anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Bij De Schaapskooi boeken

Camping Bij De Schaapskooi is een heerlijke 4 sterren camping in het Nederlandse Nijverdal, in het veelzijdige Overijssel. Het betreft een kleine camping met 49 plaatsen. Een ideale kampeerplaats voor jonge gezinnen met kinderen en een kleine vriendengroep. Deze kampeerplek is gemakkelijk te bereiken, heeft mooie grote staplekjes voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op campingsoverzicht.nl geven we bruikbare uitleg over het vakantiepark en verwijzen we je naar populaire boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Nijverdal.

Aanbiedingen Camping Bij De Schaapskooi april 2024

Even lekker uitrusten met jouw gezin, kleuters en kinderen of lekker een weekje alleen? Camping Bij De Schaapskooi reserveren is dan altijd een goed idee! Deze kindvriendelijke plek is een van de mooiste verblijven in het gezellige Nijverdal. We vinden het terug in de regio Overijssel in Nederland. Er zijn hier heerlijke staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Handig: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de gezinscampings in Nijverdal zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Bij De Schaapskooi kampeer aanbieding. Maar let op, de kans is groot dat de meeste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in Iederland.

  • Vakantiepark Bij De Schaapskooi is een heerlijk 4 sterren kampeerpark in Nijverdal, in de streek Overijssel.
  • Prachtige plekjes voor de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, klantgericht personeel.
  • Surf naar de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping Bij De Schaapskooi boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping Bij De Schaapskooi en soortgelijke plekken zijn eenvoudig te reserveren bij een aantal populaire boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere plekken waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Nijverdal bekijkt zijn: eurocampings.nl & booking.com. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan via het telefoonnummer, door het sturen van een mailtje of via de boekingsmodule op de website.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze kleine camping heeft grofweg 49 kampeerplekken. Het aanbod staplekken is divers. Veel kampeerders houden van extra grote kampeerplekken voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook kiezen voor een knusse kampeerplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Nabij het park vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, vakantiehuisjes, tiny houses, groepsaccommodaties, bungalows, chalets.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies een beschikbare aankomstdag en de gewenste dag van vertrek. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. Veel plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is het wat drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Betalen en afronden

    Zodra je jouw staanplaats en het aantal dagen ingevuld hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij een touroperator betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings is een aanbetaling noodzakelijk. De rest van het bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Wanneer je aankomt is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je op vakantie met je eigen tent? Zoals een vis-à-vis tent, opblaasbare tent, daktent, pop-up tent? Vergeet dan niet spullen als grondzeil, parasol, hamer, haringen, tenttapijt, voortent/luifel, gasflessen, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers, slaapzakken. Ga je met een caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn disselslot, haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, levellers, caravanspiegels, gasfles en skottelbraai of bbq, disselweger, bezem en stoffer en blik, waslijn, campingstoel en inklaptafel. Zorg ook voor warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand vanaf Utrecht bedraagt plusminus 124 km (1,5 uur rijden). Per mail is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Klik op een vertrekdatum en vind de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Bij De Schaapskooi is een aantrekkelijke Nederlandse camping in Nijverdal in de regio Overijssel. Het is een kleine camping met 49 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 124 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 1,5 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). Mensen praten hier Nederlands. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Het netnummer is +31. De netspanning is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in deze streek kost zo’n €24,75 per staplek. In Nederland wonen zo’n 18 miljoen bewoners. De populairste (hoofd)stad is Amsterdam. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Landelijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Doorzoek ook ons aanbod kampeerplaatsen in Guarda, Thiviers en Pomer.

Naam campingCamping Bij De Schaapskooi
LandNederland
OmgevingOverijssel
PlaatsNijverdal
Type campingKleine camping
Aantal plaatsen49 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)124 kilometer
Huidige reistijd 1,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Bij De Schaapskooi

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Bij De Schaapskooi? Deze plek biedt meerdere gunstige staanplaatsen. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van zo’n 25 m2. Bedoeld voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Normaliter incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en een watertappunt. De grote campingplekken vanaf 115 m2 geven je extra ruimte en om die reden een uitkomst voor een grotere caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan is een van de goedkoopste vormen van vakantie. In deze regio rekent men gemiddeld €24,75 per plek, per dag. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeeruitrusting, brandstof, boodschappen of uit eten en overige tripjes. Bijgaand delen wij de beste tips voor een goedkope campingvakantie in Overijssel.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (al vanaf €15,75 voor een overnachting).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek niet te vroeg je reis.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Bij De Schaapskooi zijn perfect voor caravan, camper, tent of vouwwagen. In de opsomming hieronder beschrijven wij in het kort de mogelijke verblijfsvormen met de voordelen. Check ook parken in de regio zoals: Camping De Nesse, Mini Camping Sleenerzand en Boerderijcamping De Berkebomen.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor opblaasbare tent, familietent, vis-à-vis tent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Relatief voordelig en veel ruimte.
  • Caravan: Een maximaal gevoel van vrijheid en flexibiliteit.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Bezoek de mooiste plekjes van Overijssel en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Bij De Schaapskooi

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping Bij De Schaapskooi boeken, of op een soortgelijk park? In het bijgaande gedeelte vind je onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel keuze, het is gebruiksvriendelijk en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  2. Vacanceselect: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  3. Eurocampings / ACSI: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  4. Allcamps: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  5. Suncamp Holidays: Een begrip op het gebied van zorgeloze kampeervakanties.
  6. ROAN: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  7. Eurocamp: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  8. Rent-a-Tent: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  9. Vacansoleil: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  10. Booking.com: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
Tip: vergelijk ook de mooiste campingreizen naar Overijssel bij populaire reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Corendon, TUI, Prijsvrij, D-reizen & Suntip, Thomas Cook, Alltours, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties.

Het weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Nijverdal? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 14,4 graden °C. Met ongeveer 26,7 graden celsius is juli een aangename warme maand. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 7,2 graden celsius. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei t/m september. Hierna tref je het 7-daagse weerbericht voor Nijverdal .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De camping is rustig gelegen aan de rand van het natuurgebied het Wierdense Veld op ca. 3,5 km van Nijverdal. Op ongeveer vijf minuten fietsen zijn er een supermarkt, een bakker en een cafetaria. Door de landelijke ligging een ideaal beginpunt voor eindeloze fiets- en wandeltochten. Er zijn voor de kampeerders allerlei fietskaartjes met routes (gratis) voorhanden. Het sanitairgebouw is verwarmd. De ruime staanplaatsen zijn deels verhard. Er zijn twee jeu-de-boulesbanen op het terrein.

Bij wie kan ik camping Bij De Schaapskooi goedkoop reserveren?

Camping Bij De Schaapskooi is een sfeervol recreatiepark in het Nederlandse Nijverdal. De kosten voor een overnachting zijn te vergelijken met kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €24,75 per 24 uur). Ga je in de zomervakantie op pad? Wacht dan niet te lang met boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een heerlijk plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Kan jij op elk moment weg? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren via de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Overijssel. Check ook de accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, Qualité campings, Capfun, First Camp, Alannia + LeadingCampings, Orbitur, Flower Campings, Sandaya, Huttopia, Campéole campings.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Overijssel is een fantastische vakantieplek. Er is hier een prachtige natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Denk aan in het bos & aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld kanoën of dagtochten. In de regio is er ook een zwembad. In de buurt zijn er toeristische dorpen waar je helemaal op kunt gaan in de nationale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Nederlandse gelateria en probeer de lokale specialiteiten. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en kledingwinkels.

Is het kampeerpark goed bereikbaar?

Camping Bij De Schaapskooi is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 124 km van Utrecht. Dit houdt in 1,5 uur in de auto. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Parkeerruimte is er voldoende. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het volledige adres van de camping (Dalkruid 27A) is te vinden op de website.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Het is een kleine camping met ongeveer 49 plekjes. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 45 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast grote ruime plekken tot 95 m2 voor 4 – 6 personen. het sanitair is dik in orde. Er zijn ook voldoende stroom en water. Schaduwplekken op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie