anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Moulin De Bistain boeken

Camping Moulin De Bistain is een heel leuke 3 sterren camping in het Belgische Cherain, in de streek Luxemburg. Een moderne middelgrote camping met ongeveer 86 plaatsen. Een ontspannen plaats voor jonge gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. Deze locatie is uitstekend bereikbaar, heeft nette campingplekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Op onze camping-vergelijker bekijk je uitgebreide gegevens en info over dit verblijf en check je de beste boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Cherain.

Aanbiedingen Camping Moulin De Bistain april 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met het gezin, kids of met een groep vrienden? Camping Moulin De Bistain reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke plek is een van de mooiste verblijven in het mooie Cherain. Het is gesitueerd in de regio Luxemburg in België. Het kampeerterrein herbert verschillende goedkope staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Belangrijk: wacht niet te lang met boeken. Veel van de beschikbare gezinscampings in Cherain zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Moulin De Bistain kampeer aanbieding. Echter, meestal is het dan zo dat de meeste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Op onze website lees je ook meer over Finland.

  • Vakantiepark Moulin De Bistain is een fantastisch 3 sterren kampeerterrein in Cherain, in het natuurrijke Wallonie.
  • Lekker vrij in de natuur met een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Een prettige ligging in het groen, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Zie de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Moulin De Bistain boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Camping Moulin De Bistain en soortgelijke plekken reserveer je via meer dan 10 gecertificeerde boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in Cherain bekijkt zijn: campings.nl & allcamps.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan per telefoon, per mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze erkende middelgrote camping heeft plusminus 86 staplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Je kunt gaan voor XL-staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Andere kampeerders houden juist van een kleine campingplek, perfect voor de kleine kampeerder. Rondom het park deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, vakantiehuisjes, tiny houses, bungalows, chalets, groepsaccommodaties.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de gewenste dag van vertrek. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Dit kan zijn de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan op tijd. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen is het vaak drukker. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 21 juli Nationale Feestdag.

  4. Afronden en betalen

    Wanneer je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt samengesteld moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de meeste touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings moet je eerst een aanbetaling doen. Het restant van het totaalbedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de aankomstdag zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Tijd om in te pakken! Ga je met een eigen tent? Bijv. met een vis-à-vis tent, pop-up tent, belltent, daktent? Vergeet dan niet spullen als haringen, scheerlijnen, tenttapijt, parasol, tafeltje en stoelen, slaapzakken, luchtbed en pomp, gasflessen, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als caravanspiegels, disselslot, rubberen hamer, slingers, levellers, campinglamp, waslijn, campingstoel en inklaptafel, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand gerekend vanaf Utrecht is zo’n 278 km (3 uur onderweg). Via de vakantiepark receptie kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Vind geschikte vertrekdatum en bekijk aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping Moulin De Bistain is een mooie Belgische camping in Cherain in de buurt van Wallonie. Het valt in de categorie middelgrote camping met plus minus 86 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 278 kilometer. Calculeer een reistijd in van 3 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De voertaal is Frans, Nederlands, Duits. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Het netnummer is +32. De elektriciteit-spanning is 230 Volt. Het nationale noodnummer is 110/112. Een gewone campingovernachting in dit gebied kost €22,25 per plek. In België leven tegenwoordig 10,5 miljoen ingeschreven inwoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Brussel. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Brussel (BRU). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 21 juli Nationale Feestdag. Doorzoek ook ons aanbod kampeerplaatsen in Attiki, Leichendorf of Vila Praia de Ancora.

Naam campingCamping Moulin De Bistain
LandBelgië
OmgevingLuxemburg
PlaatsCherain
Type campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken86 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)278 kilometer
Reistijd indicatie/td>3 uur

Goedkoop kamperen op Camping Moulin De Bistain

Ga jij lekker goedkoop kamperen op Camping Moulin De Bistain? Deze bestemming verschaft verschillende gunstig geprijsde staplekken. Dit zijn de kleinschalige plekken van om en nabij de 25 m2. Perfect voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. In de regel met elektra (10 met 6 ampère) en een watertappunt. De grote staplekken vanaf 80 m2 geven extra comfort. en daarom handig voor een grotere caravan of camper. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. Op deze vakantieplek betaal je gemiddeld genomen €22,25 per plek, per dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, uitgaven bij de supermarkt en dagjes uit. Hieronder delen wij concrete tips om te besparen op jouw campingvakantie in Luxemburg.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (zo’n €15,25 per dag/nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en reserveer in het voorjaar voordelig je zomervakantie.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Moulin De Bistain bieden veel mogelijkheden voor tent, camper, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte vergelijk je de mogelijke kampeervormen en welke voordelen daarbij horen. Check ook parken in de regio zoals: Camping Communal Les Roches, Camping Eau-zone & Verblijfpark Ardinam.

  • Tentplek: Ruime tentplaats geschikt voor piramide tent, pop-up tent, belltent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Je ontdekt ook de andere stukken van Wallonie en België.
  • Ingerichte tent / Glamping: De luxe van huis maar dan lekker in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Moulin De Bistain

Ontdek vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Moulin De Bistain boeken, of iets vergelijkbaars? In het onderstaande stukje vergelijk je onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van diverse soorten staplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  2. Vacanceselect: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  3. Eurocampings / ACSI: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  4. Allcamps: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  5. Suncamp Holidays: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  6. ROAN: Eenvoudig en snel online betalen.
  7. Eurocamp: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  9. Vacansoleil: Ideale plekken voor een camper, caravan, tent of vouwwagen.
  10. Booking.com: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
Tip: bekijk ook eens toffe campingreizen naar Wallonie bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Vakantiediscounter, TUI en Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Alltours, Suntip.

Het actuele weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Cherain? Let dan goed op het weer. Je hebt hier het zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 14,1 graden celsius °C. Met 27,2 graden celsius °C is juli een aangename warme maand. De periode januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 8,0 graden. Een heerlijke reistijd is mei t/m september. In het volgende blok kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Cherain .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Ver van alle drukte, midden in de natuur van de Ardennen ligt deze gemoedelijke camping. De ruime toeristische staanplaatsen liggen aan weerszijde van de Ourthe midden in het bos en zijn gevarieerd van vorm. Geschikt voor avontuurlijke gezinnen en natuurliefhebbers. Vanaf de camping kan je wandelen en (mountain)biken. Ook op de camping worden allerlei avontuurlijke buitenactiviteiten georganiseerd. Geniet na een sportieve dag van een hapje en drankje op het terras of in de brasserie.

Hoe en waar kan ik camping Moulin De Bistain voordelig reserveren?

Camping Moulin De Bistain is een mooi recreatiepark in het Belgische Cherain. De actuele tarieven zijn redelijk gelijk aan kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €22,25 voor een dag). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Boek dan bij voorkeur op tijd. Zo ben je zeker van een mooi schaduwrijke plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Ben je flexibel? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Wallonie. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op betrouwbare campingketens zoals First Camp, Yelloh! Village, Capfun, Qualité campings, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze + Flower Campings, Orbitur, Huttopia, Sandaya, Campéole campings, Ciela Village.

Wat zijn de lokale bezienswaardigheden?

Luxemburg is een plek waar veel kampeerders graag komen. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Zoals bijv. skeeleren of klimmen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. In de regio ontdek je mooie plekken waar je kennismaakt met de kenmerkende cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Belgische ijssalons en proef de lokale keuken. Rondom de kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en kledingwinkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Moulin De Bistain is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie ligt op 278 kilometer afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 3 uur met de auto. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Er zijn geen tolwegen. Er geldt geen vignetplicht. Het volledige adres van de camping (Rue de Rettigny 32) kan je bekijken via internet.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het betreft een middelgrote camping met op dit moment 86 staanplaatsen. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 20 m2 (perfect voor twee), maar tevens ruim opgezette plekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Er is stroom en een waterpunt. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie