anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Wolf boeken

Camping Wolf is een prachtig gelegen sterren camping in het Duitse Traben-Trarbach, in de regio Rheinland-Pfalz. Het betreft een middelgrote camping met 160 plaatsen. Een gezellige locatie voor jonge gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers. Deze camping is gunstig gelegen, heeft diverse (schaduwrijke) kampeerplekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op campingsoverzicht.nl vind je handige tips en weetjes over het vakantiepark en vertellen wij over erkende boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Traben-Trarbach.

Aanbiedingen Camping Wolf april 2024

Even heerlijk genieten met je gezin, peuters en kinderen of met je partner? Camping Wolf reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke accommodatie ligt in het levendige Traben-Trarbach. Het ligt midden in de regio Rheinland-Pfalz in Duitsland. Je kunt kiezen uit zeer betaalbare staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Handig: boek op tijd. Een deel van de gezinscampings in Traben-Trarbach zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Camping Wolf kampeer aanbieding. Alleen, we zien steeds vaker dat de meest gewilde staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Zie ook onze pagina met alle informatie over Italië.

  • Vakantiepark Wolf is een geliefd sterren park in Traben-Trarbach, in de omgeving Rheinland-Pfalz.
  • Een ideale plek om te verblijven met jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Een prettige ligging in het groen, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Ga naar de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Wolf boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Camping Wolf en soortgelijke plekken reserveer je bij verschillende toonaangevende boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere plekken waar je aantrekkelijke, en soms ook 5-sterren campings in Traben-Trarbach kunt vergelijken zijn: vacanceselect.com en eurocamp.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan via het telefoonnummer, met behulp van een mailtje of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Het kiezen van een kampeerplek

    Deze populaire middelgrote camping heeft zo’n 160 plekjes. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Je kunt kiezen voor mooie grote overnachtingsplekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Je hebt ook een kleinschalige staplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op en rondom deze accommodatie kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, tiny houses, bungalows, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de totale reisperiode. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Dit kan zijn de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan op tijd. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen is het wat drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de staanplaats hebt gekozen vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de erkende touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings is een aanbetaling nodig. Het overige bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Wanneer je aankomt zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Een inpaklijst maken

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Ga je op vakantie met je eigen tent? Misschien met een opblaasbare tent, belltent, piramide tent, tunneltent? Denk dan ook zeker aan grondzeil, tentstokken, haringen, parasol, tenttapijt, koelkast/koelbox, slaapzakken, waslijn en wasknijpers, luchtbed en pomp, verlichting. Op pad met de caravan? Let dan ook op spullen zoals voortent, luifel, grondzeil, levellers, caravanspiegels, slingers, kentekenbewijs, campinglamp, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn, bezem en stoffer en blik. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht is +/- 340 kilometer (3,5 uur reistijd). Van de reisorganisatie kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Vind geschikte vertrekdatum en achterhaal interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Wolf is een aantrekkelijke Duitse camping in Traben-Trarbach die gelegen is in Rheinland-Pfalz. We noemen dit een middelgrote camping met circa 160 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 340 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 3,5 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Duits. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +49. De elektriciteit is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een standaard campingovernachting in dit gebied kost zo’n €24,75 per overnachting. In Duitsland leven ongeveer 83 miljoen mensen. De hoofdstad is Berlijn. De belangrijkste religie is protestants, rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 3 oktober Eenheidsdag. Klik eventueel door naar kampeerplaatsen in Haute-Marne, La Trinité-de-Porto-Vecchio & Dorum.

Naam campingCamping Wolf
LandDuitsland
StreekRheinland-Pfalz
PlaatsTraben-Trarbach
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen160 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)340 kilometer
Reistijd indicatie/td>3,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Wolf

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping Wolf? Dit park verschaft ook staanplaatsen tegen een lage prijs. Dit zijn de kleine plekken met een oppervlakte van circa 50 m2. Heel geschikt voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Normaliter met elektra (10 met 6 ampère) met watertappunt. De grote staanplaatsen vanaf 115 m2 geven je extra ruimte en om die reden ook geschikt voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Met je eigen tent of caravan kamperen biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze vakantiebestemming rekenen campings ongeveer €24,75 per dag/nacht. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeeruitrusting, kosten voor tanken of laden, boodschappen of uit eten en overige tripjes. In het stukje hieronder delen wij een aantal handige tips voor een voordelige campingvakantie in Rheinland-Pfalz.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al vanaf €16,25 voor een staplek p/ nacht).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Wolf zijn ideaal voor tent, camper, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte bieden we de diverse type verblijfsvormen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Check ook parken in de omgeving zoals: Camping Oberes Idartal, Camping Friedenau en Campingplatz Neumagen-dhron.

  • Tentplek: Eigen tentplaats geschikt voor pop-up tent, opblaasbare tent, daktent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Verken de prachtige omgeving van Rheinland-Pfalz en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Wolf

Ga voor een vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping Wolf boeken, of op een soortgelijk park? In het bijgaande gedeelte bespreken we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  2. Vacanceselect: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  4. Allcamps: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  5. Suncamp Holidays: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  6. ROAN: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  7. Eurocamp: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  8. Rent-a-Tent: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  9. Vacansoleil: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  10. Booking.com: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
Tip: vergelijk ook de mooiste campingreizen naar Rheinland-Pfalz bij grote landelijke reisbureaus zoals Prijsvrij, D-reizen, Sunweb, TUI, Vakantiediscounter of Reisknaller, Alltours, BeachCheck, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties.

Het weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Traben-Trarbach? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Je hebt hier het zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 13,0 graden. Met om en nabij de 29,1 graden celsius °C is juli de warmste maand. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 5,0 graden celsius °C. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In het volgende blok ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Traben-Trarbach .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De langgerekte camping ligt in een bocht aan de zuidoever van de Moezel en is omgeven door bergen met wijnranken. De schaduwrijke standplaatsen bevinden zich onder grote, oude walnotenbomen. Er zijn een aanlegsteiger voor boten, een speelplaats en een kiosk. In de campingkiosk zijn diverse lokale wijnen te koop.

Waar en hoe kan ik camping Wolf voordelig reserveren?

Camping Wolf is een veelzijdig recreatiepark in het Duitse Traben-Trarbach. De tarieven liggen redelijk gelijk met andere parken in de regio (vanaf €24,75 per nacht). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek dan bij voorkeur op tijd. Doorgaans kan je kiezen voor een lekker rustig plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Rheinland-Pfalz. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Qualité campings, Capfun, Villagi Gran Vacanze, First Camp, Yelloh! Village, Alannia + Orbitur, LeadingCampings, Campéole campings, Huttopia, Ciela Village, Sandaya.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Rheinland-Pfalz is een geliefde vakantiebestemming. Ontdek de prachtige natuur. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Zoals in het bos of aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Zoals bijv. ponyrijden of racefietsen. In de regio is er ook een zwembad. In dit gebied ontdek je gemoedelijke stadjes waar je helemaal op kunt gaan in de nationale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Duitse horeca en maak kennis met de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en andere winkels.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camping Wolf kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is gelegen op 340 km vanaf Utrecht. Dat wil zeggen 3,5 uur in de auto. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Parkeerruimte is er voldoende. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het adres van de camping (Uferstraße) kan je bekijken via internet.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het betreft een middelgrote camping met zo’n 160 verschillende plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 25 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast grote ruime plekken tot 110 m2 voor complete gezinnen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Vraag naar de schaduwplekken. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie