anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
 • Veelzijdig campingaanbod
  Hoge vroegboekkortingen
  Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

5 handige vakantiespullen voor stedentrips

Voor de mensen die niet gaan kamperen, zijn weer andere vakanties weggelegd. Denk bijvoorbeeld aan een trip naar een wereldstad! In dit artikel hebben we vijf artikelen opgezocht die je erg kunnen helpen op je citytrip. Ga je een weekendje naar Londen, Parijs, Barcelona, Milaan, Rome of misschien kamperen in de Verenigde Staten of Canada? Dan zijn er een aantal dingen die je vakantie een stuk aangenamer kunnen maken!

1 Een stevige rugtas

Nummer een is erg vanzelf sprekend, maar veel mensen onderschatten toch de voordelen van een goede, stevige rugtas. Met een slechte rugtas kan je al gauw last hebben van bijvoorbeeld je rug, wat erg veel slechte invloed kan hebben op die leuke citytrip. Daarom raden wij deze rugtas aan, zelf heb ik er ook een en ik kan zeggen dat hij erg goed bevalt. Zo is er ruimte voor van alles, is er een laptop of tablet vak, zitten er aan de zijkanten netjes voor eventuele waterflesjes en is er een handig voor vakje. Naast dit alles is het grootste van de tas, het raakvlak met je rug. Wat bijzonder is aan dit onderdeel is het feit dat er een plaat in zit verwerkt, waardoor de tas altijd goed op je rug aansluit, wat je er ook maar in doet. Tip: zie ook deze tips van Reisjunk voor het kiezen van een goede backpack.

2 Een reisstekker

Het is natuurlijk erg vervelend om er in een vreemde stad achter te komen dat je telefoon oplader niet in het stopcontact past. Dit kan je voorkomen door een universele reisstekker te kopen. Deze stekker past met tussenstukjes op alle stopcontacten door de hele wereld, waardoor je nooit voor vervelende verassingen komt te staan!

3 My kit hotel

Dit kleine compacte doosje, zit vol met handige producten zodat je deze niet meer los mee hoeft te nemen. In het doosje zit het volgende:

 • 1 x scheermesje (heren)
 • 4 x scheercreme
 • 1 x aftershave 1 tandenborstel
 • 1 tandpasta
 • shampoo
 • voeten creme
 • 1 balsem
 • 2 verfrissingsdoekjes

4 Een goede waterfles

Veel water drinken is gezond! Water drinken kan ook erg helpen bij fris blijven en op die manier energie te houden. Daarom is het erg handig om een goede waterfles bij je te hebben, zodat je altijd water kan drinken. Flesjes water kopen tikt al gauw erg aan in drukke steden, en als je je eigen fles meeneemt kan je deze altijd weer vullen. Daarnaast is een eigen fles ook steviger en beter voor het millieu.

5 Een paraplu

Misschien een minder essentiële accessoires maar zeker wel praktisch. Iedereen kent wel de ergernis van het lopen in de regen, wat je makkelijk kunt voorkomen door een compacte paraplu mee te nemen. Hiermee voorkom je ook nog dat je kleren nat worden, en je deze moet laten drogen.

Plaats een reactie