anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Minicamping Hoeve De Maasduinen boeken

Minicamping Hoeve De Maasduinen is een heerlijk gelegen 2 sterren camping in het Nederlandse Wellerlooi, in het welbekende Limburg. Dit is een kleine camping met ruim 25 plaatsen. Een leuke stek voor families met kids en een kleine vriendengroep. Deze camping heeft prima toegangswegen, heeft nette staplekjes met voldoende privacy. In het campingoverzicht lees je relevante informatie over het park en vertellen wij over populaire boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Wellerlooi.

Aanbiedingen Minicamping Hoeve De Maasduinen mei 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met het gezin, kleuters en kinderen of met je partner? Minicamping Hoeve De Maasduinen reserveren is zeker de overweging waard. Deze kindvriendelijke bestemming ligt midden in het knusse Wellerlooi. Het is gelegen in het populaire Limburg in Nederland. Je vindt hier zeer betaalbare staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Goed om te weten: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel populaire gezinscampings in Wellerlooi zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Minicamping Hoeve De Maasduinen kampeer aanbieding. Echter, we zien vaak dat de beste staanplaatsen dan al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Bekijk ook meer informatie over Canada.

  • Vakantiepark Hoeve De Maasduinen is een veelzijdig 2 sterren park in Wellerlooi, in de regio Limburg.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Check de campingwebsite voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Minicamping Hoeve De Maasduinen boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Minicamping Hoeve De Maasduinen en soortgelijke accommodaties kan je vaak reserveren via meer dan 10 erkende boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere sites waar je gunstige, en soms ook 5-sterren campings in Wellerlooi kunt boeken zijn: campings.com en vakantiediscounter.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Dit kan middels een belletje, per mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze kleine camping heeft grofweg 25 campingplekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Je kunt gaan voor grote ruime plekken staplekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Natuurlijk kan je ook gaan voor een kleine plek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Op en nabij deze bestemming zijn er ook wat meer luxe stacaravans, bungalows, chalets, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, tiny houses.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies de gewenste datum van aankomst en de dag van vertrek. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. Veel staplekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is er veel interesse in de staplekken. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeken en betalen

    Als je de staanplaats aangegeven hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de erkende touroperators kan je gewoon betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het restant van het totaalbedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Wanneer je de camping op rijdt dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je met de tent? Zoals een daktent, koepeltent, piramide tent, pop-up tent? Zorg dan in ieder geval voor hamer, tafeltje en stoelen, tenttapijt, haringen, tentstokken, gasflessen, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp, waslijn en wasknijpers. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als slingers, levellers, disselslot, rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 113 km (1 uur reistijd). Per mail is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Klik op een vertrekdatum en achterhaal actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in mei 2024

Park Minicamping Hoeve De Maasduinen is een aantrekkelijke Nederlandse camping in Wellerlooi in de buurt van Limburg. Dit is een kleine camping met wel 25 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 113 km. De reistijd is ongeveer 1 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Nederlands. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Het netnummer is +31. De stroomspanning is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een normale campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €24,75 voor een staanplaats per nacht). In Nederland leven plus minus 18 miljoen ingeschreven inwoners. De landelijke hoofdstad is Amsterdam. Beschrijving van de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Belangrijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Klik eventueel door naar overnachtingsmogelijkheden in Reggio nell’Emilia, Aschau of Duingt.

Naam campingMinicamping Hoeve De Maasduinen
LandNederland
RegioLimburg
PlaatsWellerlooi
Soort campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken25 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)113 kilometer
Reistijd 1 uur

Goedkoop kamperen op Minicamping Hoeve De Maasduinen

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Minicamping Hoeve De Maasduinen? Dit park levert allerlei staplekken tegen een lage prijs. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van zo’n 50 m2. Perfect voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Vaak inclusief 8 / 16 ampère stroom met watertappunt. De grote staplekken vanaf 95 m2 bieden wat meer ruimte en zodoende ook geschikt voor een grotere caravan of camper. Op een camping staan met eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze bestemming rekenen campings ongeveer €24,75 voor een staanplaats per nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerartikelen, autokosten, boodschappen of uit eten en overige tripjes. Hieronder geven wij jou zes tips om te besparen op jouw campingvakantie in Limburg.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (zo’n €15,75 per plek, per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Hoeve De Maasduinen zijn perfect voor tent, camper, caravan of camper. Hieronder bieden we de verschillende verblijfsvormen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Klik ook verder naar parken in de regio zoals: Camping De Leigraaf, Minicamping De Felis Hoeve en Minicamping De Nieuwe Bosplaats.

  • Tentplek: Verzorgd tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, noktent, piramide tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Limburg en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een exclusief vakantiehuis met alle luxe zoals je thuis gewend bent (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Hoeve De Maasduinen

Ontdek vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites mei 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Minicamping Hoeve De Maasduinen boeken, of een vergelijkbare plek? Onderstaand check je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  2. Vacanceselect: Heel divers aanbod op verschillende plekken.
  3. Eurocampings / ACSI: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  4. Allcamps: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  5. Suncamp Holidays: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  6. ROAN: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  7. Eurocamp: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  8. Rent-a-Tent: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  9. Vacansoleil: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  10. Booking.com: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
Tip: zie ook alle campingreizen naar Limburg bij erkende reisbureaus zoals Corendon, Vakantiediscounter, Sunweb, D-reizen, Prijsvrij & BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Reisknaller, Suntip.

Het weer vandaag en de komende 7 dagen voor

Deze zomer luxe kamperen in Wellerlooi? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Je hebt hier het zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 14,0 graden °C. Met 26,1 graden celsius °C is juli een aangename warme maand. De maand januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 7,0 graden. Een aanbevolen reisperiode is mei t/m september. In het volgende lijstje tref je het 7-daagse weerbericht voor Wellerlooi .

Weersvoorspellingen zondag 19 mei 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Minicamping Hoeve de Maasduinen ligt in een bosrijke omgeving bij fietsknooppunt 64, het hart van Nationaal Park de Maasduinen. Er zijn 25 ruime staanplaatsen met eigen watertappunt, riool, 10 ampere elektriciteit en gratis wifi. Er is een boerderijterras waar koffie en vlaai verkrijgbaar is. Op een steenworp afstand ligt het melkveebedrijf met 100 koeien waar een rondleiding mogelijk is. In de omgeving kan je goed wandelen en fietsen.

Waar en hoe kan ik camping Hoeve De Maasduinen goedkoop reserveren?

Minicamping Hoeve De Maasduinen is een natuurrijk recreatiepark in het Nederlandse Wellerlooi. De actuele tarieven liggen redelijk gelijk met accommodaties in de buurt (vanaf €24,75 per overnachting). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek jouw staplek dan tijdig. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een lekker rustig plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij op elk moment weg? Let dan ook op last-minute deals. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Limburg. Check ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze, First Camp, Qualité campings, Yelloh! Village, Alannia & Ciela Village, Orbitur, Flower Campings, Sandaya, Campéole campings, Huttopia.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Limburg is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Zowel aan het water als in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Zoals bijv. paardrijden of midgetgolfen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In dit gebied bekijk je sfeervolle dorpen waar je in contact komt met de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Nederlandse winkels en maak kennis met de lokale keuken. Rondom de kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en pinautomaten.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Minicamping Hoeve De Maasduinen kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is gelegen op 113 kilometer van Utrecht. Dat is z’n 1 uur in de auto. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Parkeerruimte is er voldoende. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het juiste adres van de camping (Venweg 5) is online op te vragen.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Het betreft een kleine camping met nu 25 staplekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 30 m2 (ideaal voor stellen), maar ook extra grote plekken tot 100 m2 voor complete gezinnen. Het aanbod van sanitair is prima. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Een schaduwplek is op aanvraag. Check ook even of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie