anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Boschheide boeken

Camping Boschheide is een veel gekozen 3 sterren camping in het Nederlandse Swalmen, in het bijzondere Limburg. Een moderne kleine camping met ruim 19 plaatsen. Een leuke kampeerplek voor gezinnen met kinderen en vrienden. Deze camping heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft gunstig gelegen staanplaatsen voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op deze website tref je belangrijke details over het kampeerterrein en bieden wij jou populaire boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Swalmen.

Aanbiedingen Camping Boschheide april 2024

Even tijd voor vakantie met het hele gezin, kinderen of met je partner? Camping Boschheide reserveren is dan een uitstekende keuze! Deze kindvriendelijke accommodatie is een van de mooiste plekjes in het gezellige Swalmen. Deze plek ligt midden in de regio Limburg in Nederland. Er zijn hier heerlijke staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Ons advies: wacht niet te lang met boeken. Veel van de gezinscampings in Swalmen zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Boschheide kampeer aanbieding. Maar let op, het komt steeds vaker voor dat dan de meeste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Bekijk ook onze actuele pagina over Slovenië.

  • Vakantiepark Boschheide is een gunstig gelegen 3 sterren kampeerpark in Swalmen, in de regio Limburg.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Een mooie centrale ligging, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Ga naar de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Boschheide boeken

  1. Kies een boekingssite

    Camping Boschheide en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je via meer dan 10 gecertificeerde boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere sites waar je gunstige, en soms ook 5-sterren campings in Swalmen kunt vinden zijn: flowercampings.com & vakantiediscounter.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze fraaie kleine camping heeft zo’n 19 kampeerplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Veel kampeerders houden van extra grote plaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Anderen prefereren juist een fijnschalige campingplek voor een tent of vouwwagen. Op en nabij deze accommodatie zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantiehuisjes, bungalows, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, chalets.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Selecteer de dag van aankomst en de dag van vertrek. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De leukste plekken zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de plekjes sneller vol. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt gekozen vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de aankomstdag zal de receptie hierom vragen.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Het is bijna tijd om te gaan! Kampeer je in een tent? Zoals een vis-à-vis tent, pop-up tent, koepeltent, daktent? Vergeet dan niet spullen als grondzeil, tenttapijt, parasol, tafeltje en stoelen, hamer, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, slaapzakken, verlichting. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Denk dan ook zeker aan caravanspiegels, levellers, disselslot, kentekenbewijs, slingers, waslijn, bezem en stoffer en blik, campinglamp, koffie en thee, reserve waterpomp. Zorg ook voor warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 143 kilometer (1,5 uur rijden). Van de reisorganisatie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Vind geschikte vertrekdatum en doorzoek aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Boschheide is een interessante Nederlandse camping in Swalmen in de buurt van Limburg. We noemen dit een kleine camping met om en nabij de 19 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 143 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 1,5 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Nederlands. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +31. De netspanning is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in dit gebied kost ongeveer €24,25 per dag/nacht. In Nederland bevinden zich tegenwoordig 18 miljoen bewoners. De hoofdstad van dit land is Amsterdam. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Aantrekkelijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Zoek ook kampeermogelijkheden in Pescara, Maurik & Sinderen.

Naam campingCamping Boschheide
LandNederland
StreekLimburg
PlaatsSwalmen
Soort campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken19 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)143 kilometer
Reistijd indicatie/td>1,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Boschheide

Deze zomer goedkoop kamperen op Camping Boschheide? Deze accommodatie heeft allerlei gunstig geprijsde staplekken. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van zo’n 35 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Doorgaans met stroom (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De grotere plekken vanaf 95 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarom een uitkomst voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is goedkoop en geeft je veel vrijheid. Rondom deze plek betaal je gemiddeld €24,25 per dag/nacht. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerartikelen, autokosten, eten/drinken en excursies of activiteiten. Onderstaand check je de beste tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Limburg.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Boek een staplek buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en kook je avondeten zelf.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (gemiddeld zo’n €15,25 per staanplaats, per dag).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Boschheide zijn perfect voor vouwwagen, tent, camper of caravan. In de opsomming hieronder vind je de belangrijkste verblijfsvormen en wat hiervan de voordelen zijn. Klik ook verder naar parken in de omgeving zoals: Camping ’t Oudewillemsveldt, Camping Break Out Groningen & Camping Het Groene Hart.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor familietent, daktent, piramide tent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal voor een verre wereldreis. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Limburg en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: De luxe van huis maar dan lekker in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Boschheide

Ga voor een vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Boschheide boeken, of een gerelateerde camping? Onderstaand verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar verschillende soorten kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  2. Vacanceselect: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  3. Eurocampings / ACSI: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  4. Allcamps: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  5. Suncamp Holidays: Heerlijk genieten met de hele familie.
  6. ROAN: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  7. Eurocamp: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  8. Rent-a-Tent: Boek je reis met goed voorwaarden.
  9. Vacansoleil: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  10. Booking.com: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
Tip: analyseer ook de beschikbare campingreizen naar Limburg bij nationale reisbureaus zoals D-reizen, Corendon, Sunweb, Vakantiediscounter, TUI of Alltours, Reisknaller, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook.

Het weer vandaag en de komende 7 dagen voor

Deze zomer luxe kamperen in Swalmen? Check dan vooraf wel even het weer. Deze regio heeft een zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 14,4 °C. Met zo’n 26,7 °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De periode januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 7,2 graden °C. Een prettige reisperiode is mei t/m september. Hieronder tref je het 7-daagse weerbericht voor Swalmen .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Deze kleinschalige camping ligt vlak bij het dorp Swalmen en nabij de grens met Duitsland. Vanaf het terrein heb je uitzicht op bossen, paarden en Schotse hooglanders die rond het kampeerterrein lopen. De staanplaatsen worden door hagen van elkaar gescheiden. Naast de camping lopen kippen en een paar geiten van de eigenaar. De omgeving is uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars.

Bij wie kan ik camping Boschheide voordelig boeken?

Camping Boschheide is een gezellig recreatiepark in het Nederlandse Swalmen. De actuele prijzen zijn ongeveer gelijk aan campingplekken in de regio (vanaf €24,25 per staanplaats, per dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Boek jouw staplek dan tijdig. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi schaduwrijke plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Limburg. Bekijk ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Alannia, Capfun, Qualité campings, First Camp, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village of LeadingCampings, Orbitur, Flower Campings, Sandaya, Campéole campings, Huttopia.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Limburg is een echte aanrader voor de kampeerder. Er is hier een prachtige natuur. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Zoals in het bos of aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Zoals bijv. bowlen of golfen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Nabij zijn er idyllische stadjes waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur en gebruiken. Ontdek ook zeker de lokale Nederlandse cafeetjes en probeer de lokale streekgerechten. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en kledingwinkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Boschheide kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie heeft een afstand van 143 kilometer van Utrecht. Dit betekent 1,5 uur rijden. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het juiste adres van de camping (Veestraat 31) is te vinden op de website.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Het is een kleine camping met zo’n 19 overnachtingsplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 35 m2 (perfect voor twee), maar tevens grote ruime plekken tot 100 m2 voor 5 – 7 personen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Er zijn ook voldoende stroom en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Check ook even of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie