anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campeggio Del Garda boeken

Campeggio Del Garda is een prachtig gelegen sterren camping in het Italiaanse Peschiera, in de streek Verona. Het betreft een middelgrote camping met 250 plaatsen. Een leuke kampeerplaats voor families met jonge kids en een kleine vriendengroep. De accommodatie heeft een centrale ligging, heeft prima staplekjes voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op deze website tref je nuttige tips en weetjes over het park en ontdek je de beste boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Peschiera.

Aanbiedingen Campeggio Del Garda april 2024

Even tijd voor vakantie met familie, kinderen (van peuters tot pubers) of met vrienden? Campeggio Del Garda reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke kampeerplek is een van de mooiste verblijven in het prachtige Peschiera. Het ligt in de regio Verona in Italië. Je kunt kiezen uit verschillende zeer betaalbare staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Tip: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Peschiera zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Campeggio Del Garda kampeer aanbieding. Maar, meestal is het dan zo dat de mooiste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Of klik door naar onze pagina over Kamperen in Polen.

  • Vakantiepark Campeggio Del Garda is een geliefd sterren kampeerpark in Peschiera, in het natuurrijke Veneto.
  • Lekker vrij in de natuur met jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Ga naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Campeggio Del Garda boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Campeggio Del Garda en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je voordelig en snel bij meer dan 10 Nederlandse boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in Peschiera kunt boeken zijn: flowercampings.com en rent-a-tent.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via de mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze geliefde middelgrote camping heeft zo’n 250 staplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Je kunt kiezen voor XL-plekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Andere mensen gaan liever voor een fijnschalige plek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Rondom het park de camping vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, chalets, vakantieboerderij, tiny houses, vakantiehuisjes, bungalows.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies de aankomstdatum en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de zomervakantie of meivakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het vaak drukker. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Zodra je de staanplaats ingevuld hebt vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Bij de erkende touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het resterende bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Wanneer je aankomt zal de receptie hierom vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Je vakantie gaat bijna beginnen! Ga je lekker met de tent? Denk aan een belltent, daktent, vis-à-vis tent, opblaasbare tent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tenttapijt, hamer, parasol, haringen, scheerlijnen, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox, slaapzakken, voortent/luifel. Ga je met een caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als disselslot, slingers, kentekenbewijs, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, campinglamp, disselweger, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel, waslijn. Denk ook aan lekkere warme kleding. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt zo’n 995 km (11 uur reistijd). Via de boekingssite kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Voer de gewenste vertrekdatum in en spot deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Campeggio Del Garda is een geschikte Italiaanse camping in Peschiera in de streek Veneto. We noemen dit een middelgrote camping met plus minus 250 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 995 kilometer. De gemiddelde reistijd is 11 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De inwoners spreken Italiaans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type F+L. Het netnummer is +39. De netspanning is 220 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in deze regio kost zo’n €38,25 per overnachting. In Italië zijn zo’n 58 miljoen mensen. De hoofdstad is Rome. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Er zijn ook nationale feestdagen: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeerplaatsen in St. Gallen, Lidköping en Rhandirmwyn.

Naam campingCampeggio Del Garda
LandItalië
StreekVerona
PlaatsPeschiera
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken250 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)995 kilometer
Actuele reistijd 11 uur

Goedkoop kamperen op Campeggio Del Garda

Deze zomer goedkoop kamperen op Campeggio Del Garda? Deze kampeerplek verhuurt allerlei gunstig geprijsde staplekken. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van om en nabij de 40 m2. Voldoende voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Normaal gesproken met elektra (10 – 16 ampère) met watertappunt. De grote plekken vanaf 100 m2 zijn ruimer opgezet en zodoende perfect voor kampeerders met een camper of grote caravan. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is een van de goedkoopste vormen van vakantie. In dit gebied betaal je gemiddeld genomen €38,25 per overnachting. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerspullen, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen, restaurants en dagjes uit. In de opsomming hieronder kan je aan de slag met zes tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Verona.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Verblijf ook een aantal nachten op een boerencamping (vanaf €24,25 per staanplaats, per dag).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Campeggio Del Garda zijn doorgaans geschikt voor tent, caravan, camper of vouwwagen. In het stukje hieronder check je de belangrijkste staplekken en wat hiervan de voordelen zijn. Vind ook parken in de buurt zoals: Camping Casa Dei Prati, Camping Baia Del Sole of Azienda Agricola Ca Du Chittu.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor piramide tent, opblaasbare tent, tunneltent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Veneto en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Campeggio Del Garda

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Campeggio Del Garda boeken, of een camping in de buurt? In het bijgaande stukje geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  2. Vacanceselect: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  3. Eurocampings / ACSI: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  4. Allcamps: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  6. ROAN: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  7. Eurocamp: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  8. Rent-a-Tent: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  9. Vacansoleil: Ideale plekken voor een camper, caravan, tent of vouwwagen.
  10. Booking.com: Eenvoudig en snel online betalen.
Tip: bekijk ook eens het aanbod van campingreizen naar Veneto bij erkende reisbureaus zoals Sunweb, Prijsvrij, D-reizen, Corendon, TUI & Thomas Cook, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, BeachCheck.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Binnenkort luxe kamperen in Peschiera? Let dan goed op het weer. Je hebt hier het mediterraan klimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 19,5 graden celsius. Met 33,8 graden celsius is augustus de maand met de hoogste temperatuur. De periode januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 14,4 graden celsius °C. Een prettige reisperiode is april t/m juni, september en oktober. In onderstaand schema tref je het 7-daagse weerbericht voor Peschiera .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

Deze gezellige familiecamping ligt direct aan het Gardameer, op loopafstand van Peschiera. De camping beschikt over mooie zwembaden, een restaurant, kleine supermarkt, kidsclub en een sportveld. De staanplaatsen zijn gelegen langs verharde straatjes en bomen zorgen voor voldoende schaduw. In het hoogseizoen is er een animatieteam actief.

Bij wie kan ik camping Campeggio Del Garda voordelig boeken?

Campeggio Del Garda is een aantrekkelijk recreatiepark in het Italiaanse Peschiera. De actuele prijzen zijn ongeveer gelijk aan campingplekken in de regio (vanaf €38,25 per staanplaats, per dag). Zit je vast aan de zomervakantie? Boek dan bij voorkeur op tijd. Zo ben je zeker van een lekker rustig plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Ben je flexibel? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren via de site van de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Veneto. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op internationale campingketens zoals Capfun, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Qualité campings, Yelloh! Village & Huttopia, Ciela Village, Orbitur, Sandaya, Campéole campings, LeadingCampings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Verona is een zeer aan te raden reisbestemming. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Zowel aan het water als in het bos. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Denk aan varen of crossfit. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de omgeving vind je sfeervolle dorpjes waar je jezelf onderdompelt in de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Italiaanse gelateria en vraag naar typische lokale lekkernijen. Nabij deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Campeggio Del Garda is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 995 kilometer afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 11 uur reizen in de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Lungolago Giuseppe Garibaldi 15) vind je ook op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het gaat hier om een middelgrote camping met circa 250 campingplekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 40 m2 voor stelletjes, maar ook wat grotere comfortplekken tot 110 m2 voor 5 – 7 personen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Bekijk de boekingsvoorwaarden of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie