. Voor wie wil huren zijn er twee pipowagens en twee vakantiehuisjes te huur. Campers zijn niet toegestaan. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Waar en hoe kan ik camping t Diekshoes voordelig boeken?

Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes is een sfeervol recreatiepark in het Nederlandse Winterswijk Kotten. De prijzen zijn redelijk gelijk aan kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €24,75 per staplek, per dag). Is de zomervakantie voor jou een must? Boek dan bij voorkeur op tijd. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi centraal plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren via ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Gelderland. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op betrouwbare campingketens zoals Aquadis Loisirs, Capfun, Alannia, Qualité campings, First Camp, Villagi Gran Vacanze of LeadingCampings, Ciela Village, Huttopia, Flower Campings, Orbitur, Sandaya.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Gelderland is een heerlijke vakantieregio. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Denk aan in het bos & aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld hardlopen of dagtochten. Een zwembad in de buurt is aanwezig. In de regio bekijk je levendige dorpjes waar je helemaal op kunt gaan in de regionale cultuur. Bezoek ook eens de typische Nederlandse restaurants en proef de lokale keuken. Nabij deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en andere handige winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Natuurkampeerterrein ’t Diekshoes kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 143 km afstand van Utrecht. Dit houdt in 1,5 uur reistijd. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Parkeerruimte is er voldoende. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het juiste adres van de camping (Burloseweg 23) vind je ook op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

We beschrijven dit als een kleine camping met wel 28 plekjes. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 20 m2 (ideaal voor stellen), maar ook speciale XL-plekken tot 90 m2 voor grote gezinnen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Kijk in de boekingsbevestiging of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie