anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Buitengoed De Boomgaard boeken

Buitengoed De Boomgaard is een heerlijk gelegen 3 sterren camping in het Nederlandse Bunnik, in het rustgevende Utrecht. Het is een grote camping met ruim 262 plaatsen. Een uitstekende stek voor gezinnetjes en stelletjes. Deze plek heeft een centrale ligging, heeft gunstig gelegen staplekjes en er zijn voldoende voorzieningen. Op campingsoverzicht.nl vind je handige details over het kampeerterrein en informeren wij jou over erkende boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Bunnik.

Aanbiedingen Buitengoed De Boomgaard april 2024

Wil je er even lekker op uit met je gezin, kinderen of met zijn tweetjes? Buitengoed De Boomgaard reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke kampeerterrein ligt in het aangename Bunnik. Het is gelegen in het populaire Utrecht in Nederland. Je vindt hier zeer betaalbare staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Handig: boek op tijd. Veel bekende gezinscampings in Bunnik zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Buitengoed De Boomgaard kampeer aanbieding. Maar, de kans is groot dat de mooiste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Kamperen in Zweden.

  • Vakantiepark Buitengoed De Boomgaard is een geliefd 3 sterren kampeerverblijf in Bunnik, in het unieke Utrecht.
  • Heerlijke staplekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Een prettige ligging in het groen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Buitengoed De Boomgaard boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Buitengoed De Boomgaard en soortgelijke plekken reserveer je via diverse toonaangevende boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Bunnik kunt boeken zijn: roan.nl & casamundo.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan via het telefoonnummer, via de e-mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze gezellige grote camping heeft zo’n 262 staplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Populair zijn de lekker ruime kampeerplekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Natuurlijk kan je ook gaan voor een kleinschalige kampeerplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en nabij het park zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, bungalows, groepsaccommodaties, tiny houses, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Selecteer de dag van aankomst en ook de vertrekdag. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De tofste plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de kampeerplekken gewild. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Als je de staanplaats doorgegeven hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de meeste touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Dikwijls is een aanbetaling noodzakelijk. Het restant van de reissom betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging volgt per mail. Print deze uit. Bij aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Tijd om in te pakken! Ga je met de tent? Bijv. met een tunneltent, koepeltent, daktent, piramide tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere haringen, grondzeil, tenttapijt, tentstokken, scheerlijnen, koelkast/koelbox, verlichting, voortent/luifel, gasflessen, kooktoestel en kookgerei. Ga je op reis met een caravan? Dingen die je zeker niet mag vergeten zijn disselslot, caravanspiegels, rubberen hamer, haringen en scheerlijnen, levellers, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, reserve waterpomp, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht is zo’n 8 km (0 uur onderweg). Via de boekingssite kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Voer de gewenste vertrekdatum in en bekijk actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Buitengoed De Boomgaard is een leuke Nederlandse camping in Bunnik in de omgeving van Utrecht. Dit is een grote camping met wel 262 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 8 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 0 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). De voertaal is Nederlands. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +31. De elektra-spanning is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in dit gebied kost +/- €24,25 per plek. In Nederland zijn nu zo’n 18 miljoen bewoners. De populairste (hoofd)stad is Amsterdam. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek, protestants, islam. Belangrijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Bekijk ook kampeeropties in Paris, Lermot & Seeboden.

Naam campingBuitengoed De Boomgaard
LandNederland
RegioUtrecht
PlaatsBunnik
Soort campingGrote camping
Aantal staanplaatsen262 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)8 kilometer
Huidige reistijd 0 uur

Goedkoop kamperen op Buitengoed De Boomgaard

Wil je goedkoop kamperen op Buitengoed De Boomgaard? Dit park verschaft verschillende gunstige staanplaatsen. Vaak kom je dan uit op de kleinschalige plekken van om en nabij de 40 m2. Perfect voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. In de regel inclusief 8 / 16 ampère stroom en waterput. De grotere plekken vanaf 70 m2 geven extra comfort. en daarmee perfect voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. Op deze vakantiebestemming rekent men gemiddeld €24,25 voor een staanplaats per nacht. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, boodschappen, restaurants en andere uitstapjes. In de opsomming hieronder geven wij jou praktische tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Utrecht.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (al vanaf €15,25 per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek niet te vroeg je reis.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Buitengoed De Boomgaard zijn ruim opgezet, perfect voor jouw vouwwagen, tent, camper of caravan. Bijgaand bieden we de belangrijkste type staplekken en wat de voordelen hiervan zijn. Doorzoek ook het aanbod parken in de buurt zoals: Minicamping De Reekens, Boerderijcamping De Hal en Minicamping De Landerijen.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor belltent, tunneltent, vis-à-vis tent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Bezoek de mooiste plekjes van Utrecht en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Buitengoed De Boomgaard

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Buitengoed De Boomgaard boeken, of een gerelateerde camping? Onderstaand delen we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  2. Vacanceselect: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  4. Allcamps: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  5. Suncamp Holidays: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  6. ROAN: Heerlijk genieten met de hele familie.
  7. Eurocamp: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
  8. Rent-a-Tent: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  10. Booking.com: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
Tip: vergelijk ook alle campingreizen naar Utrecht bij grote landelijke reisbureaus zoals Sunweb, D-reizen, Prijsvrij, TUI, Vakantiediscounter of Reisknaller, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Suntip, Thomas Cook.

Het actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Bunnik? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 14,2 °C. Met zo’n 26,3 graden celsius °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De maand januari is echter de meest koude met gem. 7,1 graden celsius. Een heerlijke comfortabele reisperiode is mei t/m september. Hierna ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Bunnik .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Vragen rondom jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De familiecamping is aangelegd in een voormalige appel- en perenboomgaard en is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn grote open velden, waarbij de vaste en toeristische staanplaatsen veelal van elkaar gescheiden zijn. Er is ook een groepsaccommodatie beschikbaar. De speelvijver op het terrein heeft een zand- en grasstrand met daar omheen een grote diversiteit aan speeltoestellen en twee tokkelbanen. In het knusse restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Waar kan ik camping Buitengoed De Boomgaard goedkoop reserveren?

Buitengoed De Boomgaard is een knus recreatiepark in het Nederlandse Bunnik. De dagtarieven zijn redelijk gelijk aan kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €24,25 per plek, per dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Zo ben je zeker van een mooi schaduwrijke plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Let dan ook op last-minute deals. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Utrecht. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op bekende campingketens zoals Yelloh! Village, Alannia, Capfun, Aquadis Loisirs, Qualité campings, First Camp en Campéole campings, LeadingCampings, Huttopia, Ciela Village, Flower Campings, Sandaya.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Utrecht is een populair en veel gekozen reisdoel. Ontdek de prachtige natuur. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Ook in het bos en aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld hardlopen of tafeltennissen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. In de regio tref je authentieke plekken waar je duikt in de lokale cultuur en gebruiken. Ontdek ook zeker de lokale Nederlandse ijssalons en probeer de lokale streekgerechten. In het gebied van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen of een apotheek.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Buitengoed De Boomgaard is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 8 km afstand van Utrecht. Dat komt neer op 0 uur reistijd. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres voor navigatie naar de camping (Parallelweg 9) kan je bekijken via internet.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We beschrijven dit als een grote camping met nu 262 staanplaatsen. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 20 m2 voor 2 personen, maar tevens de wat grotere plekken tot 105 m2 voor grote gezinnen. Het aanbod van sanitair is prima. Er is stroom en een waterpunt. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Bekijk ook vooraf wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie